reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
karolinna pisze:
justyna co do nas to wróżki ale na jednym z Twoich zdjęć to chyba czarownica śpi ;D i nie mówię o Twojej małej tylko o tej czuprynie co wystaje spod kołdry ;D Liwia oczywiście piękna :)

Ty kozo TAKI komplement w dniu kobiet !!!  ;) ale faktycznie wyglądam jak czarownica rano  ;D tak wiec mamy dwie wróżki i jedną czarownicę !!

MY RÓWNIEŻ SKŁADAMY SAMYCH RADOSNYCH DNI Z OKAZJI ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!

Iza to mnie teraz tą kuzynka zaintrygowałaś !! Ja byłam pewna ze tylko ja i jeszcze jedna dziewczyna z mojej sali w ten dzień rodziła!! A nie wiesz o której rodziła bo ja 5 sierpnia o 17.05 !! A jest ona taka wysoka i ma długie włosy i mieszka na osiedlu ???

Liwia śle całusa z podziekowaniami dla Grzesia !!

Frezja to co Ty tam napisałaś że nie chciało dojsc ???

Rozchmurzenia dla zachmurzonych !!!!!!!!!!! - Beatka :)

Justyna teraz to ja juz też troche zgłupiałam, wczoraj Dorota mi napisała że właściwie urodziła 6 sierpnia, więc może w tym tkwi diabeł :) Ja byłam pewna ze 5 ale teraz już sama nie wiem. Ona jest wysoka, ma długie włosy i mieszka na Juranda. Ma dwie córki, jedna chodzi do 1 klasy a druga ma chyba 6 lat. ALe przecież gdyby nawet rodziła 5 -tego to byś ją chyba widziała no nie?

Życzenia dla wszystkich pięknych Pań i ich mamuś od Aleksa

Iza1- ja w Pszowie mieszkałam 22 lata może mnie kojaży twoja kuzynka.... Kasia Szłapka...  ;D ;D ;D

olozb1rv.jpg

frezja może jeszcze nie doszło jak taka dużo napisałaś ;)

a tak nas przyłapano niedawno na spaniu :) tu nie wyglądam na wróżkę ;)
grzezwujem19nl.jpg

chciałam iść z małą na spacer ale już sama nie wiem ::) mierzyłam małej temp paskiem na czole i wyskoczyło 37,5 i nie wiem czy to nie przez to że kwękała i się wyginała ::) muszę gdzieś w końcu znaleźć termometr w smoczku :p Przekładamy spacer na jutro żebym miała spokojne sumienie :)

justyna pisze:
Frezja to co Ty tam napisałaś że nie chciało dojsc ???
no właśnie ;)

mmm
bardzo fajne zdjęcie :) słodko razem wyglądacie :)

głowa do góry dla wszystkich smutnych,już wiosna tuż tuż 8)

Dla kobitek, w dniu święta...

kwiaty6dw.gif

MMM ale śliczne zdj !! Wcale źle nie wygladzasz bo Liwia teściowej sie nie przestraszyła ;)

Karolinna to normalna temp jest !! Ja dopiero jak widze 38 to sie martwie a jak sie zwieksza to dopiero daje przeciwgorączkowe !!

Liwia wózkuje sie na tarasie bo nie chciało mi sie iść na spacer a takie słonce że żal i wystawiłam ją a mężuś kawke mi zaserwował i Pensjonat pod rózą oglądam !!!

Izuś mnie po porodzie zawieźli do sali i nie widziałam czy ktos później jeszcze rodził ! Ale z opisu to chyba wiem która bo kojarze dziewczynę taką z korytarza szpitalnego a potem na osiedlu przy lodowisku ją widziałam wiec to chyba ona ??? My mamy zakład fotograficzny w Pszowie przy kościele, i ja leżałam w sali na końcu korytarza ! Moze mnie skojarzy ??
Fajnie jakby tu zajrzała bo chętnie bym kogoś z Pszowa poznała !!

reklama
justyna pisze:
Karolinna to normalna temp jest !! Ja dopiero jak widze 38 to sie martwie a jak sie zwieksza to dopiero daje przeciwgorączkowe !!
chyba coś w tym jest bo po szczepionce jak miała te 380 C to od razu się zorientowałam że coś nie tak :p cała była gorąca. A tak to czółko ma praktycznie cały czas ciepłe,Twoja mała też tak ma ?

mmm my mamy z Lenką podobny kocyk tylko jest żółty i na nim jest taki wielki kubuś puchatek :D prezent od ekipy z pracy męża :)

Do góry