reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karola rozszyfrowałaś mnie z tym kapeluszem ;) a tak serio to ja mam beret ;D ale na szczęscie nie mocherowy :laugh:

Diablica Paweł to strasznie juz przeżywa ze Liwia kiedys bedzie z chłopakami sie umawiać i stwierdził ze pierwszego zakopie ::) wiec lepiej jak na Ola nie trafi ;D

Iza jak bedziesz kupowac staniczek do karmienia to sparawdź czy idzie jedną reką go odpiac, ja mierzyłam taki co dwoma był problem otworzyc ale na szczęscie kupiłam taki z łatwym otwieraniem, potem juz nigdzie nie umiałam takiego dostac i kupiłam sobie taki sportowy bez usztywnien i elastyczny i łatwo idzie w nim karmic mimo ze nie odpinają sie klapki !!
Co do proszków to jaw Loveli piore, ładnie pachnie i moim zdaniem spiera lepiej niz Jelp bo kupiłam raz Jelpa i nie byłam za bardzo zadowolona i wróciłamdo Loveli !! Chociaz z plamami po marchewce itp to nawet lovela nie daje rady !!

reklama
Justyna - nauczę Alka żeby się Pawłowi ładnie kłaniał... grzeczeni mówił " DZIEŃ DOBRY"... potwierdzał "że ładna pogoda".... pozatym omijał wielkim łukiem i czekał aż pierwszy adorator zostanie zakopany.... a pozatym liczę że tata Lenki będzie bardziej tolerancyjny.... a biednej Liwce zostanie klasztor.... ha ha ha ;D ;D ;D

a tak wogóle to pozdrów Pawła od starej sąsiadki..... ;)

olozb3hv.jpg

sandros mam nadzieję że nie długo znów zaczniesz pisać więcej :) tak samo jak mmm :)

diablica2 pisze:
karollina jesteś pierwszą kobietąktóra doceniła walory mojego kawalera.... wiedz że Twoja Lenka (i Ty oczywiście) zawsze będziecie traktowane jak damy.... bo tata Liwi (córeczka Justyny) już kombinuje gdzie takich przystojniaków jak mój zakopywać.... hi hi hi ;D ;D ;D
oj oj tato Liwii tak się nie godzi ;) a co do tego że ja pierwsza dostrzegłam walory... to wiedz że teraz to już pójdzie lawina malych i dużych kobietek adorujących Ola :D (hihi tata Leny też zaborczy ;D )

justynka mój mąż też zapowiada co on będzie robił z chłopakami Leny ::) ale Ci faceci są... choć myślę że jakbyśmy miały synków to my byłybyśmy takie zaborcze ;D ;)

a mała dziś pierwszy raz wzięła zabawkę do buzi!!!!!! ( a że kupiłam ostatnio z Piotrkeim aparat to wklejam co chwilę zdjęcia ;D ;D ;D )

mniam,mniam

Cześć dziewczyny!
Justynko dziękuję za dobrą radę, wczoraj zamówiłam na Allegro jeden stanik za 13.99, pisze ze jest możliwośc odpinania jedną ręką, zobaczymy jaki będzie. Pierwszy raz kupowałam coś na Allegro, jak na razie facet który to wystawiał się nie odzywa, mam nadzieje ze to nie jakiś oszust. Ale jeśli nawet to 14 zeta można jakoś przezyć  ::)
Kochane mamusie :) ale się roztkliwiacie nad tymi swoimi córeczkami i synkami :) ciężko będzie adoratorom Liwii i Lenki  ;D
Ciekawe czy Lence smakuje to co tak zajada.... :laugh:

diablica2 pisze:
KAROLLINA- ja mam syna i zaborcza nie jestem..... (narazie... hi hi hi)
hihi n a r a z i e ;D

iza1 jak Cię oszuka to zgłoś do administratora allegro i wystaw negatywa,nie ważne czy to będzie 14 czy 100 zeta,trzeba ukrócić oszustwa które czasem tam się zdarzają :p a patrzyłaś na jego komentarze,jeśli same pozytywy to nie ma się czego bać :) ja z reguły tylko u takich kupuję :)
iza1 pisze:
Kochane mamusie :) ale się roztkliwiacie nad tymi swoimi córeczkami i synkami :) ciężko będzie adoratorom Liwii i Lenki ;D
hehe mądrala... ;D zobaczysz jak będzie u Ciebie :D
iza1 pisze:
Ciekawe czy Lence smakuje to co tak zajada.... :laugh:
musi smakować,zobacz na jej minę ;D one jest kiperem od grzechotek ;D

byłam z małą w sklepie na chwilę...ale zimno!!! brrr....

Karollinko jak na razie mnie nie oszukał, koleś ma jedną pozytywną opinię nie ma negatywnych więc powinno być ok :)
Lenka słodko zajada tą grzechotkę  ;D Super że jest coś takiego jak aparat cyfrowy i można na bieżąco robić dzidziulkom zdjęcia i od razu wgrywać do kompa.
A co do zimna to ja nawet nie wychodze z domu brrrr, mogłaby już przyjść ta wiosna, najgorsze jest to że podobno w tym roku sie jej do nas nie śpieszy, słyszałam nawet taką prognoze że przyjdzie dopiero pod koniec kwietnia  :( Brrrrrr mam nadzieje że sie nie sprawdzi i jak bede wychodzić z dzidzią ze szpitala to już będzie cieplej :)
Dzidzia ładniutko kopie :) uwielbiam czuć ją w sobie i obserwować ruszający się brzuszek :)

Oto mój dzisiejszy brzusio, w pierwszym dniu 35 tygodnia. Jego wielkość mnie przeraża ::) Jak go zmierzyłam to ma 110 cm szok!!! Naprawdę wygląda jak duży balon :) hihi

iza1 pisze:
najgorsze jest to że podobno w tym roku sie jej do nas nie śpieszy, słyszałam nawet taką prognoze że przyjdzie dopiero pod koniec kwietnia :(
na pewno się nie sprawdzi,na pewno się nie sprawdzi,na pewno się nie sprawdzi,na pewno się nie sprawdzi...może jak tak będę powtarzać to zadziała :D
iza1 brzusio śliczny a jaki duży :) też miałam tyle w pasie ;D oczywiście w ciąży ;) ,dawno tu nikt nie wklejał zdjęcia brzuszka :D

reklama
Do góry