reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia tez nie wiem dlaczego suwaczków nie widać... Ale w każdej grupie tak jest.

Niech będzie, ze prywatny jest na zdjęcia i takie rzeczy, o których nie chcemy na forum pisac. Mnie to jest w sumie obojętne.

Wysiada mi krzyż... Ale w pn. idę ostatni raz do pracy i idę na L4, nie mogę się doczekać. A ! I w poniedziałek podpisujemy umowę na najem mieszkania !!! :-D Mam nadzieję, ze to pewne - bo z agencji...

reklama
Hej!!! Pozdrawiam Was goraco!!!
Dawno mnie nie było, a tu takie zmiany!!!! :blink:
Co to za wątek zamknięty, o którym rozmawiacie?

Buziaczki dla brzucholków i dzieci po tej stronie.:-)

no nie mogę :szok::-) kto to sie odezwał:-) witaj mokkate

a ja juz chce żeby czas szybciej leciał i było juz maleństwo z nami!! strasznie mi cięzko:-(

hahahaha a ja wiedziałam że jak się pojawi wątek zamknięty ze zdjęciami to na pewno mokkatka się odezwie, no no a pisać jej się nie chce, mokkatko napisz 5 postów i damy ci dostęp ;-):-D jaki emocjonalny szantaż :-p

mamaboo
o ale fajnie czeka was urządzanie mieszkania, to się zawsze miło potem wspomina, a przynajmniej mam takie wrażenie;-).

kubusiowa już niedługo , trochę trzeba przecierpieć. Niedługo mała dziewczynka będzie was budzić często w nocy , już niedługo wiem ze nie możesz się doczekać;-).

pozdrowionka.

Kubusiowa mam dokładnie tak jak Ty. Przy Oskarze jakoś mi to czekanie lepiej szło, a teraz... Czekam z niecierpliwością na wrzesień.
Karolinna no już nie mogę się doczekać :-) Samo wybieranie kolorów ścian już jest radochą :-) Oskar dowiedział się, że pokój będzie dzielił z Tymonem i już nie jest taki zachwycony :-D Tłumaczyliśmy, że to tylko na dnie, bo w nocy będziemy brali łóżeczko, ale i tak ma focha :-D
Mokkate :-) Pisz, pisz to może dostęp dostaniesz :-D:-D Co u Was ?

Cześć dziewczyny!!!

Pamiętacie mnie jeszcze ... Niestety nie mogę każdej z was z osobna napisać ponieważ nie nadrobie tego wątku :(( Wpadłam na chwilę w czasie robienia obiadu napisać wam kilka słów co u nas. A więc już będzie miesiąc jak pracuję czas szybko płynie, w pracy kupa roboty juz coraz lepiej poznaję ten system SAP choć nie jestem nim zachwycona mieliśmy lepszy i niewiem po co nam go zmienili :((( Julcia jest z moją mamą, świetnie sobie z nią radzi zresztą ona zresztą nie sprawia zadnych problemów. Mała już siedzi i zrobiła sie taka zaczepna zaczepia swojego braciszka i strasznie krzyczy i kwiczy :))) ile my sie przy tym uśmiejemy. Już ma długie włoski, ze robię jej kiteczkę a mąż w niej zakochany :) Codziennie rano odprowadzam Kamilka do przedszkola biedaczek musi wstawać o 6. Jeden minus to odkąd wróciłam do pracy Julcia budzi się w nocy z 5 razy jak nie więcej i rano jestem nieprzytomna także wiecie jak pewnie wyglądam...szkoda gadać także zmęczona wieczorem jestem na maksa a tu jeszcze nauka teorii na prawo jazdy. W przyszłym tygodniu mam test wewnętrzny i jazdy na mieście. Dziewczyny niewiem co wam jeszcze napisać... Trzymajcie się i życzę wam miłego weekendu!!!!

Basiu - to nie jesteś jedyną, która narzeka na SAP. moja koleżanka bardzo się cieszy, że przy zmianie pracy uwolniła się od tego programu. a reszta działu jak się zapatruje na program???

my standardowo - po obiedzie na działkę, troszkę popracować no i grill. a jutro ranczo me przyjmuje pierwszych gości "zewnętrznych".

kaska76- niestety wszyscy narzekają na SAP. Mieliśmy program BPSC był super tyle szło rzeczy robić i oczywiście był przejrzysty a tu szkoda gadać nawet częściowej zapłaty nie da się rozliczać tylko trzea czekać na całość żeby rozliczyć albo jak się robi kompensatę to pokazuje całą fakturę tą kompensatę a nie tak jak mieliśmy od razu widać yło pomniejszoną kwotę ehhh...szkoda gadać widać Zarząd taki mądry, ze hej...a teraz wymagają a ludzie są w tyle bo programu nie znają co i jak... A teraz robię potwierdzenia sald to masakra jakaś ile tam opcji trzeba zaznaczyć, zeby wydrukować a nie mówiąc już o tym jakkie to teraz są ilości, ze drukowania kontrahentów chyba na tydzień

reklama
Hej mamuśki :)
Pozdrowienia z Chorzowa.
Czy ktoś ma termin na wrzesień? A może ma któraś jakieś informacje o szpitalu na Strzelców? Tylko chodzi mi o mamy, które tam rodziły, bo sama się nad tym zastanawiam.

Pozdrawiam jeszcze raz :)

Do góry