reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna mówisz i masz:
Ślązaczki - prywatnie - Forum BabyBoom

Nie wiem na jakich to jest zasadach, zrobiłam to jako grupę moderowaną czyli muszę zaakceptować wniosek użytkownika o przyjęcie żeby mógł pisać i widzieć nasze posty i zdjęcia. Także tam możecie bezpiecznie pisać i wklejać fotki.

Po badaniach: pępowina ma trzy naczynia, Tymon :)-D) ma jakaś plamkę białą na serduszku, ale lekarz powiedział, że zazwyczaj zanika ona do porodu, rozmawiałam na ten temat już wcześniej z moją lekarką i też mi mówiła, ze teraz dla lekarzy ta plamka nie jest żadnym problemem. Wrażenia z USG niesamowite... Po prostu czułam jak patrzyłam na tego słodziaka jak zalewa mnie fala miłości... Szkoda, że Małż nie wyrobił się z pracy, ale oglądał już płytkę i też niesamowite emocje to w nim wywołało.
Dzisiaj po prostu unoszę się nad ziemią :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamaboo gratuluję drugiego chłopczyka!!!! Tymon piękne imię:-). A wątek priv super, można wklejać fotki. Możesz pierwsza wkleić fotkę i pochwalić się drugim synkiem:-) wiesz, jakiś screen z filmiku. A jak Oskar na wieść że będzie miał braciszka?

MamaBoo ogromne gratulacje! Drugi synuś, super :-). Dobrze że wszystko ok, a imię śliczne :tak:. Super z tym wątkiem!
Idę spać bo jutro do pracy. Papa!

Dziękuję :-)

Walczę z programem do ucinania kadrów z filmów, jak mi się uda to wkleję wieczorem, bo dzisiaj wybieramy się do Ogrodzieńca :-) Na razie udało mi się wrzucić jedno zdjęcie z USG :-)

Karolinna już została członkiem grupy ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć

mama...gratuluję drugiego syna...no i "musisz" ;-) myśleć o trzecim - dziewczynce (żartuję:-)) chyba wysłałam chęć bycia w grupie, ale nie wiem..

karolinko, jak miło się Ciebie czyta

kubusiowa, a w Twoim brzuszku kto siedzi?

A ja mam lenia, czasu brak....

pozdrowionka

Anian zaakceptowano :-) Dziękuję za gratulacje, Małż też jak się dowiedział, że będzie syn stwierdził: za trzecim razem się uda :-)

Karolinna czekamy na fotki z Ogrodzieńca - potem jak wkleję nasze :-)

Nie umiem poradzić sobie z żadnym programem do przycinania filmów :-(

Ostatnia edycja:
to ja też chcę do zamkniętej grupy!!!!!!

Boo - Piotr przed długi czas był Tymonem Piotrem, a wyszło jak wyszło.:tak::tak::tak:

po wczorajszej podróży powrotnej czuję się dziś jakbym wczoraj porządnie popiła, a dziś miała mega kaca. standard pociągu wprawił mnie w mega-osłupienie.:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Tito po wieczorze męskim bardzo zadowolony, zapałał chęcią posiadania wii - mamusia niekoniecznie.

cześć

dziś dziewczynki u dziadków, a moja druga połówka chora, dostał dziś antybiotyki, eh te choróbska, kto widział chorować w maju???

wkleiłam fotki w grupę zamkniętą a może dałoby się tam założyć taki "zwykły" wątek i w to wklejać fotki? bo ciężko mi się tam odnaleźć, starość nie radość już taka lotna i pojętna nie jestem;-).

mamaboo dzięki za utworzenie grupy:tak: podobał wam się Ogrodzieniec? dałaś się zakuć w dyby? ja owszem ale tego zniewolenia nie pokażę na zdjęciach:-D byliście w tych miniaturach?

kaska o to twój Piotruś już chodzi na wieczorki kawalerskie:rofl2: a to łobuziak:-p to pewnie przez towarzystwo z przedszkola;-)

anian leń leniem ale pisać coś byś czasem mogła, no chyba że odpalasz kompa na dynamo i musisz w tym czasie biegać po bieżni, wtedy wymówka "leń" nabiera wiarygodności :happy2::-p .

A ja za godzinkę czy dwie zmykam po dziewczynki, ale jakiś taki spokój mam w mieszkaniu :rolleyes2: co bardzo rzadko się zdarza ;-)

pozdrowionka

reklama
Karolinna na pogaduchach też da się powklejać zdjęcia, tak jak w odpowiedzi na wątku. Fotki widziałam są super - no i Was więcej widać :-) Aleś ty chuda :-) Ogrodzieniec mi się strasznie podobał, już wiem dlaczego mój Małż jest nim taki zachwycony, nie dałam się zakuć - oj nie :-) Też za chwilę wrzucę jakieś fotki.
W miniaturach byliśmy, mieliśmy jechać jeszcze na Górę Birów, ale się rozpadało...
Kasia taki wysoki ten standard czy taki niski ? A gdzie on był na tym wieczorze męskim, ze mu się wilii zachciało? :-)

Do góry