Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Phalaenopsis ja mam termin na 16.09 i tak się składa,że syna rodziłam na Strzelców. Odczucia mam mieszane,może dlatego, że minęło ponad 5 lat. Jeśli trafisz na fajną położną (za moich czasów siostra Majka) to super, ale ona do mnie przyszła nad ranem. Całą noc miałam inną położną, która zajrzała do mnie może ze 3 razy (w tym raz żeby przebić pęcherz wód płodowych - nie informując mnie w ogóle co robi - po prostu zrobiła i poszła), a tak całą noc aż do samego porodu - 8.35 była ze mną studentka. Nie pokazują jak opiekować się dzieckiem, jak kąpać, jak karmić. Jak tak czytam co napisałam to nie polecam. Ja zamierzam rodzić w Świętochłowicach na Chorzowskiej, pomimo, że za tydzień przeprowadzamy się do Chorzowa.
Basia nie wiem co to za system, rozumiem, ze związany z finansami. Żadna zmiana systemu nie jest dobra. Nam w pracy niedawno zmienili system i też wszyscy narzekają. Kilka miesięcy i przywykniecie :-)
Basia nie wiem co to za system, rozumiem, ze związany z finansami. Żadna zmiana systemu nie jest dobra. Nam w pracy niedawno zmienili system i też wszyscy narzekają. Kilka miesięcy i przywykniecie :-)