reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Z praca jednak okazala sie kicha, ale nie bede zanudzac.
Czekam wiec na odpowiedz od kobiety, w sprawie opieki, moze to wypali, jak nie to szukania ciag dalszy :(

Jezeli chodzi o marketowe ubrania, to roznie, ja kupowalam glownie body i fakt jedne to szybko sie "seszmacily", jakos fason stracily, ale mam tez superskie i to za nie wielka cene, fajne bawelniane, pozadne.

Karolina, Ty to przynajmniej mieszkasz na parterze, a ja... ja mieszkam na 3 - wyobraz sobie jak ja musialam znosic wozek ::)

Pozdrawiam,

reklama
justyna pisze:
karolinna ani sie nie obejrzysz a Lene bedziesz gonić po całym mieszkaniu ;D
nie mogę sie doczekać ;D (i z korzyścią dla figury :D )

sandros pisze:
Jezeli chodzi o marketowe ubrania, to roznie, ja kupowalam glownie body i fakt jedne to szybko sie "seszmacily", jakos fason stracily, ale mam tez superskie i to za nie wielka cene, fajne bawelniane, pozadne.
dokładnie tak!

sandros pisze:
Karolina, Ty to przynajmniej mieszkasz na parterze, a ja... ja mieszkam na 3 - wyobraz sobie jak ja musialam znosic wozek ::)
tylko ta chol...a rana mnie bolała :p ,dziś już na szczęście nie ::) (ogromny minus cesarki :p )

dziś chyba muszę wywlec wózek (jak się ociepli) i lecieć do apteki bo zamówiłam dla małej oliwkę w żelu :) mąż wczorak kupił huggies "te z disneyem" i dziś będę próbować :) oczywiścia na Lence ;D

14 dni do wiosny

Karolinamy używamy tych pampersów z disneyem i sa super .A poza tym maja takie ładny pasek z malowankami ale czy to ważne ;D

hejo hejo,c kobivtki o co chodzi z tą listą?? a my jestesmy na etapie oduczania się od pieluszek...ciężko na to idzie..bo siedzimy na nocusiu i siedzimy i siedzimy....i co?? moze siusiu zrobimy ale konkrety to lubimy do pieluszki...hehehee... czasami juz mam dosyc tych pieluch a Wy sie zachwycacie puchatkami i kłapouchami ;) POzdrawiam i buziolki dla wszystkich naszych dzieciaczkow i mamusiek... karolciA Jaka słodka ta Twoja Lenka!!!! mmm poprawiam sie i jestem jak przystało na matke tego wątku...

reklama
Cześć !!
Wczorejszy wieczór zapowiadał się jak każdy inny. Grześ poszedł spać tuż po "M jak miłość" i obudził się po 22.00 co mnie trochę zdziwiło. Poszłam do niego. Był całkowicie rozbudzony co na tą godzinę jest raczej nienormalne, ale się uśmiechał. Dałam mu mleko produkcji własnej ;) a tu nagle chlust i zwymiotował. Pomyślałam że może mu nie potrzebnie dałam, ale jak nie chce jeść to nie bierze cyca. ... i tak jeszcze dwa razy wymiotował... Dałam mu baardzo rozcieńczonej herbatki i to też zwrócił, co nie jest chyba zaskoczeniem, ale bałam się że sie odwodni. No i po tym wszystkim zmęczony zasnął. W nocy obudził się wygłodniały. Na szczęście dzisiaj jest już wszystko dobrze :)

karolinna może trzeba by było jeszcze trochę poczarować żeby ta zima szybko sobie poszła ???

trysia77 pisze:
mmm poprawiam sie i jestem jak przystało na matke tego wątku...
No!!!!

My też używamy Huggiesy i czasem te z Kubusiem, niesamowite jak się różnią nawet wykonaniem od tych zwykłych, mnie się natomiast wydaje że bardziej śmierdzą jak są posikane  :p

czarnulko masz jakieś fajne miejsce na spacerki, niedługo będziemy zmotoryzowani także może się gdzieś spotkamy ??

rekord wiadomość ta była pisana 2 godz.

Do góry