reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
>> Żona jednego znajomego oświadczyła że wybiera się na damski
>> wieczór,wzięła
>> Volvo i pojechała. On spokojnie obejrzał mecz w telewizji, wypił parę piw
>> i
>> poszedł spać.
>> Małżonka wróciła do domu nad ranem i to z lekka nawalona, wiec z samego
>> rana
>> facet zerwał się z łóżka i poleciał obejrzeć , czy może auto gdzieś
>> niestuknięte. No cóż, auto okazało się nieuszkodzone, ale i tak potem
>> wzięli
>> rozwód.

pic0626611dv.jpg

reklama
dziękujemy za komplementy :D

justynko no jak Liwcia się nie przestraszyła to jest ok, na początku sobie myślałam jak to przeczytałam: jaka teściowa ??? o co chodzi ???, spacerek chyba mi wywiał sprawność szybkoego kojarzenia :p

karolinna a my mamy kocyk od dziadków, na obarzku jest dziewczynka z misiem :) bardzo fajny, cieplutki :)

a ja w odróżnieniu od niektórych tutaj ;) mam znakomity nastrój. Po pierwsze w piątek idę na babską imprezę z okazji dzisiejszego święta (mam nadzieję ze mnie to nie spotka co w poście poniżej- też zabieram samochód ;) :laugh: ;D dzięki za ostrzeżenie :p ), po drugie mam nadzieję że uda mi się Jarka wycianąć na zakupy ciuszkowe, po trzecie wkońcu znalazłam fajne miejsce na spacerki  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

jako wróżka ;) smutnym kobietkom przekazuję dużo pozytywnej energii bo mnie aż rozpiera  ;D ;D ;D

Witajcie kochaniutkie :)

Wstawiam mojego brzucholka :)

_584564_n.jpg

Czuję się dobrze :) Chwilami pobolewa mnie brzusio,ale juz nie tak bardzo :) Ostatnio nie zaglądam,ponieważ moja mała gwiazda daje mi popalić w nocy i jestem zmęczona :?

a tu jeszcze fotki mojej gwiazdy :)

_584563_n.jpg

_584566_n.jpg

A tu Wiki z dziadkiem :)

_584565_n.jpg

Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET!!!

A u mojej gwiazdy był właśnie 2,5 letni Szymek z różyczką :D Ale niunia spała :) Ale jakie to słodkie ;) Moja mała kobietka :)

Od taty dostała konika pony a od dziadka laleczke ;) Ale ta różyczka od Szymka mnie powaliła ;)

justyna fajne :)

mmm ile energii :D a ja też znalazłam fajne miejsce na spacer ;D i to tydzień temu ;D .Przypomniało mi się ostatnio jak kiedyś pokazałas zdjęcie Grzesia śliniącego się bo moja mała od 2 tyg też się tak slini i mamy teraz duuużo takich zdjęć :D

czarnulka mnie i mężowi podobało się środkowe zdjęcie Wiki :D taka zadziorna minka ;D a dziadek Wiki to Twój tata ? bo podobvna jestes trochę do niego :)
czarnulka22 pisze:
A u mojej gwiazdy był właśnie 2,5 letni Szymek z różyczką :D Ale niunia spała :) Ale jakie to słodkie ;)
słodkie :)

a moja Lenka dostała od taty różę a od wujka(nojego brata) tulipana :) to też słodziutkie :) moja lady ;D razem z moimi kwiatkami to mamy mały bukiet :D 8)

karolinna pisze:
...czarnulka mnie i mężowi podobało się środkowe zdjęcie Wiki :D taka zadziorna minka ;D a dziadek Wiki to Twój tata ? bo podobvna jestes trochę do niego :) ....

a moja Lenka dostała od taty różę a od wujka(nojego brata) tulipana :) to też słodziutkie :) moja lady ;D razem z moimi kwiatkami to mamy mały bukiet :D 8)

Karolinnko no coś ty :laugh: ja podobna ::) to mój teściu :) a po za tym mój tata jest młodszy ;)

ależ mamy te nasze malutkie kobietki :) tatusiowie są bardzo dumni z siebie teraz ;)

czarnulka22 pisze:
Karolinnko no coś ty :laugh: ja podobna ::) to mój teściu :) a po za tym mój tata jest młodszy ;)
:-[ sorki ::) a zdjecia z motorkiem supcio :D jaka jesteś opalona! super sweterek :) i mała w ogóle nie podobna do siebie ;) a to zdjęcia znad morza?

mała właśnie zasnęła,mam nadzieję ze o 19 wstanie,przebiorę ją,wysmaruję kremem i dalej kimnie ::) oby :)

reklama
Do góry