reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Wy czarujecie, a ja zabralam sie za porzadki wiosenne  ;D Zaczelam od szaf Soni, w powybieralam zamale, zagrube i mniej ciekawe, a z dwoch wielkich walizek, w ktrych sa ubranka po Amadeuszu powybieralam luzne i wieksze. Stwierdzilam, ze za niedlugo bede musiala dokupic jakas komudke dla Soni, bo ledwo sie w szafach miesci  :laugh:

OlaK nie jestem pewna, ale z Zabrza chyba nie ma, za to z Gliwic, z Rudy Slaskiej - to tak blizsze okolice.

Iza, mnie praktycznie nie opadl brzuch, wiec tym sie nie martw.

Pozdrawiam,

reklama
proszę nie zwracac uwagi na z gustem dobrane poszewki ;)

tak sobie dosypiamy rano
img05850qo.jpg

właśnie wstałam
img05978aw.jpg

img06074bi.jpg

kobietki (małe i duże ;D ) : wszystkiego najlepszego dla nas z okazji naszego święta :D

iza1 podziękowałam ;) .U mnie też brzuch nie opadł a miałam już 2 cm rozwarcia ::) gratuluję bycia wdrożoną ;D

justyna co do nas to wróżki ale na jednym z Twoich zdjęć to chyba czarownica śpi ;D i nie mówię o Twojej małej tylko o tej czuprynie co wystaje spod kołdry ;D Liwia oczywiście piękna :)

sandros najgorsze w wiosennych porządkach to mycie okien :p podziwiam że zaczęłaś coś robić już na wiosnę :D

do wiosny zostało już 13 dni

Witam wszystkie kobietki- te duze i te małe, i również składam życzenia :D

Po wczorajszym spacerku czułam sie super!!! Słoneczko świeciło....
W sklepach usłyszałam tyle komplementów, że ho, ho... ;D

Już się cieszę na nasze wspólne "wózeczkowe" wypady :)

Mój brzuch ciagle na swoim miejscu.
W pierwszej ciąży też mi nie opadł- jak większości z Was.
Czyżby na Śląsku to była norma? ;D

Justyna- fajnie sobie dosypiacie.... :)
Sandros- mam nadzieję, że Twoja energia mi sie wkrótce udzieli ;)

Witajcie!
Mateuszek i jego mamusia składaja najlepsze życzonka wszystkim pięknym młodym pannom i ściskaja mocno ich mamusie! Wszystkiego wszystkiego najlepszego. Dużo uśmiechu na każdy dzień, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń !!!!

Oj, jak mnie dawno nie było. Ostatnio mam jakieś "cieńkie" dni :(. A dzis jakieś apogeum... i to w taki dzień...

Nie zanudzam i nie psuję Wam humorków. Oj, ale naprodukowałyście od mojej ostatniem wizyty... Wszystko przeczytane - przysięgam ;).

Buziaczki i miłego dzionka.

A może znacie jakiś dobry sposób na poprawę nastroju?

mokkate jak nic będzie chłopczyk skoro tyle komplementów ;D 8) super,ja tyle nie słyszałam ;)

beatko oczywiście słodycze tylko to błędne koło bo potem ma się chandrę z powodu kalorii ;) mogą też być zakupy...hm ale tu też może być chandra(męża ;) ) no ciężko jak tak pomyślę ::)

My też życzymy wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamuś i dla małych dziewczynek

a dla Liwci od Grzesia szczególne życzenia ;) Liwia przeurocza :)

dzisiaj mija rok jak się dowiedzieliśmy o istnieniu małej istotki w moim brzuszku :)

beatko ładny, nowy ciuszek :)

Witam!
Ja również życzę Wszystkim Kobietkom i tym dużym i tyma małym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ z okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!

Justynko - Liwia słodziutka!!! A co do kuzynki zapewne chodzi CI o Dorote z Pszowa? To jest żona kuzyna mojego męża, w zasadzie można ją nazwać moja kuzynką ;) Wczoraj rozmawiałam z nią na gg, rodziła w Rydułtowach, także dziwne że się nie spotkałyście. Ona Ciebie też nie kojarzy, być może dlatego że mieszkasz niezbyt długo w tej miejscowości. Zapraszałam ją na nasze forum żeby do nas dołączyła, ale nie wiem czy skorzysta z mojej propozycji. Jest bardzo zapracowana bo Martynka to już jej 3 pociecha, ma jeszcze dwie starsze córcie.

A co do opadnięcia brzuszka to co prawda przestałam się tym przejmować dzięki Wam :) ale wczoraj zauważyłam w lustrze że chyba jest niżej niż był :) a może tylko mi się wydaje.

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny za dobre rady w sprawie nastroju. Zakupy odpadają, a tym bardziej ciuchów: jak wchodze do sklepu i chcę coś przymierzyć to jeszcze gorzej z moim nastrojem, bo odkrywam, że nadal nie schudłam... no i w nic fajnego się nie wciskam. Dzisiaj właśnie kolega z pracy (to chyba tak na dobicie mnie!!!! ; no i w takim dniu...) powiedział, że d... mi urosła. No i super, no nie???

Poza tym dziewczyny u nas ostatnio krucho z kasą. Takich problemów jeszcze nie mieliśmy. Nic tylko wyć. Największym pocieszeniem dla mnie jest przytulić mojego Aniołka i popatrzeć jak się bawi i uśmiecha. Teraz siedzę w pracy i jest mi tak ciężko... Chyba się nie nadaje dziś do niczego...

Buziaczki.

Do góry