reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem! :tak:Zajrzałam do wątku z fotkami, Karolinna faktycznie chudaś strasznie!!!;-) Naprawdę super figurka :tak:. A dziewczynki śliczne i już takie duże :szok:.
MamaBoo wyglądasz kwitnąco, śliczny brzusio! Fajne fotki, widać że jesteście szczęśliwi, Oskar super chłopak :tak:fajny pomysł z tym rycerzem i księżniczką:-D.
A moja Karolcia dziś pierwszy raz była na rolkach, uparła się że koniecznie musi iść a tu deszcz. Na szczęście po południu się przejaśniło i udało sie wyjść. Tyłek pewnie ją boli że szok :szok::-D.
Może też wstawię jakieś fotusie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Dziewczyny dziękuję za komplementy:happy2:.

mamaboo wyglądasz kwitnąco, i te loki we włosach :tak: bardzo podobają mi się kręcone włosy ale mi niestety nie pasują. Oskar świetny rycerz:-).

iza wklejaj fotki, Lenka też się uczy jazdy na rolkach ;-).

pozdrowionka.

Hej u nas tak sobie,Maja ma zapalenie spojówek,wczoraj musiałam z nią lecieć do lekarza,dostała krople i jest trochę lepiej.
Na dworze ponuro,deszcz pada także chłopcy dostaną szału bo nie pójdą na dwór.

Hej dziewczyny

tu też będę czasem pisać bo jakoś tak wizualnie z suwaczkami bardziej kolorowo;-) , do końca tyg córy siedzą ze mną w domu, wydłużyłam im długi weekend. I tak powoli przygotowuję obiad, popołudnie zajęte więc wykorzystuję chwilkę gdy dziewczynki siedzą na mini mini i zaglądam tutaj ;-).

Ale w długi weekend była pogoda, co? śnieg z deszczem no bajka po prostu:-D , podejrzewam że dla wyjeżdżających nic wesołego:baffled: . A tu za chwilkę Dzień Dziecka i tak sobie pomalutku myślę jak uczcić te święto :happy: jak zawsze jestem ciekawa co wy wymyślicie:tak:

dużo zdrowia dla naszych uroczych brzuchatek :happy:

i dużo zdrowia dla naszych dzieciaczków.

buuuuziak.

Hejka! Ja podobnie jak Karolinna wolałabym pisać tu :-p. Może ten zamknięty wątek przeznaczymy na zdjęcia i jakieś tematy o których nie chcemy pisać na forum ogólnym. Bo takie zwykłe pogaduszki to może tu, co Wy na to??:-)

reklama
Do góry