u nas Piotr dostaje jeden duży prezent od nas i mojej mamy. więcej prezentów na Miko i Gwiazdkę nie dostaje. a że ma kosztowną pasję kolejkową - jednak tańsze to póki co niż makiety. zresztą ja na tory i inne cuda do jego zbiorów poluję przez cały rok, głównie na ebay niemieckim i angielskim, bo u nas ceny są chore.
reklama
Kaśka no ceny tych zabawek sa z księzycaLolo kocha Tomka i ceny mnie powalają..
Kurcze katar mam ic zuje, że od zatok...Buuuu A dziś malowanie kuchni i do roczku musze posprzatać....Ale to juz zrobie takie generalne na święta...Jutro chyba będe leniuchować...
Kurcze katar mam ic zuje, że od zatok...Buuuu A dziś malowanie kuchni i do roczku musze posprzatać....Ale to juz zrobie takie generalne na święta...Jutro chyba będe leniuchować...
Kaśka no ceny tych zabawek sa z księzycaLolo kocha Tomka i ceny mnie powalają...
dlatego, jak pisałam powyżej, przerzuciłam się na uk i de. za zalinkowany wcześniej nowy zestaw dałam niecałe 100zł z przesyłką z DE do PL. na część elementów czekam na dzień darmowej dostawy, bo 16-21zł za przesyłkę kurierską to też sporo.
Hejka mamuśki! :-) U nas Mikołaj też raczej symbolicznie, natomiast na Gwiazdkę od Dzieciątka zawsze jest coś większego . Karolcia już dawno dostała jeden prezent mikołajkowy, czyli chomisie a reszta w gestii dziadków i cioci. Ja może kupię jej jakiś drobiazg bo też niestety krucho z kasiurką w tym roku.
Bodzia przepiękne te Twoje dzieła
Dziś Karolina pozbyła się górnej jedynki, ruszała się już strasznie i w końcu dziś wypadła (troszkę jej musiałam pomóc), więc mamy od dziś szczerbusie
A tu parę aktualnych fotek :-)
Bodzia przepiękne te Twoje dzieła
Dziś Karolina pozbyła się górnej jedynki, ruszała się już strasznie i w końcu dziś wypadła (troszkę jej musiałam pomóc), więc mamy od dziś szczerbusie
A tu parę aktualnych fotek :-)
Ostatnia edycja:
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ojej dlaczego ?ja się zbieram na zebranie i już mam ciśnienie podniesione.
co do prezentow - to ja staram sie zawsze cos kupic duzo wczesniej -potem chowam w piwnicy lub w domu u babci ;] tak tez w tym roku zorbilismy kupilismy smieciare synowi chyba w pazdzierniku cy we wrzensiu na wyprzedazy zabawek w realu daleismy pare groszy teraz dokupic slodycze i Mikolaj z glowy, pod choinke tez cos symbolicznego do 50 złotych i tyle ;]
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza, ale masz akrobatkę w domu ! Ona sama się tego nauczyła ? Oskar z niecierpliwością czeka na wypadnięcie pierwszego zęba a tu jak na złość ;-)
Kasia jak po zebraniu ? My mamy jutro - razem z diagnozą dzieci. Ciekawe czego się dowiem
Kasiurek my dopiero zaczynamy myśleć o prezentach, a ty w październiku już - podziwiam ;-)
Kasia jak po zebraniu ? My mamy jutro - razem z diagnozą dzieci. Ciekawe czego się dowiem
Kasiurek my dopiero zaczynamy myśleć o prezentach, a ty w październiku już - podziwiam ;-)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza, ale masz akrobatkę w domu ! Ona sama się tego nauczyła ? Oskar z niecierpliwością czeka na wypadnięcie pierwszego zęba a tu jak na złość ;-)
reklama
Boo Karolina w domu ciągle chce ćwiczyć, tańczyć. Robi szpagaty i inne wygibasy, w większości nauczyła się tego wszystkiego sama, jedynie we wrześniu i w październiku chodziła na gimnastykę artystyczną i na tańce.
Tak do końca to nie jest to dobre, bo przez to złamała nóżkę. Ciężko nad nią zapanować, nawet teraz jak ma ten gips.
Tak do końca to nie jest to dobre, bo przez to złamała nóżkę. Ciężko nad nią zapanować, nawet teraz jak ma ten gips.
Podziel się: