reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!!

Kaszu dużo zdrówka dla Was dziewczynki !! a 37,8 to jeszcze nie gorączka !

Lilitku śliczny brzusio i mamunia tez !!

Frezyja i Karola zarąbiste zdj !! śliczne królewny !!

Ja wczoraj byłam na podwórku z małą i w słonku pyszczek poopalała i juz nie moge doczekać sie wiosny i tych spacerków! No i prrzede wszystkim normalne ubieranie bo teraz Liwia TAK sie drze przy ubieraniu ze az mnie krew zalewa bo juz nie wiem co wymyślać zeby szło ją ubrać !!

Witam,

W koncu wrocialam z uczelni, padam z nog, zaraz ide spac.

Frezja, a ja? Z tego co wiem, to mam dostepnego maila, wiec przy okazji jakby mi ktos podeslal...

Z praca zobaczymy, obie mi sie podobaja, w polsacie zdobede doswiadczenie, fajny wpis do cv na przyszlosc, ale znow opieka jest bardziej stala, szukaja kogos na 2-3 lata. Zobaczymy co wyjdzie... mam nadzieje, ze ktoras wypali.

Dzieciaczki marudne... boje sie, ze cos w powietrzu, Sonia cos podobno malo jadla, a jak malo je to wrozy chorobe :( Mam nadzieje, ze wszystkie maluszki przechodza tylko jakies przesilenie wiosenne i jak tylko sie ta zima skonczy, zadne nawet nie kichnie.

Pozdrawiam,

Spacccccccc

Kaszu ja nienadanżam z nadrabianiem bo wy tem hurtowo produkujecie to posty, a po mojej nieobecności kompletnie nic nie wiem co się dzieje  :-[

Justysia i do ciebie poszło  ;) No i dzięki za komplement dla Natalki  :)

Witajcie,

Zaraz na uczlenie ::)

Frezja, to moze przez te "remonty" na bb.
Karolina ma moj mail - przeslesz mi - prosze...
Nie bardzo mam czas zmieniac moja dostepnosc do miala, net mi chodzi jak krew z nosa.

Pozdrawiam,

Hejka :)
Dziwczyny ja też zadko zaglądam i nie jestem w temacie, przewaznie dwie strony przejże.
lilithu ale masz piękny brzuszek ;D ;D Dziewczyny to już mnie nie pamiętają oprucz Justyny i Diablicybo my sie znamy z innego wątku. Wysyłam wam zdięcie jak idziemy na spacerek ;D ;D ;D
oobrazek0720dr.jpg

oliwka oliwia ślicznie wygląda gdy wychodzi na spacerki :)

sandros
właśnie wysyłam maila :)

justynko dzięki :-* ja też już marzę o tych wiosennych spacerkach ::) 8)

zyczę dużo zdrówka dla wszystkich przeziębionych bobasów. A zachowania zdrowia dla tych zdrowych bobo :D

buziaki na miłą niedzielę :-* :-* :-*

reklama
Do góry