reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
u nas Piotr dostaje jeden duży prezent od nas i mojej mamy. więcej prezentów na Miko i Gwiazdkę nie dostaje. a że ma kosztowną pasję kolejkową - jednak tańsze to póki co niż makiety. zresztą ja na tory i inne cuda do jego zbiorów poluję przez cały rok, głównie na ebay niemieckim i angielskim, bo u nas ceny są chore.

reklama
Kaśka no ceny tych zabawek sa z księzyca:baffled::baffled:Lolo kocha Tomka i ceny mnie powalają..
Kurcze katar mam ic zuje, że od zatok...Buuuu A dziś malowanie kuchni i do roczku musze posprzatać....Ale to juz zrobie takie generalne na święta...Jutro chyba będe leniuchować...

Kaśka no ceny tych zabawek sa z księzyca:baffled::baffled:Lolo kocha Tomka i ceny mnie powalają...

dlatego, jak pisałam powyżej, przerzuciłam się na uk i de. za zalinkowany wcześniej nowy zestaw dałam niecałe 100zł z przesyłką z DE do PL. na część elementów czekam na dzień darmowej dostawy, bo 16-21zł za przesyłkę kurierską to też sporo.

Sporo ale mnie więcej tyle ile czasem w pl sobie liczą....Tyle, że ja za słabo znam język, zeby sie tak bawic :-(

Hejka mamuśki! :-) U nas Mikołaj też raczej symbolicznie, natomiast na Gwiazdkę od Dzieciątka zawsze jest coś większego :szok:. Karolcia już dawno dostała jeden prezent mikołajkowy, czyli chomisie a reszta w gestii dziadków i cioci. Ja może kupię jej jakiś drobiazg bo też niestety krucho z kasiurką w tym roku.
Bodzia przepiękne te Twoje dzieła :tak:

Dziś Karolina pozbyła się górnej jedynki, ruszała się już strasznie i w końcu dziś wypadła (troszkę jej musiałam pomóc), więc mamy od dziś szczerbusie :-D
A tu parę aktualnych fotek :-)

IMGP1674.jpgIMGP1684.jpgIMGP1700.jpgIMGP1715.jpgIMGP1719.jpg

Ostatnia edycja:
ja się zbieram na zebranie i już mam ciśnienie podniesione.
ojej dlaczego ?

co do prezentow - to ja staram sie zawsze cos kupic duzo wczesniej -potem chowam w piwnicy lub w domu u babci ;] tak tez w tym roku zorbilismy kupilismy smieciare synowi chyba w pazdzierniku cy we wrzensiu na wyprzedazy zabawek w realu daleismy pare groszy teraz dokupic slodycze i Mikolaj z glowy, pod choinke tez cos symbolicznego do 50 złotych i tyle ;]

Iza, ale masz akrobatkę w domu ! Ona sama się tego nauczyła ? Oskar z niecierpliwością czeka na wypadnięcie pierwszego zęba a tu jak na złość ;-)
Kasia jak po zebraniu ? My mamy jutro - razem z diagnozą dzieci. Ciekawe czego się dowiem :zawstydzona/y:
Kasiurek my dopiero zaczynamy myśleć o prezentach, a ty w październiku już - podziwiam ;-)

Iza, ale masz akrobatkę w domu ! Ona sama się tego nauczyła ? Oskar z niecierpliwością czeka na wypadnięcie pierwszego zęba a tu jak na złość ;-)
Kasia jak po zebraniu ? My mamy jutro - razem z diagnozą dzieci. Ciekawe czego się dowiem :zawstydzona/y:
Kasiurek my dopiero zaczynamy myśleć o prezentach, a ty w październiku już - podziwiam ;-)

reklama
Boo Karolina w domu ciągle chce ćwiczyć, tańczyć. Robi szpagaty i inne wygibasy, w większości nauczyła się tego wszystkiego sama, jedynie we wrześniu i w październiku chodziła na gimnastykę artystyczną i na tańce.
Tak do końca to nie jest to dobre, bo przez to złamała nóżkę. Ciężko nad nią zapanować, nawet teraz jak ma ten gips.

Do góry