reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza o sylabowaniu i głoskowaniu sama nie miałam pojęcia A jeśli chodzi o dodawanie i odejmowanie to my już od jakiegoś czasu tak się bawimy, Oskar lubi zgadywanki typu: masz 3 jabłka, dałeś mi jedno, ile zostało ? Też go ciężko zagonić, najlepiej mu wychodzi przez zabawę.
Ewcik - zniknęłaś ?
Ewcik - zniknęłaś ?
Nie niestety.Bodzinka - a czy Ty robisz lub wycinasz figurki z filcu?
Boo wow Lolo w ogole nie chce liczyć W ogole jak próbujemy cos cwiczyc to sie zaraz pokłada, że on zmęczony a uczy to sie w przedszkoluSylabuje pięknie, no i nie chce wspołpracowac z grupą
[video=youtube;tZ6u09h_c1c]http://www.youtube.com/watch?v=tZ6u09h_c1c[/video]
anian
Fanka BB :)
Witam
Padam, bo od tygodnia uziemiona w domu z dwójką chorych dzieci....ale na szczęście już oki i jutro wyruszamy do babci, przedszkola i szkoły:-)
iza, Patula była w ubiegłym roku z przedszkolem i wróciła bardzo zadowolona, a my byliśmy tam w parku dinozaurów im było fajnie
Padam, bo od tygodnia uziemiona w domu z dwójką chorych dzieci....ale na szczęście już oki i jutro wyruszamy do babci, przedszkola i szkoły:-)
iza, Patula była w ubiegłym roku z przedszkolem i wróciła bardzo zadowolona, a my byliśmy tam w parku dinozaurów im było fajnie
Anian dzięki za info :-). Na razie stwierdziliśmy, że póki nie ma śniegu, to nie ma sensu tam jechać, bo to już nie ta atmosfera. Ale pewnie w tym roku lub na początku przyszłego się wybierzemy .
I znów cisza na forum
I znów cisza na forum
Ostatnia edycja:
MamaMyszka:)
Zaciekawiona BB
hej moge dołączyc?
pisze jeszcze na innym wątku ale to chyba nie będzie Wam przeszkadzac:-)
pisze jeszcze na innym wątku ale to chyba nie będzie Wam przeszkadzac:-)
reklama
MamaMyszka:)
Zaciekawiona BB
Izaa Ty skąd jesteś dokładnie?:-)
na poprzednich stronach widziałam że córeczka ma gips na nóżce? mój synek już prawie 3 tygodnie nosi gips, w poniedziałek idziemy już na ściągnięcie.Spadł ze schodów i połamał obojczyk. Gips ma na brzuszku i pleckach, zrobili mu taki pancerzyk jak u żółwia:-) a powiedz mi będziesz sie starała o odszkodowanie?jak to sie załatwia?najpierw sie bierze zaświadczenie z przedszkola że dziecko ubezpieczone czy najpierw opis od lekarza hirurga?
na poprzednich stronach widziałam że córeczka ma gips na nóżce? mój synek już prawie 3 tygodnie nosi gips, w poniedziałek idziemy już na ściągnięcie.Spadł ze schodów i połamał obojczyk. Gips ma na brzuszku i pleckach, zrobili mu taki pancerzyk jak u żółwia:-) a powiedz mi będziesz sie starała o odszkodowanie?jak to sie załatwia?najpierw sie bierze zaświadczenie z przedszkola że dziecko ubezpieczone czy najpierw opis od lekarza hirurga?
Ostatnia edycja:
Podziel się: