reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
w końcu przyszła grzechotka którą zamówliśmy na allegro :) jest bardzo ładna,fajnie grzechocze ale zauważyłam jeden minus i to duży :( jest plastikowa i przy uderzeniu w główkę pewnie będzie bardzo bolało a mała już samymi rączkami czasem uderza się po buźce :) trzeba będzie ją pilnować :) małej jak na razie udaje się ją trzymać w łapkach,ale mało nią wywija ;) pewnie jest trochę za ciężka ;) ale niech się rozwija szybciej manualnie ,a co ;)

koreczek a mała już Ci siedzi czy karmisz ją tak na pół leżąco? zawsze mnie to zastanawiało jak nakarmić kaszką 4 miseięczne bobo ;) (jak na razie karmię piersią więc mam nadzieję że dopiero w 6 miesiącu [tak jak Ty teraz podajesz]przyjdą kaszki itp,chciaż moi rodzice już by ją dokarmiali,wrr :) )

sandros dzięki :-* ;) :)

kasia 178
trzymaj się! ja też chodzę dalej blada a oczy mam podkrążone że hej :p jedz buraczki ,podobno sa dobre na anemię :) a to jest ta stronka z fryzurami jak wejdziesz na fryzure dla pań -długie,to pierwsze zdjęcie to jest to które chciałabym zrobić ;) i cięcie i kolor :)

lilith dużo zdrówka życzę!!!

reklama
Karolonko,a może to twoje bobo nie chce wiecznie jeść? Nic już się nie stanie,może sobie posmoczkować zamiast gryźć matkę. Będzie OK.Dba o linię i nie chce sie tuczyć.Nie waż jej co tydzień i będziesz spokojniejsza ;-))
Aga....jestem i owszem położną.Kurce,już 23 lata...straaaaaaaaaaaaaaaasznie długo.pozdrawiam i na dziś dość...papapa

Witam,

Koreczek, to wszechstronna jestes  ::) Ja narazie poprzestaje na historii, ale studiowalam semestr na geofizyce  ;D, do zajscia w ciaze  :p

Karolina ja karmialam Sonie w lezaczku na pollezaco, ale jak to koszmarnie wygladalo  ::) Zupelnie nie chciala mi jesc lyzeczka.

Aga, a jak mezowi podoba sie w Anglii?

Pozdrawiam,

sandros moim marzeniem bylo studiowac cos zwiazane z medycyna jestem terapeutka zajęciowa dzieki tej szkole poznałam wiele dzieczaczków przecudnych własnie ze slaska ale niepełnosprawnych , dzieki szkole skonczyłam kurs masazu i poznałam mnóstwo zabaw z których bede korzystac

chochlik twoja wypowiedź zabrzmiała tak jakbym była jakąś fanatyczką ;)

koreczek ale się masz fajnie,przynajmniej się nie nudzisz w życiu ;)

sandros a jak przekonałaś małą do łyżeczki ?

pozdrawiam i życzę słodkich snów :)

hej !!!
Chochlik a co robic zeby oduczyc kciuka ?? smoczek jest beee chociaz na początku go lubiała a teraz tylko kciuki i basta !!!

Aga na suwaczku Twój synuś ma tydzien o ile dobrze widzę !! ;D

Lilith matko Ty to masz z tymi wymiotami !! trzymaj sie dzielnie !!!!

Kasia mam nadzieje ze wszystko bedzie ok !! a co do basenu to moja teściowa tez była przerazona ale jak zobaczyła zdj to była w szoku i zaraz zrozumiała ze to wielka frajda dla Liwii bo tak to chyba była przekonana ze bedzie wielki ryk i tyle i ze jak zwykle coś zaś wymysliłam a tu prosze dziecko zachwycone !!

Witam,

karolina, przekonalam do lyzeczki.... w koncu poprostu sama sie przyzwyczaila. A zeby tak nie plakala ktos musial ja ostro zabawiac i niwet nie wiedziala kiedy zjadla.

Czarnulka, widac ostre macie noze, moje noze, to nic nie chca tnac, ale specjalnie, bo jak sa choc troche ostrzejsze, to chodze w plasterkach ;)

Pozdrawiam,

reklama
Do góry