reklama
justyna
Fanka BB :)
karolinna pisze:justyna co do nas to wróżki ale na jednym z Twoich zdjęć to chyba czarownica śpi ;D i nie mówię o Twojej małej tylko o tej czuprynie co wystaje spod kołdry ;D Liwia oczywiście piękna
Ty kozo TAKI komplement w dniu kobiet !!! ale faktycznie wyglądam jak czarownica rano ;D tak wiec mamy dwie wróżki i jedną czarownicę !!
MY RÓWNIEŻ SKŁADAMY SAMYCH RADOSNYCH DNI Z OKAZJI ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!
Iza to mnie teraz tą kuzynka zaintrygowałaś !! Ja byłam pewna ze tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna z mojej sali w ten dzień rodziła!! A nie wiesz o której rodziła bo ja 5 sierpnia o 17.05 !! A jest ona taka wysoka i ma długie włosy i mieszka na osiedlu ???
Liwia śle całusa z podziekowaniami dla Grzesia !!
Justyna teraz to ja juz też troche zgłupiałam, wczoraj Dorota mi napisała że właściwie urodziła 6 sierpnia, więc może w tym tkwi diabeł Ja byłam pewna ze 5 ale teraz już sama nie wiem. Ona jest wysoka, ma długie włosy i mieszka na Juranda. Ma dwie córki, jedna chodzi do 1 klasy a druga ma chyba 6 lat. ALe przecież gdyby nawet rodziła 5 -tego to byś ją chyba widziała no nie?
diablica2
mały wielki OLO :)
chciałam iść z małą na spacer ale już sama nie wiem : mierzyłam małej temp paskiem na czole i wyskoczyło 37,5 i nie wiem czy to nie przez to że kwękała i się wyginała : muszę gdzieś w końcu znaleźć termometr w smoczku Przekładamy spacer na jutro żebym miała spokojne sumienie
mmm bardzo fajne zdjęcie słodko razem wyglądacie
głowa do góry dla wszystkich smutnych,już wiosna tuż tuż 8)
no właśniejustyna pisze:Frezja to co Ty tam napisałaś że nie chciało dojsc ???
mmm bardzo fajne zdjęcie słodko razem wyglądacie
głowa do góry dla wszystkich smutnych,już wiosna tuż tuż 8)
justyna
Fanka BB :)
MMM ale śliczne zdj !! Wcale źle nie wygladzasz bo Liwia teściowej sie nie przestraszyła
Karolinna to normalna temp jest !! Ja dopiero jak widze 38 to sie martwie a jak sie zwieksza to dopiero daje przeciwgorączkowe !!
Liwia wózkuje sie na tarasie bo nie chciało mi sie iść na spacer a takie słonce że żal i wystawiłam ją a mężuś kawke mi zaserwował i Pensjonat pod rózą oglądam !!!
Izuś mnie po porodzie zawieźli do sali i nie widziałam czy ktos później jeszcze rodził ! Ale z opisu to chyba wiem która bo kojarze dziewczynę taką z korytarza szpitalnego a potem na osiedlu przy lodowisku ją widziałam wiec to chyba ona ??? My mamy zakład fotograficzny w Pszowie przy kościele, i ja leżałam w sali na końcu korytarza ! Moze mnie skojarzy ??
Fajnie jakby tu zajrzała bo chętnie bym kogoś z Pszowa poznała !!
Karolinna to normalna temp jest !! Ja dopiero jak widze 38 to sie martwie a jak sie zwieksza to dopiero daje przeciwgorączkowe !!
Liwia wózkuje sie na tarasie bo nie chciało mi sie iść na spacer a takie słonce że żal i wystawiłam ją a mężuś kawke mi zaserwował i Pensjonat pod rózą oglądam !!!
Izuś mnie po porodzie zawieźli do sali i nie widziałam czy ktos później jeszcze rodził ! Ale z opisu to chyba wiem która bo kojarze dziewczynę taką z korytarza szpitalnego a potem na osiedlu przy lodowisku ją widziałam wiec to chyba ona ??? My mamy zakład fotograficzny w Pszowie przy kościele, i ja leżałam w sali na końcu korytarza ! Moze mnie skojarzy ??
Fajnie jakby tu zajrzała bo chętnie bym kogoś z Pszowa poznała !!
reklama
chyba coś w tym jest bo po szczepionce jak miała te 380 C to od razu się zorientowałam że coś nie tak cała była gorąca. A tak to czółko ma praktycznie cały czas ciepłe,Twoja mała też tak ma ?justyna pisze:Karolinna to normalna temp jest !! Ja dopiero jak widze 38 to sie martwie a jak sie zwieksza to dopiero daje przeciwgorączkowe !!
mmm my mamy z Lenką podobny kocyk tylko jest żółty i na nim jest taki wielki kubuś puchatek prezent od ekipy z pracy męża
Podziel się: