reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Boo - jakie kierunki Was interesują???

my odpuszczamy długi weekend - ja będę babrać się w ziemi, kiełbaski zażerać i pszeniczne pić:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: zobaczymy co da od siebie pogoda.
dziś zaczęłam dzielić i sadzić truskawki - to dopiero krecia robota. stanowczo wolę wożenie ziemi taczką i plantowanie.

reklama
Hej

Jak tam wam idzie sprzątanie? :-)

kaska widzę że się naprawdę wkręciliście w tę działkę:-D . Co do twojej pracy to szukasz sobie teraz coś ?

mamaboo
jak się dowiem o jakimś fajnym miejscu to napiszę:tak:.

kubusiowa
przestań tak świrować z tym sprzątaniem:-p i kuruj się! .

Miłego dnia.

:-)

karolinna - kuruje sie i sprzatam:-D

kaska - jestem pełan podziwu za takie zaangazowanie w działkę, może zmień profesje :-D

mamaboo - my jeździmy do Kotliny Kłodzkiej dokladnie do Kotła mamy tam ulubione m-ce agroturystyczne ze stadnina koni Kuba jz fajnie radzi sobie z jazda /oczywiscie nie sam konia przytrzymuje właścicielka/ ale nie trzeba go trzymac juz wie jak ma siedziec i trzymac konia, czujemy sie tam jak u starych znajomych zreszta jestesmy zimi po imieniu, jedzenie pychotka wszstko na ++++,

:-)

kaska - jestem pełan podziwu za takie zaangazowanie w działkę, może zmień profesje :-D
eeeeeee tam. to miało być już w zeszłym roku porobione. a roboty konkretnej tam na sporo czasu. bo jednak działka przez ostatnie 2-3lata była mocno zaniedbana - teraz dopiero to widzę. ale przyznam z nowym humusem jest już o niebo lepiej.

dziś zasadziłam pół truskawek, reszta na jutro i poziomki. chyba że jutro nie wstanę. no i ramiona mi słońce dość mocno spiekło.

Wesołych świąt Wielkanocnych i mokrego poniedziałku:-D

kartka-wielkanocna.jpg

W ten dzień jakże uroczysty,
w którym nasz Pan powstał,
oddajmy hołd nasz Jemu.
A ta chwila cudowna
niech zagości w sercu Twoim.
Już króliczek z barankiem
bawią się w koszyczku
jajo pomalowane w kolorach tęczy,
Kiełbaska z chrzanem
pięknie pchnie na stole.
A gdy najdzie poniedziałek,
niech na Tobie sucha nitka nie zostanie.
Wesołego Alleluja!​

reklama
Do góry