reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!!

Kaszu dużo zdrówka dla Was dziewczynki !! a 37,8 to jeszcze nie gorączka !

Lilitku śliczny brzusio i mamunia tez !!

Frezyja i Karola zarąbiste zdj !! śliczne królewny !!

Ja wczoraj byłam na podwórku z małą i w słonku pyszczek poopalała i juz nie moge doczekać sie wiosny i tych spacerków! No i prrzede wszystkim normalne ubieranie bo teraz Liwia TAK sie drze przy ubieraniu ze az mnie krew zalewa bo juz nie wiem co wymyślać zeby szło ją ubrać !!

Witam,

W koncu wrocialam z uczelni, padam z nog, zaraz ide spac.

Frezja, a ja? Z tego co wiem, to mam dostepnego maila, wiec przy okazji jakby mi ktos podeslal...

Z praca zobaczymy, obie mi sie podobaja, w polsacie zdobede doswiadczenie, fajny wpis do cv na przyszlosc, ale znow opieka jest bardziej stala, szukaja kogos na 2-3 lata. Zobaczymy co wyjdzie... mam nadzieje, ze ktoras wypali.

Dzieciaczki marudne... boje sie, ze cos w powietrzu, Sonia cos podobno malo jadla, a jak malo je to wrozy chorobe :( Mam nadzieje, ze wszystkie maluszki przechodza tylko jakies przesilenie wiosenne i jak tylko sie ta zima skonczy, zadne nawet nie kichnie.

Pozdrawiam,

Spacccccccc

Kaszu ja nienadanżam z nadrabianiem bo wy tem hurtowo produkujecie to posty, a po mojej nieobecności kompletnie nic nie wiem co się dzieje  :-[

Justysia i do ciebie poszło  ;) No i dzięki za komplement dla Natalki  :)

Witajcie,

Zaraz na uczlenie ::)

Frezja, to moze przez te "remonty" na bb.
Karolina ma moj mail - przeslesz mi - prosze...
Nie bardzo mam czas zmieniac moja dostepnosc do miala, net mi chodzi jak krew z nosa.

Pozdrawiam,

Hejka :)
Dziwczyny ja też zadko zaglądam i nie jestem w temacie, przewaznie dwie strony przejże.
lilithu ale masz piękny brzuszek ;D ;D Dziewczyny to już mnie nie pamiętają oprucz Justyny i Diablicybo my sie znamy z innego wątku. Wysyłam wam zdięcie jak idziemy na spacerek ;D ;D ;D
oobrazek0720dr.jpg

oliwka oliwia ślicznie wygląda gdy wychodzi na spacerki :)

sandros
właśnie wysyłam maila :)

justynko dzięki :-* ja też już marzę o tych wiosennych spacerkach ::) 8)

zyczę dużo zdrówka dla wszystkich przeziębionych bobasów. A zachowania zdrowia dla tych zdrowych bobo :D

buziaki na miłą niedzielę :-* :-* :-*

reklama
Do góry