reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MamaMyszka jestem z Katowic :-). Odszkodowanie tak, jak najbardziej, w przedszkolu do tego zachęcają to czemu nie:confused::-).
Moja Karolcia miała złamaną kość strzałkową, lubi tańczyć no i tak się to skończyło :-(, a Twój synek miał poważniejsze złamanie :szok:, już mu się zrosło:confused: Bidulek, pewnie się nacierpiał:-(.

reklama
Nasza artystka:

IMGP1781.jpgIMGP1768.jpgIMGP1776.jpgIMGP1773.jpgIMGP1780.jpgIMGP1783.jpg

Roczek........Jej tak to zlecialo...
Iza mój niedobry się połamal jak nie chodził do przedszkola ;-)

Piszesz o Lolku:confused: Miał coś złamane, nawet nie wiedziałam :szok:. Karolinka złamała nogę w domu, przy obojgu rodziców, w sobotę przy obiedzie, między jednym daniem a drugim :szok::-D
Buziaki i 100 latek dla FIlipka!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
Iza dziękuje jeszcze raz za odpowiedź.Zapytam w przedszkolu o to odszkodowanie. Synek połamał ten obojczyk a najlepsze jest to że byłam pewna że to tylko potłuczenie bo potrafił ruszac ramionkiem jakby nic sie nie stało, tyle że go bolało a myślałam że przy złamaniu nie można ruszac tak boli.

Iza 2 kwietnia spadł z murka(murku?) i to takiego dośc wysokiego Rozplatała mu się sznurówka, mysmy z P. szli za nim z wózkiem. On zawsze stał i czekal az podejde i dam mu reke w tedy cos mu odwaliło i zaczał podbiegac. Otowrzyłam usta, żeby krzyknac, że ma stac a on już na ziemi. Poleciał na prawa reke. Nie dośc, że nią uderzyl to jeszcze poleciał na nią całym ciałem...Złamal łokieć z przemieszczeniem do boku i do tylu. Operacyjnie mu nastawiali..Boże NIGDY nie zapomne jak płakał w szpitalu...A 3 mielismy chrzest..No i ja byłam a P, z Lolkiem w szpitalu.. A dzisiaj sie dowiedziałam, jaka teściowa była oburzona, bo po chrzecie zaprosiłam ich tylko na torta i kawe i nawet chrzestnym obiadu nie dałam a oni z Dąbrowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chrzestni ale nie mieli.
Po urodzinkach..Roczniak sie oblowił a ja padam na twarz...Szkoda tylko, że dzieci nie:cool:

Witam w niedzielny poranek:-)
Obudziłam sie o 8 i próbuje dobudzic kawą ale jeszcze jakaś nieprzytomna jestem. Przede mną trzy dni wolnego, ale sie ciesze.Mój R. ma urlop więc trzy dni spędzimy w trójeczke. Ciesze sie z pogody bo grudzień a jeszcze nie ma mrozów, można oszczędzic na węglu i drzewie.Mam tylko nadzieje że nie będzie przez to zimy do kwietnia:szok: Alanek bawi sie w swoim pokoiku.Na 12 planuje zrobic obiad bo już sie jakoś tak przyzwyczaiłam że jak niedziela to obiad o 12.Później wybierzemy sie na spacerek, może podjedziemy autem do parku kultury i tam sobie pospacerujemy.

Bodzinko jak teraz opisałaś jak to było, to coś mi zaświtało i pamiętam tą sytuację. Biedny Lolo nacierpiał się wtedy :-(.

MamaMyszka musisz zrobić EDYTUJ SYGNATURĘ i tam wkleić adres URL suwaczka. Trzeba troszkę pokombinować :-) bo z tego co widzę masz suwaczek tylko chyba źle wstawiony, jeśli nadal będziesz miała problemy służę pomocą :tak:.

Fajnie masz z tym wolnym :-), ja od dłuższego czasu szukam pracy więc mam cały czas wolne ale już mam tego trochę dość, a najbardziej braku kaski :baffled:
A Twój synek normalnie w tym gipsie może chodzić:confused: Moja Karolcia przez 3 ostatnie tygodnie miała pożyczony wózek inwalidzki i przynajmniej nie byliśmy uziemieni w domu.

reklama
Do góry