reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Z praca jednak okazala sie kicha, ale nie bede zanudzac.
Czekam wiec na odpowiedz od kobiety, w sprawie opieki, moze to wypali, jak nie to szukania ciag dalszy :(

Jezeli chodzi o marketowe ubrania, to roznie, ja kupowalam glownie body i fakt jedne to szybko sie "seszmacily", jakos fason stracily, ale mam tez superskie i to za nie wielka cene, fajne bawelniane, pozadne.

Karolina, Ty to przynajmniej mieszkasz na parterze, a ja... ja mieszkam na 3 - wyobraz sobie jak ja musialam znosic wozek ::)

Pozdrawiam,

reklama
justyna pisze:
karolinna ani sie nie obejrzysz a Lene bedziesz gonić po całym mieszkaniu ;D
nie mogę sie doczekać ;D (i z korzyścią dla figury :D )

sandros pisze:
Jezeli chodzi o marketowe ubrania, to roznie, ja kupowalam glownie body i fakt jedne to szybko sie "seszmacily", jakos fason stracily, ale mam tez superskie i to za nie wielka cene, fajne bawelniane, pozadne.
dokładnie tak!

sandros pisze:
Karolina, Ty to przynajmniej mieszkasz na parterze, a ja... ja mieszkam na 3 - wyobraz sobie jak ja musialam znosic wozek ::)
tylko ta chol...a rana mnie bolała :p ,dziś już na szczęście nie ::) (ogromny minus cesarki :p )

dziś chyba muszę wywlec wózek (jak się ociepli) i lecieć do apteki bo zamówiłam dla małej oliwkę w żelu :) mąż wczorak kupił huggies "te z disneyem" i dziś będę próbować :) oczywiścia na Lence ;D

14 dni do wiosny

Karolinamy używamy tych pampersów z disneyem i sa super .A poza tym maja takie ładny pasek z malowankami ale czy to ważne ;D

hejo hejo,c kobivtki o co chodzi z tą listą?? a my jestesmy na etapie oduczania się od pieluszek...ciężko na to idzie..bo siedzimy na nocusiu i siedzimy i siedzimy....i co?? moze siusiu zrobimy ale konkrety to lubimy do pieluszki...hehehee... czasami juz mam dosyc tych pieluch a Wy sie zachwycacie puchatkami i kłapouchami ;) POzdrawiam i buziolki dla wszystkich naszych dzieciaczkow i mamusiek... karolciA Jaka słodka ta Twoja Lenka!!!! mmm poprawiam sie i jestem jak przystało na matke tego wątku...

reklama
Cześć !!
Wczorejszy wieczór zapowiadał się jak każdy inny. Grześ poszedł spać tuż po "M jak miłość" i obudził się po 22.00 co mnie trochę zdziwiło. Poszłam do niego. Był całkowicie rozbudzony co na tą godzinę jest raczej nienormalne, ale się uśmiechał. Dałam mu mleko produkcji własnej ;) a tu nagle chlust i zwymiotował. Pomyślałam że może mu nie potrzebnie dałam, ale jak nie chce jeść to nie bierze cyca. ... i tak jeszcze dwa razy wymiotował... Dałam mu baardzo rozcieńczonej herbatki i to też zwrócił, co nie jest chyba zaskoczeniem, ale bałam się że sie odwodni. No i po tym wszystkim zmęczony zasnął. W nocy obudził się wygłodniały. Na szczęście dzisiaj jest już wszystko dobrze :)

karolinna może trzeba by było jeszcze trochę poczarować żeby ta zima szybko sobie poszła ???

trysia77 pisze:
mmm poprawiam sie i jestem jak przystało na matke tego wątku...
No!!!!

My też używamy Huggiesy i czasem te z Kubusiem, niesamowite jak się różnią nawet wykonaniem od tych zwykłych, mnie się natomiast wydaje że bardziej śmierdzą jak są posikane  :p

czarnulko masz jakieś fajne miejsce na spacerki, niedługo będziemy zmotoryzowani także może się gdzieś spotkamy ??

rekord wiadomość ta była pisana 2 godz.

Do góry