reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Iza o sylabowaniu i głoskowaniu sama nie miałam pojęcia :-D A jeśli chodzi o dodawanie i odejmowanie to my już od jakiegoś czasu tak się bawimy, Oskar lubi zgadywanki typu: masz 3 jabłka, dałeś mi jedno, ile zostało ? Też go ciężko zagonić, najlepiej mu wychodzi przez zabawę.
Ewcik - zniknęłaś ?

Bodzinka - a czy Ty robisz lub wycinasz figurki z filcu?
Nie niestety.
Boo wow Lolo w ogole nie chce liczyć:confused2::confused2: W ogole jak próbujemy cos cwiczyc to sie zaraz pokłada, że on zmęczony a uczy to sie w przedszkolu:eek::eek:Sylabuje pięknie, no i nie chce wspołpracowac z grupą:confused2:
[video=youtube;tZ6u09h_c1c]http://www.youtube.com/watch?v=tZ6u09h_c1c[/video]

Bodzinko super ten filmik, aż mi łezki poleciały :zawstydzona/y:, i ta piosenka dobrana idealnie! :tak:

Dziś Karolcia poszła pierwszy raz do przedszkola po zdjęciu gipsu, wreszcie chwila spokoju i ciszy. Chwilo trwaj... ;-)

Witam
Padam, bo od tygodnia uziemiona w domu z dwójką chorych dzieci....ale na szczęście już oki i jutro wyruszamy do babci, przedszkola i szkoły:-)

iza, Patula była w ubiegłym roku z przedszkolem i wróciła bardzo zadowolona, a my byliśmy tam w parku dinozaurów im było fajnie

Anian dzięki za info :-). Na razie stwierdziliśmy, że póki nie ma śniegu, to nie ma sensu tam jechać, bo to już nie ta atmosfera. Ale pewnie w tym roku lub na początku przyszłego się wybierzemy :tak:.
I znów cisza na forum :szok:

Ostatnia edycja:
MamaMyszka witaj :-), fajnie że do nas zajrzałaś :-) Pisz jak najwięcej, zapraszamy :tak:.
Widzę, że jesteś z Chorzowa i masz synka w wieku mojej Karolci :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Izaa Ty skąd jesteś dokładnie?:-)
na poprzednich stronach widziałam że córeczka ma gips na nóżce? mój synek już prawie 3 tygodnie nosi gips, w poniedziałek idziemy już na ściągnięcie.Spadł ze schodów i połamał obojczyk. Gips ma na brzuszku i pleckach, zrobili mu taki pancerzyk jak u żółwia:-) a powiedz mi będziesz sie starała o odszkodowanie?jak to sie załatwia?najpierw sie bierze zaświadczenie z przedszkola że dziecko ubezpieczone czy najpierw opis od lekarza hirurga?

Ostatnia edycja:
Do góry