Hej!!
Zaczynam od siebie: egzamin zdany
na ładną czwóreczkę
kolejny wynik w poniedziałek
Najbardziej pomagają mu inhalacje, wtedy katarek spływa. Oddycha cały czas noskiem, więc nie mam problemów z karmieniem. Jest pogodny i duużo śpi. Wczoraj poszedł spać ok 22.30, a obudził się o 9.30
sandros zakwasy czuję szczególnie po tym wchodzeniu na górkę
A z odpoczynkiem to nie tak do końca bo mi zostało odrobienie zajęć praktycznych- w sumie 32 godziny przy czym 14 godz mam zaplanowane w ferie
co prawda mam czas do końca czerwca, ale do końca marca się wyrobię
kasia178 18 stycznia ??? mamy już luty
chochliku jakbyś przczytała moje wrażenia ze szpitla w którym pracujesz, znajdziesz same dobre opinie na temat położnych
Bardzo fajnym pomysłem jest ta mini szkółka dla mam z patologii, bo cięzko tam wytrzymać. Ja leżałam przed rozwiązaniem 2 tyg i wszystkie ścieżki kilka razy dziennie wydeptałam, nawet chciałam podjąć pracę charytatywną, ale p. ordynator się nie zgodziła
mokkate wahania tętna u mnie jak się okazało po cesarce były spowodowane okręconą pępowiną, tylko nie wiem czemy nie było tego widać na usg ???
aga jesteś dzielna i tak trzymaj !! Praca nie jest łatwa i ciężka szczególnie na onkologii.
jutro o 15.00 zasiadam z kawą przy monitorze, pewnie nie mam co liczyć na relację on line, ale będę czekać z niecierpliwością na relacje.
idę prasować :-*