reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza1 ja kupiłam na Allegro biustonosze do karmienia fajne bawełniane nowe za 13 pln... jak się skupię to poszukam jak nazywała się ta pani która która je wystawiała.... a jeśli chodzi o proszek to od początku piorę w Loveli i jestem zadowolona... a płyna do płukania mam "bambi"

A co do Izki- nowoupieczonej mamusi to zrobiła ten sam numer co ja.... wieczorem rozmawiałam z koleżanką że nie mogę się doczekać kiedy urodzę... a rano posłałam sms`a że Alek już śpi obok mnie... ha ha ha... oby jej się chowała zdrowo tak jak moje OLO... ;D ;D

olozb3hv.jpg

reklama
diablica2 Olo super ;D szczególnie drugie i ostatnie zdjęcie ;D ,moje faworyty :) A teraz tylko do Olo (mama-diablica nie czytaj ;) ),co będą mówić dziewczyny na takiego przystojniaczka :
ggyouarehot4dm.gif

beatko78 ale się cieszę że z Mateuszkiemj coraz lepiej
ggyuppi0dy.jpg
.ty też bardzo dawno nie wklejałas fotek Synka! :(

Witam,

Iza-mummy-to-be Gratulacje!!!!

U nas po staremu, tylko Sonia cos katarzy, pewnie jak tak zwymiotowala, to po kapieli trzasla sie z zimna jak "osika", pewnie w tedy ja chwycilo :( Naszczescie nic groznego, tylko katarek sie saczy.

Ja jak zwykle w ksiazkach, na polce za niedlugo miejsca mi braknie, wszystkie biblioteki poobchodzilam i nawyporzyczalam sie, a mam zaledwie polowe ::)

Wybaczcie, ze nie wglebie sie w Wasze problemy... tj. czytam wszystko ale ostatnio jestem nie do zycia.

Pozdrawiam,

Izuś przyjmij także ode mnie gratulacje!! Grześ natomiast wita Karolka :)

nie mogę się dorwać do kompa, nadrobię po weekendzie :)

karollina jesteś pierwszą kobietąktóra doceniła walory mojego kawalera.... wiedz że Twoja Lenka (i Ty oczywiście) zawsze będziecie traktowane jak damy.... bo tata Liwi (córeczka Justyny) już kombinuje gdzie takich przystojniaków jak mój zakopywać.... hi hi hi ;D ;D ;D

olozb3hv.jpg

reklama
Do góry