reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kasiurek - ano tak to jest w handlu, niestety. ja też jak coś widzę w dobrej cenie, to kupuję.

Boo
- hmm raczej cisza przed burzą, zobaczymy... w każdym bądź razie to nie jest do pisania na otwartym forum.

Iza
- gimnastykę artystyczną macie w przedszkolu?

a ja będąc ostatnio w Krakowie zakupiłam w komisie dzieciowym używane elementy do "makiet" Titka - dwie stacje i duży przejazd kolejowy z elementami drogi za całe 40zł, a na all to chodzi w masakrycznych cenach.

no i 03.12 jedziemy znowu, bo idziemy do fabryki bombek dekorować bombki, a potem na wystawę makiet kolejowych - mam nadzieję, że Titowi wystarczy pobyt tam od 16 do 20.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Kaśka niestety nie ma w przedszkolu gimnastyki, nie ma jej też w domu kultury (tam byłaby za grosze) i musimy chodzić do Klubu Sportowego.
A gdzie idziecie dekorować te bombki:confused:

A ja będe dekorować decu sama :-p
Ja to sie chyba ciesze, że moe dziecka ma mnóstwo pasji ;-) I zadna taka na amen nie jest :-p Ma to po mamusi hi hi hi hi :-p

Kaśka nie na Dębie, chociaż tam bym wolała, albo na Józefowcu też jest fajny klub sportowy. Karolina z pewnych względów chodzi u nas na osiedlu, też klub sportowy, ale zajęcia są w szkole podstawowej.
Dziś zdjęli jej gips, nie wiem teraz od kiedy może zacząć znów ćwiczyć. Kurczę zapomniałam zapytać lekarza, spytałam tylko o przedszkole. Powiedział, że nie ma przeciwskazań, ale gimnastyka i taniec:confused:. Myślę, że na razie powinna uważać, czyli chyba jeszcze w grudniu jej nie pośle.

Kubusiowa my też mamy nadzieję, że w końcu wrócisz :-D
Kasia no to niefajnie. U nas tez nie było zbyt ciekawie na zebraniu, chociaż z Oskara jestem w miarę zadowolona. Ćwiczenia, dodawanie, odejmowanie, sylabowanie, głoskowanie idzie mu świetnie, gorzej ze współpracą z panią... Ale pracujemy nad tym, dzięki poradom P. psycholog.
Iza prawie każda pasja wymaga kontuzji ;-) A tak na poważnie co możesz czuć, a z drugiej strony super, że Karolcia ma taką pasję. Idziecie na to spotkanie Mikołajkowe 07.12 w MDK ? Bo pamiętam, że w tamtym roku z Karolcią gdzieś byłaś. A co do ćwiczeń po gipsie to na pewno w grudniu nie może jeszcze.
Bodzia super, że Lolo taki zainteresowany. U nas to raczej słomiany zapał. Ale kupiłam niedawno taką książkę gdzie jest pełno pomysłów na rzeczy własnej roboty i może w tym roku uda nam się coś razem wykonać.

Ostatnia edycja:
reklama
Boo raczej w tym roku nie idziemy, jeszcze nawet się nie orientowałam i pewnie już nie będzie miejsc. Oskar tyle potrafi :confused:. Super, możesz być z niego dumna :tak:, Karoline ciężko zagonić do nauki, strach pomyśleć co będzie w szkole :szok:
Kubusiowa super, że się odezwałaś :tak:szkoda że tak mało napisałaś.

Miłego weekendu!

Do góry