reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
U nas też Młody strasznie zadowolony. Jeszcze w Lany Poniedziałek odwiedziliśmy wszystkie babcie i nazbierał sobie kasę na autoskładaki z Hot Whelles`ów, a z hulajnogą jakby mógł to by spał :-) Także prezenty się udały. A dziś wyprawa do fryzjera :-)
heloł:-)
No i znów ładna pogoda, zapomniałam napisać że w zeszły piątek byliśmy pozwiedzać Ogrodzieniec, kurcze fajnie tam jest, w tych ruinach można się zgubić , dziewczynki były zachwycone, Lena do tej pory wspomina i pyta kiedy pozwiedzamy inne zamki . Dziś jeszcze poczytałam że w długi weekend będzie jakaś imprezka w skansenie w Chorzowie, moje pytanie to : gdzie jest skansen w Chorzowie?
mamaboo no obłowił się Oskar ;-) przygotowujecie się już jakoś do drugiego maleństwa? tzn. zostały wam jakieś rzeczy po Oskarku? np.łóżeczko itp?
miłego dnia , dziś dzień otwarty w przedszkolu, w grupie Lenki, więc pewnie się zjawimy.
No i znów ładna pogoda, zapomniałam napisać że w zeszły piątek byliśmy pozwiedzać Ogrodzieniec, kurcze fajnie tam jest, w tych ruinach można się zgubić , dziewczynki były zachwycone, Lena do tej pory wspomina i pyta kiedy pozwiedzamy inne zamki . Dziś jeszcze poczytałam że w długi weekend będzie jakaś imprezka w skansenie w Chorzowie, moje pytanie to : gdzie jest skansen w Chorzowie?
mamaboo no obłowił się Oskar ;-) przygotowujecie się już jakoś do drugiego maleństwa? tzn. zostały wam jakieś rzeczy po Oskarku? np.łóżeczko itp?
miłego dnia , dziś dzień otwarty w przedszkolu, w grupie Lenki, więc pewnie się zjawimy.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Karolinna nie zostało nam kompletnie nic. Więc wyprawkę cała od nowa musimy kupić, już szał ciuszkowy się zaczął :-) My do Ogrodzieńca chcemy się wybrać 3 maja, bo tam jest jakiś festyn. Chcieliśmy na cały weekend, ale całe Podzamcze ma zajęte pokoje... Fajny zamek też jest w Lipowcu - dosyć niedaleko a obok też Donozatorland, o którym pisałam ci wcześniej.
A skansen w Chorzowie jest obok CH AKS. Jakbyś szła od Carrefoura w dół do parku. Albo od wejścia do parku od strony Stadionu musisz iść w lewo. Zaraz na początku parku w każdym bądź razie.
A może jakieś fotki z Ogrodzieńca powklejasz ? :-)
A skansen w Chorzowie jest obok CH AKS. Jakbyś szła od Carrefoura w dół do parku. Albo od wejścia do parku od strony Stadionu musisz iść w lewo. Zaraz na początku parku w każdym bądź razie.
A może jakieś fotki z Ogrodzieńca powklejasz ? :-)
mamaboo na pewno spędzicie tam miło czas, życzę wam tylko udanej pogody. Poza tym w tych ruinach są w niektórych miejscach strasznie strome schody, jeśli chodzi o mnie to czasem robiło mi się słabo;-) no ale reszta nie miała z tym problemu, może cierpię na ukryty lęk wysokości ;-). Ostatnio widzę tyle słitaśnych ciuszków dla maluszków, jest w czym wybierać. Co do zdjęć to wkleję ale takie mało wyraźne, chyba że założymy sobie jakiś priv wątek dla ślązaczek tylko na zdjęcia wtedy wkleiłabym więcej .
mi bardzo się podoba Lipowiec, mieliśy mieć tam sesję ślubną.
a ja jutro jadę do Warszawy, a Piotr idzie na wieczór męski i spędza noc u kolegi.
a ja jutro jadę do Warszawy, a Piotr idzie na wieczór męski i spędza noc u kolegi.
kasiu a co będziesz robiła w Wawie?.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kasiu współczuję pogrzebu.
Karolinna no naprawdę mało wyraźne ;-) Dobry pomysł z tym prywatnym wątkiem. Zobaczę co da się zrobić. Ubranek jest mnóstwo cudnych, czasem jednak ceny szeroko otwierają nasze oczy, ale cóż... Poza tym dopóki nie znamy płci to nie mamy co tyle kupować, bo te najładniejsze są albo różowe albo niebieskie...
Dzisiaj badania prenatalne. Trzymajcie kciuki, bo ja spać nie mogłam....
Karolinna no naprawdę mało wyraźne ;-) Dobry pomysł z tym prywatnym wątkiem. Zobaczę co da się zrobić. Ubranek jest mnóstwo cudnych, czasem jednak ceny szeroko otwierają nasze oczy, ale cóż... Poza tym dopóki nie znamy płci to nie mamy co tyle kupować, bo te najładniejsze są albo różowe albo niebieskie...
Dzisiaj badania prenatalne. Trzymajcie kciuki, bo ja spać nie mogłam....
reklama
Podziel się: