reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
zas mnie smutki zlapaly...masakra...cala ciaza depresyjna...:(:(
Czarnulka ja zawsze pamietam o wszystkich:)
Mokkate naprawde fajny lekarz! no i widzisz tez cie pocieszyl :) jemu chyba mozna zaufac:)

Super zdjecia:) poprawiaja humorek:)

reklama
Cześć dziewczyny! Aż dziwo że tak wcześnie siedze na kompie, ale niestety mężuś miał dziś gdzieś jechac, nastawił budzik, sam w końcu nie pojechał ale za to ja nie mogłam już zasnąć :( I tym sposobem byłam na nogach juz o 7 rano. Zdążyłam już troche posprzątać a za chwile biore sie za prasownie ::)

Mam do Was małe pytanko, mam sporo darowanych ciuszków dla dzidzi (po moim siostrzeńcu) już raz je wyprałam, ale wiem że trzeba w specjalnym proszku albo w płatkach mydlanych. Chciałabym je już wyprać i wyprasować żeby były juz przygotowane. Jaki proszek jest dobry? Jaki byście mi polecały? A jaki płyn do płukania? Proszę o radę.

I jeszcze jedno, czy któraś orientuje się może gdzie w Katowicach są sklepy z odzieżą ciążową? Zlokalizowałam tylko jeden, a musze sobie kupić biustonosz do karmienia.

diablica :o ale termin.... niech żyje polska służba zdrowia :p powklejaj jakieś zdjęcia dzidzi,bo mało ta tych zdjątkach z suwaczka widać ::)

justynka
justyna pisze:
w temacie nakryć głowy !! w babcinym kapeluszu tez mi ładnie :)
a ja tam podejrzewam że to kapelusz Justynki tylko nie chce się przyznać ;D
jezorsmieszny8ic.gif
.Liwcior wyszedł na zdjęciu cudo :) :-*

czarnulko proszę więcej takich rzeczy na mnie nie pisać ;) (raczej nie pamiętliwa tylko rewelacyjna pamięć :D ;) ) Swietnej zabawy życzę,uważaj na siebie :-*

beatko jeszcze załapałam się na " ryby",ale ledwo ledwo :D kurcze,ale macie przejścia z Mateuszkiem :( buziuaczki dla niego że tak dzielnie to znosi :-* a ze tak z ciemieniuchą wam łatwo poszło to wam zazdroszczę ;) :)

kasia178 ale masz z tym połogiem ::) I też buziaczki dla Bartoszka żeby przetrzymał te kolki :-*

lilith
nie bądź taka smutna ::) ale łatwo tak pisać ::) ciąża niedługo minie i same radości będą :D

iza1 ja piorę tylko w JELP po tym jak mała dostała wysypki po innych ::) JELP-a poleciła nam pediatra bo podobno jedyny proszek który na pewno nie uczula :) u nas się sprawdza :) ja stanik do karmienia kupiłam na ul 3maja,bylaś tam ? ładny,wygodny bawełniany stanik za około 35 zeta :) taki z odpinanymi klapkami na karmienie :)
iza1 pisze:
Cześć dziewczyny! Aż dziwo że tak wcześnie siedze na kompie, ale niestety mężuś miał dziś gdzieś jechac, nastawił budzik, sam w końcu nie pojechał ale za to ja nie mogłam już zasnąć :(
przyzwyczajaj się ;D ;D ;D

mała od paru dni zaczyna piszczeć! tak po cichutku i jeszcze nieśmiało ale jednak się zaczyna ;D

i zaczęło jej się branie wszystkiego do buźki :D położyłam ją rano ze mną w łózku a ona zaczyna mi zjadać pościel ;) ja jej zabieram a ona zagarnia rękami i znów wpycha do buzi :o ,jaka ona jest cudowna :D i jaka sprytna 8)

buziaki :-*

Ja tez piorę w Jelpie. Kupiłam proszek i płyn do płukania.

Na kolki stosowałam Saab simplex. Działał natychmiastowo, Darii bardzo smakował i jest nieszkodliwy.

taki byłem jak miałem parę dni... nie ma jak u mamy
olo2bb1qt.jpg

to jest ulubione zdięcie mojego taty
olo1bb0yt.jpg

to moja karuzela
olo3bb4dn.jpg

oto mój misio.... jeszcze trochę muszę urosnąć.... hi hi hi
olo4bb5bm.jpg

a tu się do Was uśmiecham....:)
olo5bb1zm.jpg

Witajcie!!!!

Ogromne gratulacje dla Izy. Ale się cieszę, że Karolek jest juz razem z nami!!!!!!!! Niech rośnie zdrowo! No i mamusia niech szybciutko dochodzi do siebie!!! Czekam na relacje!

re0td.jpg

Ja też piorę w Yelpie. Jestem zadowolona. No i płukałam w Coccolino Sensitive, ale teraz lekarka mi zabroniła. Mówi, że to sama chemia i może też uczulać.
Karolinnko Mateuszek dziekuje za ucałowania. jakos sie trzyma. Jest już lepiej. Buźka z dnia na dzień lepsza, a z ciałka juz poschodziło. Oby tak dalej. Od razu człowiek ma lepszy nastrój.

reklama
GRATULACJE DLA KOLEJNEJ W GRONIE MAMUSI I JEJ SYNKA KAROLA!!! NIECH ROŚNIE ZDROWO!!!

Dzięki dziewczyny! Jeszcze dziś kupię sobie ten proszek i wreszcie zrobie porządek z tymi ciuszkami :) Karolinna -w tym sklepie na 3 maja byłam, nawet mierzyłam ten za 35 zł, ale na razie nie kupowałam bo myślałam że w necie znajde moze jakiś fajny niedrogi. Zamówiłam nawet taki za 19 zeta ale niestety nie mają mojego rozmiaru :(. Chyba nie bede już szukać i kupie ten za 35  ::) ten jest już sprawdzony przez Ciebie więc na pewno go kupie :)

Do góry