reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Basia czas strasznie szybko ucieka i dzieci nam tak szybko rosną że szok, a szukam pracy bo mnie zwolnili, pisałam o tym na wątku zamkniętym.

Dziś kolejna rozmowa kwalifikacyjna, trzymajcie za mnie kciuki...

reklama
MamaBoo - tylko pampersy i chusteczki nawilżone i coś do smarowania pupci a ubranka oni dają swoje tak przynajmniej było...

iza - przykro mi....

MamaBoo - ostatnio odkryłam, że pampersy Dada z biedronki są o połowę tańsze od pampersów a wyglądają tak samo miałam na próbe i teraz czekam jak mi pampersy sie skonczą to przechodzę na Dada są one w białym opakowaniu i naprawdę rewelacyjne a niewiedziałam jak wygladają i się przekonałam na własne oczy i byłam w szoku, że przepłacam a te w biedronce równie są super :)

Basia właśnie też słyszałam, ze z Dady są bardzo dobre. Ja nigdy nie używałam oryginalnych pampersów, ale mam koleżankę, która tylko takich używa, kupuje na allegro i wychodzi ją ok. 39 zł paczka.

Basia a teraz w Biedronce jest promocja na te pieluchy-podwójna paczka za 39,99zł.Właśnie dzisiaj się po nie wybieram.

Iza wszystkiego naj...naj.naj... z okazji urodzin, duzo zdrowia, szczęścia, pomyslności samych radosnych chwil i spełnienia marzeń

reklama
Cześć lasencje

Fajnie że dziś się rozpogodziło, bo mamy w planach grill :-) , w piątek byłam na Dniu Matki z grupy Daruni, to był jej pierwszy występ, ale przeżywałam tak samo jak pierwszy występ Lenki:tak: za to u Lenki będzie przedstawienie we wtorek.

mamaboo całkiem fajny ten kolor, świeży i niestandardowy , bo z reguły chłopcy mają niebieskie pokoje;-) u nas dziewczynki mają pokój różowy przez co potwierdzamy stereotypy :-p;-)

iza sto lat złożyłam już na fb :tak: ale i tu mogę STO LAT:-D jak rozmowa kwalifikacyjna?

pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom miłego dnia :cool2:

Do góry