reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
>> Żona jednego znajomego oświadczyła że wybiera się na damski
>> wieczór,wzięła
>> Volvo i pojechała. On spokojnie obejrzał mecz w telewizji, wypił parę piw
>> i
>> poszedł spać.
>> Małżonka wróciła do domu nad ranem i to z lekka nawalona, wiec z samego
>> rana
>> facet zerwał się z łóżka i poleciał obejrzeć , czy może auto gdzieś
>> niestuknięte. No cóż, auto okazało się nieuszkodzone, ale i tak potem
>> wzięli
>> rozwód.

pic0626611dv.jpg

reklama
dziękujemy za komplementy :D

justynko no jak Liwcia się nie przestraszyła to jest ok, na początku sobie myślałam jak to przeczytałam: jaka teściowa ??? o co chodzi ???, spacerek chyba mi wywiał sprawność szybkoego kojarzenia :p

karolinna a my mamy kocyk od dziadków, na obarzku jest dziewczynka z misiem :) bardzo fajny, cieplutki :)

a ja w odróżnieniu od niektórych tutaj ;) mam znakomity nastrój. Po pierwsze w piątek idę na babską imprezę z okazji dzisiejszego święta (mam nadzieję ze mnie to nie spotka co w poście poniżej- też zabieram samochód ;) :laugh: ;D dzięki za ostrzeżenie :p ), po drugie mam nadzieję że uda mi się Jarka wycianąć na zakupy ciuszkowe, po trzecie wkońcu znalazłam fajne miejsce na spacerki  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

jako wróżka ;) smutnym kobietkom przekazuję dużo pozytywnej energii bo mnie aż rozpiera  ;D ;D ;D

Witajcie kochaniutkie :)

Wstawiam mojego brzucholka :)

_584564_n.jpg

Czuję się dobrze :) Chwilami pobolewa mnie brzusio,ale juz nie tak bardzo :) Ostatnio nie zaglądam,ponieważ moja mała gwiazda daje mi popalić w nocy i jestem zmęczona :?

a tu jeszcze fotki mojej gwiazdy :)

_584563_n.jpg

_584566_n.jpg

A tu Wiki z dziadkiem :)

_584565_n.jpg

Wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET!!!

A u mojej gwiazdy był właśnie 2,5 letni Szymek z różyczką :D Ale niunia spała :) Ale jakie to słodkie ;) Moja mała kobietka :)

Od taty dostała konika pony a od dziadka laleczke ;) Ale ta różyczka od Szymka mnie powaliła ;)

justyna fajne :)

mmm ile energii :D a ja też znalazłam fajne miejsce na spacer ;D i to tydzień temu ;D .Przypomniało mi się ostatnio jak kiedyś pokazałas zdjęcie Grzesia śliniącego się bo moja mała od 2 tyg też się tak slini i mamy teraz duuużo takich zdjęć :D

czarnulka mnie i mężowi podobało się środkowe zdjęcie Wiki :D taka zadziorna minka ;D a dziadek Wiki to Twój tata ? bo podobvna jestes trochę do niego :)
czarnulka22 pisze:
A u mojej gwiazdy był właśnie 2,5 letni Szymek z różyczką :D Ale niunia spała :) Ale jakie to słodkie ;)
słodkie :)

a moja Lenka dostała od taty różę a od wujka(nojego brata) tulipana :) to też słodziutkie :) moja lady ;D razem z moimi kwiatkami to mamy mały bukiet :D 8)

karolinna pisze:
...czarnulka mnie i mężowi podobało się środkowe zdjęcie Wiki :D taka zadziorna minka ;D a dziadek Wiki to Twój tata ? bo podobvna jestes trochę do niego :) ....

a moja Lenka dostała od taty różę a od wujka(nojego brata) tulipana :) to też słodziutkie :) moja lady ;D razem z moimi kwiatkami to mamy mały bukiet :D 8)

Karolinnko no coś ty :laugh: ja podobna ::) to mój teściu :) a po za tym mój tata jest młodszy ;)

ależ mamy te nasze malutkie kobietki :) tatusiowie są bardzo dumni z siebie teraz ;)

czarnulka22 pisze:
Karolinnko no coś ty :laugh: ja podobna ::) to mój teściu :) a po za tym mój tata jest młodszy ;)
:-[ sorki ::) a zdjecia z motorkiem supcio :D jaka jesteś opalona! super sweterek :) i mała w ogóle nie podobna do siebie ;) a to zdjęcia znad morza?

mała właśnie zasnęła,mam nadzieję ze o 19 wstanie,przebiorę ją,wysmaruję kremem i dalej kimnie ::) oby :)

reklama
Do góry