reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Wy czarujecie, a ja zabralam sie za porzadki wiosenne  ;D Zaczelam od szaf Soni, w powybieralam zamale, zagrube i mniej ciekawe, a z dwoch wielkich walizek, w ktrych sa ubranka po Amadeuszu powybieralam luzne i wieksze. Stwierdzilam, ze za niedlugo bede musiala dokupic jakas komudke dla Soni, bo ledwo sie w szafach miesci  :laugh:

OlaK nie jestem pewna, ale z Zabrza chyba nie ma, za to z Gliwic, z Rudy Slaskiej - to tak blizsze okolice.

Iza, mnie praktycznie nie opadl brzuch, wiec tym sie nie martw.

Pozdrawiam,

reklama
proszę nie zwracac uwagi na z gustem dobrane poszewki ;)

tak sobie dosypiamy rano
img05850qo.jpg

właśnie wstałam
img05978aw.jpg

img06074bi.jpg

kobietki (małe i duże ;D ) : wszystkiego najlepszego dla nas z okazji naszego święta :D

iza1 podziękowałam ;) .U mnie też brzuch nie opadł a miałam już 2 cm rozwarcia ::) gratuluję bycia wdrożoną ;D

justyna co do nas to wróżki ale na jednym z Twoich zdjęć to chyba czarownica śpi ;D i nie mówię o Twojej małej tylko o tej czuprynie co wystaje spod kołdry ;D Liwia oczywiście piękna :)

sandros najgorsze w wiosennych porządkach to mycie okien :p podziwiam że zaczęłaś coś robić już na wiosnę :D

do wiosny zostało już 13 dni

Witam wszystkie kobietki- te duze i te małe, i również składam życzenia :D

Po wczorajszym spacerku czułam sie super!!! Słoneczko świeciło....
W sklepach usłyszałam tyle komplementów, że ho, ho... ;D

Już się cieszę na nasze wspólne "wózeczkowe" wypady :)

Mój brzuch ciagle na swoim miejscu.
W pierwszej ciąży też mi nie opadł- jak większości z Was.
Czyżby na Śląsku to była norma? ;D

Justyna- fajnie sobie dosypiacie.... :)
Sandros- mam nadzieję, że Twoja energia mi sie wkrótce udzieli ;)

Witajcie!
Mateuszek i jego mamusia składaja najlepsze życzonka wszystkim pięknym młodym pannom i ściskaja mocno ich mamusie! Wszystkiego wszystkiego najlepszego. Dużo uśmiechu na każdy dzień, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń !!!!

Oj, jak mnie dawno nie było. Ostatnio mam jakieś "cieńkie" dni :(. A dzis jakieś apogeum... i to w taki dzień...

Nie zanudzam i nie psuję Wam humorków. Oj, ale naprodukowałyście od mojej ostatniem wizyty... Wszystko przeczytane - przysięgam ;).

Buziaczki i miłego dzionka.

A może znacie jakiś dobry sposób na poprawę nastroju?

mokkate jak nic będzie chłopczyk skoro tyle komplementów ;D 8) super,ja tyle nie słyszałam ;)

beatko oczywiście słodycze tylko to błędne koło bo potem ma się chandrę z powodu kalorii ;) mogą też być zakupy...hm ale tu też może być chandra(męża ;) ) no ciężko jak tak pomyślę ::)

My też życzymy wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamuś i dla małych dziewczynek

a dla Liwci od Grzesia szczególne życzenia ;) Liwia przeurocza :)

dzisiaj mija rok jak się dowiedzieliśmy o istnieniu małej istotki w moim brzuszku :)

beatko ładny, nowy ciuszek :)

Witam!
Ja również życzę Wszystkim Kobietkom i tym dużym i tyma małym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ z okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!

Justynko - Liwia słodziutka!!! A co do kuzynki zapewne chodzi CI o Dorote z Pszowa? To jest żona kuzyna mojego męża, w zasadzie można ją nazwać moja kuzynką ;) Wczoraj rozmawiałam z nią na gg, rodziła w Rydułtowach, także dziwne że się nie spotkałyście. Ona Ciebie też nie kojarzy, być może dlatego że mieszkasz niezbyt długo w tej miejscowości. Zapraszałam ją na nasze forum żeby do nas dołączyła, ale nie wiem czy skorzysta z mojej propozycji. Jest bardzo zapracowana bo Martynka to już jej 3 pociecha, ma jeszcze dwie starsze córcie.

A co do opadnięcia brzuszka to co prawda przestałam się tym przejmować dzięki Wam :) ale wczoraj zauważyłam w lustrze że chyba jest niżej niż był :) a może tylko mi się wydaje.

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny za dobre rady w sprawie nastroju. Zakupy odpadają, a tym bardziej ciuchów: jak wchodze do sklepu i chcę coś przymierzyć to jeszcze gorzej z moim nastrojem, bo odkrywam, że nadal nie schudłam... no i w nic fajnego się nie wciskam. Dzisiaj właśnie kolega z pracy (to chyba tak na dobicie mnie!!!! ; no i w takim dniu...) powiedział, że d... mi urosła. No i super, no nie???

Poza tym dziewczyny u nas ostatnio krucho z kasą. Takich problemów jeszcze nie mieliśmy. Nic tylko wyć. Największym pocieszeniem dla mnie jest przytulić mojego Aniołka i popatrzeć jak się bawi i uśmiecha. Teraz siedzę w pracy i jest mi tak ciężko... Chyba się nie nadaje dziś do niczego...

Buziaczki.

Do góry