reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Gratulacje przyjęte  :laugh:
czarnulko samo słowo tajemnica sprawia że chciałoby się odkryć to co pod tym ukryte ;)
No i będą dwa dzieciaczki Ci teraz dawać w kość ;) - to apropos drugiego szkraba

proponuję włączyć odliczanie do wiosny- dzisiaj to już 15 dni do tego magicznego dnia ;)

mokkate teraz to Ty jesteś następna i już czekamy na Twoje Maleństwo :)

a co do wakacji to wybieram się z Grzesiem na wieś na całe wakacje- korzystam z tego że to moje ostatnie a i Grześ na tym skorzysta :)

zaraz wyślę nowe zdjęcie Grzesia :)

reklama
Czarnulko- gratulacje!!!!!

Koreczku- jeszcze Lilith nie ma na liscie, a pisała, że wysłała Ci posta. :)

Ja tym bardziej odliczam dni do wiosny, bo termin mam dokładnie na 21 marca ;D
A Daria urodziła sie dokładnie w terminie :)

mmm czekamy na fotkę :) a może będziemy pisać takie wielkie litery co do dni ,ile jeszcze do wiosny,co? żeby były doskonale widoczne :)

mokkatku ;D to będziesz miała wiosenną panienkę :D

trochę to trwało, ale mnie z neta wywaliło :(
karolinnko miało być wiekszymi literami, ale coś nie wyszło :p

a to w nowej fryzurze, trochę żelu podkradłem tatusiowi, ale ani mru mru ;)

grzezwujem03210qg.jpg

jejuśku witam Was wszyskie mamuski, jak mnie dawno znowu tutaj u Was nie było...ale myślę o Was wszystkich bardzo ciepło, jak o swoich dzieciaczkach, o swojej rodzinie... ;) Śliczniaste te Wasze maluszki a to w załączeniu moj szkrabik
may5td.jpg

may18iy.jpg

a TO JA Z NOWĄ FRYZĄ ŚLĘ WAM MOC BUZIOLKOW I OBIECUJĘ MOCNE POSTANOWIENIE POPRAWY!!!! TZRYMAJCIE SIĘ DZIELNIE WSZYSTKIE MAMUŚKI PRZED I PO ROZWIĄZANIU Z MALUSZKAMI NA RĘKACH I NA SPACERKACH
mojagrzywa0042wy.jpg

Trysia Witaj!!! Gdzieś Ty sie podziewała ?? Mam nadzieję że dotrzymasz słowa i się poprawisz :) :laugh: Napisz co u Ciebie i u Twojego Szkraba. Tutaj się mocno pozmieniało ;P Śliczną masz fryzurkę, ja też mam w planach zmianę już w najbliższą sobotę :D ;D

Hej hej !!

my juz po spacerku !!

Grzes jak zwykle powalający ;D

Liwcior lezał na kocu i juz spełzała i chce obgryźć dywan na szczęscie rozumie słowo - nie wolno- i teraz lezy na parkiecie i wali grzechotką z całej siły.

Podobno w Auchanie jest jakaś super promocja na body dzieciece! mój męzu s dzis w Katowicach to jak bedzie wracać to wpadnie tam i obluka do dam Wam znać !!

mmm Grześ wygląda cudnie :) i znów artystyczne zdjęcie :)

trysia fajniaste zdjęcia :) a czy Ty nie miałaś kiedyś kręconych włosów ??? no i mam nadzieję ze w końcu bedziesz tu zaglądać :)

justyna ale masz małego łobuza w domku ;) i daj cynk na te śpioszki :)

ja właśnie wróciłam ze spacerku... ale zimno :o poszłam do apteki i musiałam babkę przeprosić bo tak nieskładnie mówiłam z zamarzniętą szczęka ale tylko się uśmiechnęła ;) i umiem już sama znieśc wózek i będe mogła sobie wychodzić na spacerki nawet jak mąż jest w pracy :) chociaż to trochę skomplikowane i rozłożone na raty znoszenie wózka ale zniosłam dziś na próbę :D

mąż pojechał do sklepu :) wolna chata ;)

karolinna ani sie nie obejrzysz a Lene bedziesz gonić po całym mieszkaniu ;D Mężuś był w Auchanie i nie było rozmiarów Liwciorowych bo wszystko przebrane :mad: najwiekszy 74 był. Ale stwierdził ze takie szmaty i by chyba nawet tego nie kupił ??? hm

reklama
Hej
Jezeli chodzi o te ciuszki marketowe to one sa do bani,po pierwszym prani szmata a niektóre nawet nie trzeba prać a tak wyglądają.

Do góry