reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
KArola - ja siedzę na działce w sumie :) a Piotr pakuje się już nad morze. wczoraj dostałam cynk, że mamy troszkę dofinansowany turnus.

reklama
Hejka!!!

Czas szybko biegnie, że szok. Przeważnie jestem wieczorami padnięta bo niestety noce u nas nie wyglądają dobrze odkąd wróciłam do pracy to mała bardzo często się budzi do 5 razy :( Także jestem rano pół przytomna. Dodatkowo rozpoczęty mam kurs prawa jazdy i już 5h jazd za sobą. Coraz bardziej mi się podoba i myślę, ze bedzie coraz lepiej ;) Niestety nie ukrywam, ze po pracy nie zawsze już mam ochotę na jazdy bo wiem co mnie potem czeka i nie umiem się wyrobić. W pracy dziś dostałam juz zakres obowiązków i jestem troszkę wkurzona bo to co zostawiłam wszystko na bieżąco było a teraz jakiś tam bałagan i muszę to wyprowadzić a systemu nie znam jeszcze wiec niewiem jak to zrobię :(

A tak po za tym wszystko ok. Dzieci rosną i bardzo cieszą :)))

Miłego wieczoru wam życzę :))) Ja mykam rozwiązywać testy z kat. B

hello

Siedzę sobie właśnie przy kawce i się delektuję :-)

baska
super że podobają ci się jazdy, oby tak dalej. Ja testy ćwiczyłam na necie i dzięki temu je wkułam ;-)

tygrysek zagłosowałam:tak:

kaska zastanawiam się jak już wygląda ta twoja działka, sąsiedzi na działkach w porządku? a Peter sam jedzie na turnus? czy jedziesz z nim? fajnie ze jest do tego dopłata:happy2:.

iza i co porabiasz całymi dniami w domu? jak praca? choć ma nadzieję że jak dostaniesz robotę to sama się zaraz pochwalisz?:tak:

miłeeeeego dnia

Hej u nas ok,byłam dzisiaj na szczepieniu,Maja zaszczepiona ale Kacper nie bo nie ma szczepionek,mamy czekać na wezwanie.
Pogoda się zepsuła,lało jak z cebra,teraz dalej pochmurno.

Karola - jadę z Titem. działka - hmmm, daleko jeszcze do tego co ja bym chciała osiągnąć.... najlepiej rosną chwasty:-D:-D:-D co do sąsiadów - sąsiad obok jest superowy, natomiast ten co ma na przeciw - masakra, wszystko mu przeszkadza, chyba nawet on samemu sobie.

czesc i czołem :-)

ja nie jestem wprawdzie mamą jeszcze , ale jestem w ciąży i tez jestem z Katowic :0

Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

wilsonka- własnie taki wózek chce kupic, z racji na jego wage, ale jeszcze jest zdecydowanie za wczesnie :)

.Witam laseczki

byłam dziś z Lenką na drugiej serii testów alergicznych i powiem wam, że nic nie wykazały :eek: a wysypki dalej są, za tydzień wizyta u lekarza alergologa i zobaczymy co dalej z tym . A dziś jeszcze z Darunią do pediatry bo coś ma mokry kaszelek.

W sumie, to takie ochłodzenie na dworze nawet mi pasuje, bo jeśli chodzi o te codzienne upały to coś ciężko je znoszę;-).

kaska w każdym towarzystwie( nawet działkowym) znajdzie się jakaś maruda :confused2:, ale może sąsiadowi przejdzie, jak odkryje jaką jesteś miłą, uczynna i interesującą osóbką :rofl2: a jak twój małżonek, angażuje się tak jak w ty w waszą działkę?

willsonka no to czemu tu nie piszesz?:-p ja kiedyś mieszkałam na Ligocie i nawet dalej mam tam znajomych, akurat mieszkają niedaleko targu.

nagapalma gratuluję ciąży. Z liczby postów i wczesnej ciąży domyślam się że udzielałaś się na staraczkach? z jakiej jesteś części Katowic?

anian napisałabyś coś? :tak:

.pozdrowionka.

reklama
Do góry