reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Gratulacje przyjęte  :laugh:
czarnulko samo słowo tajemnica sprawia że chciałoby się odkryć to co pod tym ukryte ;)
No i będą dwa dzieciaczki Ci teraz dawać w kość ;) - to apropos drugiego szkraba

proponuję włączyć odliczanie do wiosny- dzisiaj to już 15 dni do tego magicznego dnia ;)

mokkate teraz to Ty jesteś następna i już czekamy na Twoje Maleństwo :)

a co do wakacji to wybieram się z Grzesiem na wieś na całe wakacje- korzystam z tego że to moje ostatnie a i Grześ na tym skorzysta :)

zaraz wyślę nowe zdjęcie Grzesia :)

reklama
Czarnulko- gratulacje!!!!!

Koreczku- jeszcze Lilith nie ma na liscie, a pisała, że wysłała Ci posta. :)

Ja tym bardziej odliczam dni do wiosny, bo termin mam dokładnie na 21 marca ;D
A Daria urodziła sie dokładnie w terminie :)

mmm czekamy na fotkę :) a może będziemy pisać takie wielkie litery co do dni ,ile jeszcze do wiosny,co? żeby były doskonale widoczne :)

mokkatku ;D to będziesz miała wiosenną panienkę :D

trochę to trwało, ale mnie z neta wywaliło :(
karolinnko miało być wiekszymi literami, ale coś nie wyszło :p

a to w nowej fryzurze, trochę żelu podkradłem tatusiowi, ale ani mru mru ;)

grzezwujem03210qg.jpg

jejuśku witam Was wszyskie mamuski, jak mnie dawno znowu tutaj u Was nie było...ale myślę o Was wszystkich bardzo ciepło, jak o swoich dzieciaczkach, o swojej rodzinie... ;) Śliczniaste te Wasze maluszki a to w załączeniu moj szkrabik
may5td.jpg

may18iy.jpg

a TO JA Z NOWĄ FRYZĄ ŚLĘ WAM MOC BUZIOLKOW I OBIECUJĘ MOCNE POSTANOWIENIE POPRAWY!!!! TZRYMAJCIE SIĘ DZIELNIE WSZYSTKIE MAMUŚKI PRZED I PO ROZWIĄZANIU Z MALUSZKAMI NA RĘKACH I NA SPACERKACH
mojagrzywa0042wy.jpg

Trysia Witaj!!! Gdzieś Ty sie podziewała ?? Mam nadzieję że dotrzymasz słowa i się poprawisz :) :laugh: Napisz co u Ciebie i u Twojego Szkraba. Tutaj się mocno pozmieniało ;P Śliczną masz fryzurkę, ja też mam w planach zmianę już w najbliższą sobotę :D ;D

Hej hej !!

my juz po spacerku !!

Grzes jak zwykle powalający ;D

Liwcior lezał na kocu i juz spełzała i chce obgryźć dywan na szczęscie rozumie słowo - nie wolno- i teraz lezy na parkiecie i wali grzechotką z całej siły.

Podobno w Auchanie jest jakaś super promocja na body dzieciece! mój męzu s dzis w Katowicach to jak bedzie wracać to wpadnie tam i obluka do dam Wam znać !!

mmm Grześ wygląda cudnie :) i znów artystyczne zdjęcie :)

trysia fajniaste zdjęcia :) a czy Ty nie miałaś kiedyś kręconych włosów ??? no i mam nadzieję ze w końcu bedziesz tu zaglądać :)

justyna ale masz małego łobuza w domku ;) i daj cynk na te śpioszki :)

ja właśnie wróciłam ze spacerku... ale zimno :o poszłam do apteki i musiałam babkę przeprosić bo tak nieskładnie mówiłam z zamarzniętą szczęka ale tylko się uśmiechnęła ;) i umiem już sama znieśc wózek i będe mogła sobie wychodzić na spacerki nawet jak mąż jest w pracy :) chociaż to trochę skomplikowane i rozłożone na raty znoszenie wózka ale zniosłam dziś na próbę :D

mąż pojechał do sklepu :) wolna chata ;)

karolinna ani sie nie obejrzysz a Lene bedziesz gonić po całym mieszkaniu ;D Mężuś był w Auchanie i nie było rozmiarów Liwciorowych bo wszystko przebrane :mad: najwiekszy 74 był. Ale stwierdził ze takie szmaty i by chyba nawet tego nie kupił ??? hm

reklama
Hej
Jezeli chodzi o te ciuszki marketowe to one sa do bani,po pierwszym prani szmata a niektóre nawet nie trzeba prać a tak wyglądają.

Do góry