reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!

po basenie i jak zwykle super ! znów jechaliśmy z fan clubem Liwcii ostanio dziadki a dzis wujek jechał kkibicować !

Z tego co zaobserwowałam to jak tylko zaczyna sie dokarmianie butlą to za chwile jest koniec z cycem ! Tak kilka moich kolezanek miało !!

Sandros powodzenia i przesyłam kopa na szczeście ;D

Oliwka duzo zdrówka dla córci !!! niech szybko sie kuruje !!

Gratulacje dla Grzesia !!

reklama
Frezja super !! zaraz sobie wyobraziłam 4 takie Liwie ;D

a moja księzniczka dzis miała swoje małe świeto !! kiedy to zleciało ???

Głowa mi pęka i chyba ide spać !!!!

A macie jakieś plany na wakacje ??? Bo mi marzy sie morze i mam nadzieje ze sie uda wyrwać, głownie chodzi mi tu o Liwciorka ale ja tez bym tak na plazy polezała !!

sandros pisze:
A`propos grilow, to mam dzialke, wiec jak sie zrobi w koncu cieplutko, to zapraszam, udostepnie altanke, grill, lezaki do opalania ;) i duzo zieleni.
chciałam zaproponować swoją ale skoro Ty pierwsza :D mam nadzieję że masz jakąś huśtaweczkę ? :)

kasia178 :) pamiętam ,pamiętam jak moja mała też już w drugim miesiącu uśmiechała się jak najęta :) cieszy aż do tej pory i pewnie będzie przez dłuuuugi czas :D

justynka mnie też się marzą fajne wakacje,niekoniecznie nad morzem ale u mojej babci nad wodą...bardzo bym chciała :) choć słyszałam ze te lato będzie humorzaste jeśli chodzi o pogodę... tfutfu,odpukać- pukpuk :) z okazji wczorajszego małego święta Liwci wszystkiego naj i wielki buziak :-*

Ja też sie melduję jeszcze 2 w 1. Jutro kończę 38 tydzień, więc wszystko sie może zdarzyć.

Gratulacje dla pociech z okazji miesięcznic i nowych umiejetności. :)

Co do butli, to mam takie same doswiadczenia jak większość mam- początek końca laktacji. :(
Ale może te nowoczesne butelki nie sprawiaja aż takich kłopotów.

Powodzenia dla dziewczyn w nowej pracy i na studiach :)

Karolinko ja to juz nie mogę się doczekać grilla :p aż mi juz ślinka leci na samą myśl :)

mmm hihihi,troszke tajemnicy nie zaszkodzi ;) Wielkie gratulacje dla Grzesia :D

sandros Po twojej propozycji o leżaczkach i zieleni to ja już odlatuje :) JA CHCĘ JUZ WIOSNE!!!

kasia 178 To rewelacyjnie że jest wszystko ok z Bartusiem :) Pewnie cudownie się uśmiecha :)

mokkate trzymam za ciebie kciuki :) Ja to jeszcze mam daleko do 38 tygodnia :) Ale juz bym chciała koniec :)

Ach i zapomniałam napisac,ze poczułam mojego drugigo skarba :D

1. martusia_78              14.09.2005     córka - Sandra              Wojkowice
2. Madzia                      09.11.2005     córka- Julia                  Chorzów
3. Frezja                      16.09.2005     córka – Natalka            Tychy
4. Beata                      03.10.2005     syn – Mateusz
5. Mmm                      24.10.2005      syn – Grześ                 Sosnowiec
6. Mokkate                  21.05.1996     córka - Daria, w marcu II
7. karolinna                  01.12.2005     córka -Lena                  Katowice
8. izka-mummy-to-be     25.02,2006      syn -Karol      Tychy
9. Koreczek83              18.08.2005     córka – Daria                Piekary śląskie
10.sandros                  14.10.2004,     córka- Sonia                 Tychy
11. diablica2                22.11.2006      syn Alek                       Wodzisław
12. oliwka29                29.03.2005     córka - Oliwka                Wodzisław
13. chochlik                Maciek wrzęsień (16lat)    i    Gosia maj (14lat)
14. Kasia178               18.01.2006 r.     syn- Bartosz                Gliwicach
15. Justyna                05.08.2005         córka- Liwia                 Pszów
16. Iza1                     12. kwiecień 2006    W brzuszku             Katowice
17. kaszu27 23.09.2005 córka - Laura Rybnik
18. czarnulka22
19. Lilith

reklama
mokkate zastanawiałam się dziś czy aby już nie urodziłaś ;) a jak było z twoją Darią ? urodziłaś o czasie ?

czarnulka
czarnulka22 pisze:
Ach i zapomniałam napisac,ze poczułam mojego drugigo skarba :D
wielkie gratulcje :)

czarnulka22 pisze:
koreczek i znowu mnie nie ma na liście :( chyba mnie nie chcecie :(

no no bez takich :p ;)

jak koreczek dopisze czarnulkę to kopiuję listę na pierwszą stronę :)

lecę bo mała się odzywa :)

Do góry