reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej!!!

KASIA 76- GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW I DUŻO ZDRÓWKA DLA SYNKA!!!

Mmm i Karolinna, ja na razie odpadam z ćwiczeń, po ostatnich znów obfity krwotok i wylądowałam u gina, coś mu się bardzo nie podoba, dostałam skierowanie na masę badań i we wtorek na wizytę z wynikami, a najgorsze i najdziwniejsze, że bardzo mnie zaczęło krocze boleć i dół brzucha a ja przecież nie rodziłam naturalnie tylko przez cc. Sama się trochę wystraszyłam :( dlatego mało jestem na kompie- ciężko wysiedzieć :(

czy ktoś zna dobry sposób na kolki? Męczą Bartusia :(

Pozdrawiam wszystkie wirtualne koleżanki, papa

reklama
Kasia trzymaj sie!! Jak Liwcie męczyły kolki to zbawienny był Sab Simplex a dodatkowo okłady z ciepłej pieluszki i ją zawsze łapało po kąpaniu ok 20 to zmienilismy godz kąpania na 20 i to akurat troszke pomogło !!

Kasia178- Alek ma bardzo rzadko kolki ale skutecznie u nas pomaga Espumisan lub Exputicon (po 2 kropelki 3xdziennie) po za tym herbatka z kopru włoskiego... i przytulenie... na szczęście to u nas działa.... pozdrawiam i trzymaj się...

olozb3hv.jpg

hej laseczki :)

kasia178 u mnie pomagała włączona suszarka,wyczytałam to na bb ;) Lenka o mało mi się nie zachłystnęła powietzrem i to jdeynie pomogło :o na nic masaże brzuszka i inne sztuczki ;) daj znać co gin powiedział.

justyna ja mam tę średnio-twardą,może faktycznie kupię tamtą (średnio-twardą kupiłam zanim mała się urodziła,więc nie wiedziałam że będzie taka czuprynka ;) )

mokkate a mówią że każda ciąża inna ::)

sandros biedna Sonia,buziaczki dla niej :-*

dziewczyny ,najlepiej jak urodzicie w marcu bo z marca są same fajne dzieci ... ;D wiem bo ja jestem z marca ;D ;)

wczoraj zjadłam 4 pączki :o i trochę faworków :p wyrzuty sumienia są bo objadałam się popołudniu :p

Cześć!!
kasiu z Twoimi dolegliwościami to Ty raczej masz przeciwskazanie do ćwiczeń. Także odpoczywaj ile się da.

dzisiaj ślicznie słonko świeci, a my zostaliśmy bez podwozia do wózka :( i zamiast na spacerek wystawiliśmy buzie do słonka, ale niestety tylko przez szybę :(

Pozdrowienia

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)
No to teraz czekamy dzielnie i trzymamy kciukasy za inne mamy:)

lilithku cieszę się że spotkanie się udało :D a Świtała będzie Ci asystował przy porodzie ? ja słyszałam właśnie że się płaci ::) i gdzie tu zasięgać info? najlepiej u źródła :)

justynko !!!! cały czas zapominam wspomnieć o tym w poście ale... widziałam zdjęcie Liwci w moherowym berecie!! ;D czemu tutaj tego nie wkleisz ??? a beret twój ? ;) zdjęcie super wypaśne,mała wyszła cudo :D

całuski :-* :-* :-*

Tak najprawdopodobnije on:) a czy placi to niewiem....ja mam isc tylko na ta wizyte do niego.Kolezanka tez tylko tak poszla i nie placila dodatkowo:):)
tez jestem szczesliwa:)

wogole mam teraz jakies chore sny...nie dosc ze zle spie bo mnie wszystko boli cierpnie itd to jeszcze same koszmary ze maz mnie zostawia....dzis mialam az 3-4 od 7 rano:(:(

Witajcie :)
Ja sie czuję juz lepiej :) jeszcze mnie brzusio od czasu do czasu boli,ale juz nie tak bardzo :)
Gratuluje wszystkim maluszkom nowych osiągnieć :)
No a moja gwiazda wstała sama w łóżeczku :D i wyszedł drugi ząbalek :D no i mówi ciągle mama-mamama ;)

nikt tu za nami nie tęskni :(

reklama
czarnulka ja tesknie:):)
i za nami tez nikt nie teskni...ale juz sie przyzwyczailam....
wogole powiedzcie czy takie smutki moga zle wplynac na ciaze i dzidzie?

Do góry