reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Dziewczyny, które się pampersują !
Widziałyście jak tanio można zamówić na allegro chusteczki nawilżone albo pampersy właśnie ? Ja ostatnio wynalazłam takie chusteczki:
Chusteczki Pampers naturally clean 12x64szt OKAZJA (1607483791) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałyście jak tanio można zamówić na allegro chusteczki nawilżone albo pampersy właśnie ? Ja ostatnio wynalazłam takie chusteczki:
Chusteczki Pampers naturally clean 12x64szt OKAZJA (1607483791) - Aukcje internetowe Allegro
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
MamaBoo - ostatnio odkryłam, że pampersy Dada z biedronki są o połowę tańsze od pampersów a wyglądają tak samo miałam na próbe i teraz czekam jak mi pampersy sie skonczą to przechodzę na Dada są one w białym opakowaniu i naprawdę rewelacyjne a niewiedziałam jak wygladają i się przekonałam na własne oczy i byłam w szoku, że przepłacam a te w biedronce równie są super
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Basia właśnie też słyszałam, ze z Dady są bardzo dobre. Ja nigdy nie używałam oryginalnych pampersów, ale mam koleżankę, która tylko takich używa, kupuje na allegro i wychodzi ją ok. 39 zł paczka.
justyna1980
Fanka BB :)
Basia a teraz w Biedronce jest promocja na te pieluchy-podwójna paczka za 39,99zł.Właśnie dzisiaj się po nie wybieram.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Pomalowaliśmy pokój chłopaków, dokładnie na taki kolor:
http://www.monikamarek.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=9&rok=2010&sort=u
Popołudniu jutro przyjedzie meblościanka Oskara, zawieszę firanki i prawie gotowe. Jutro też ja maluję kuchnię, Ry pokój :-)
http://www.monikamarek.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=9&rok=2010&sort=u
Popołudniu jutro przyjedzie meblościanka Oskara, zawieszę firanki i prawie gotowe. Jutro też ja maluję kuchnię, Ry pokój :-)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Iza :-)
reklama
Cześć lasencje
Fajnie że dziś się rozpogodziło, bo mamy w planach grill :-) , w piątek byłam na Dniu Matki z grupy Daruni, to był jej pierwszy występ, ale przeżywałam tak samo jak pierwszy występ Lenki za to u Lenki będzie przedstawienie we wtorek.
mamaboo całkiem fajny ten kolor, świeży i niestandardowy , bo z reguły chłopcy mają niebieskie pokoje;-) u nas dziewczynki mają pokój różowy przez co potwierdzamy stereotypy ;-)
iza sto lat złożyłam już na fb ale i tu mogę STO LAT jak rozmowa kwalifikacyjna?
pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom miłego dnia
Fajnie że dziś się rozpogodziło, bo mamy w planach grill :-) , w piątek byłam na Dniu Matki z grupy Daruni, to był jej pierwszy występ, ale przeżywałam tak samo jak pierwszy występ Lenki za to u Lenki będzie przedstawienie we wtorek.
mamaboo całkiem fajny ten kolor, świeży i niestandardowy , bo z reguły chłopcy mają niebieskie pokoje;-) u nas dziewczynki mają pokój różowy przez co potwierdzamy stereotypy ;-)
iza sto lat złożyłam już na fb ale i tu mogę STO LAT jak rozmowa kwalifikacyjna?
pozdrawiam i życzę wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom miłego dnia
Podziel się: