reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ale tutaj się rozpisałyście ;)

Kubusiowa - super, ze jesteś zadowolona z zajeć i sobie potanczyłaś i zrelaksowałaś ;)

Karolinna - my dziś po wizycie u alergologa i nasz Kamilek uczulony na jajko kurze

Iza - spóźnione ale szczere życzonka dla Karolinki z okzji 5 urodzin :)))

Hej dziewuszki!
Mam urlop a jakoś czasu na pisanie brak :szok:
Dziękuję Wam w imieniu Karolinki za życzenia :tak:, szok że ona ma już 5 lat! W kolejny rok życia weszła niestety z ropnym zapaleniem uszka, było nieciekawie, wymiotowała antybiotykiem ale już jest ok. Jeszcze jutro jestem w domu więc mogę sie nią zaopiekować, a potem niestety dziadkowie.

Bodzinko super że tak długo karmisz :tak:
Kubusiowa fajnie tak sobie poćwiczyć w ciąży :tak:, super że masz możliwość i ochotę chodzić na takie zajęcia.

Widzę, że sezon na alergie, zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Hej

Kurcze jest tak zimno że zamarzam, no nie lubię takiej pogody bo kurtka już wiosenna a ziąb okropny, brr.

baska jak Kamilek uczulony na jajko to chyba dużo nie może jeść? tzn ciast itp? jak w przedszkolu ma układany jadłospis?

bodzinka gratulacje :tak: .

iza dużo zdrówka dla Karolci. Ostatnio przejeżdżałam koło rura parku, czy jakoś tak , tam mieszkacie niedaleko, prawda? często chodzicie do tej sali zabaw?

mamaboo zaraz zajrzę pod ten link.

justyna to fakt ze młodsze rodzeństwo jakoś do przodu bardziej;-) oczywiście ze względu na wzór.

Miłego dnia, podobno weekend ma być ciepły, oby:happy:.

Karolinna nie chodzimy tam zbyt często bo chyba byśmy zbankrutowali :-D, ostatnio Karola była tam 26 marca na urodzinach u kolegi, a teraz planujemy wybrać się z koleżanką i jej córeczką :tak:.

Basia faktycznie nieciekawie z tą alergią Kamilka, dopiero jak Karolinna napisała to sobie uzmysłowiłam to co oznacza taka alergia, bo przecież w wielu produktach jest jajko kurze. Karolina jak dałam jej pierwszy raz żółtko to zrobiły się jej 3 czerwone kropki na buzi, a potem już nic. Ale to już prehistoria :-D.

Co do spotkanka to mam nadzieje że do niego dojdzie!!! :-)Ostatnio chyba było ono w parku chorzowskim ale tak myśle i chciałabym zaproponować coś innego. Na moim osiedlu (blisko parku) zrobili dwa superowe, zamknięte i bezpieczne place zabaw, są ławki, dzieci ma się jak na tacy, więc może na jednym z nich się spotkamy. A do parku zawsze można przejść później jak dzieciaki się wybawią. Co Wy na to??? Może być też oczywiście jakieś inne miejsce ;-).

Jedziemy dziś w odwiedzinki do mojej koleżanki, teraz gotuje się obiadek, a potem w
trase, o tyle dobrze że mamy mało do przejścia z przystanku, bo pogoda nieciekawa.

Ostatnia edycja:
kaska - no właśnie juz mi sie nie chce pisać...nie mam weny :(

Jutro na badania kontrolne do pracy. I ostatni tydzień wolnego. Ale to szybko zleciało :(

wstawac spiochy:-)

kaska -kuba ma przepisany syrop Xyzal, tabletki Singulair 5, maśc protopic, ikresmy diprobase i diprogebta - jest bardzo duza poprawa - nie drapie sie czyli nie swedzi i blednie ta wysypka. O ty nasz rolniku ;-) pogoda cie nie rozpieszcza na pocieszenie od jutra poprawa pogody dzisiaj jeszcze gdzie niegdzie ma popadac ale w sobote bez opadów chociaz temperatura nie za duża POWODZENIA z sadzonkami

baska - no faktycznie zleciało strasznie i skończa sie nam przyjazdy niespodzianki w tygodniu :-( i to na lato. Oby w sobote ppogoda dopisała nam na tarasowa kawusie :-)

mama bo - u nas to sie nazywa Gimnastyka dla kobiet w ciązy Taniec i Gimnastyka dla kobiet w ci

reklama
Hej dziewczyny

Ale dziś zimno, brr i ten śnieg rano;-) . Co ze spotkaniem? po świętach ? pod koniec tego tygodnia ma być podobno już pogoda letnia:tak:.

kubusiowa powodzenia na ćwiczeniach. A jakie Kubuś miał objawy alergii bo Lenka ma okropną wysypkę ,trochę na twarzy, rękach, i nogach a teraz zrobiliśmy podstawowe badania i czekamy na wizytę u alergologa, ale męczy mi się mała bo swędzi ją to.

married kiedyś tu była jedna dziewczyna z Tychów ale się wyprowadziła do Wawy. Twoja Weronika chodzi już do przedszkola? A jak Kacper poszedł do szkoły to umiał już np. trochę czytać?

justyna A jak Adrian w szkole sobie radzi? jak czytam te różne artykuły ze męczą te dzieci różnymi testami co chwilę to się boję;-) i czy Kacperek umie już coś czytać ? ciekawi mnie to ze względu na moją starszą ,ona przeczyta tylko takie podstawy, tj. swoje imię i kilka słówek które dobrze zna.

kaska i co w Gliwicach?

mamaboo a gdzie jest ten Dinotor? i jakie atrakcje i jakie ceny;-).

iza
trochę spóżnione ale szczere życzenia sto lat dla Karolci!!!

Dobrego dnia :-).

Weronika jest zapisana ale wyniki będą 19kwietnbia-bynajmniej tak mówili
a Kacper jak szedł do zerowki to juz tam litery znał,krtkie wyrazy czytał
teraz skonnczy 2klase i czyta b.ładnie

Do góry