reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa - to przegapiłam Twój post i muszę się udać do okulisty...:baffled::baffled::tak::tak::-p:-p ja się dostosuję do terminu spotkania.

my w poniedziałek też mamy urlop od przedszkola, rządzimy w Gliwicach, w obie strony obowiązkowo pociągiem jedziemy, no i może uda się mały skansen kolejnictwa "zaliczyć".

reklama

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.

Karolina w sumie nie jest źle z trójeczką,różnica wieku taka w sam raz.Adrian chodzi do pierwszej klasy,Kacper na razie jest w domu,od września idzie do zerówki.

Justyna też zazdroszczę trójeczki - sama mam siostrę i brata i zawsze chciałam mieć trójkę dzieci.
Karolinna my byliśmy w zeszłym roku w Dinozatorze, Oskar najpierw nieufnie podchodził do dinozaurów, ale potem już było super.
Kasia jak się udała "wycieczka" do Gliwic ? :-)
Ja umówiłam się dzisiaj na badania prenatalne na 29.04. Mam nadzieję, że to będzie nasza szczęśliwa 6-ta rocznica.

dzien doberek

mama boo - a tpirwsze badanie prenantalne?? ja mam drugie 27.04. Trzymam kciuki za dobre wieści zreszta innych nie będzie!! hmmmmmm 6-sta rocznica jak to młodo brzmi :tak:oby była wspaniała

wczoraj bylismy z Kubusiem na drugiej czesci testów wziewnych i wyszła "masakra" :-( jest silne uczulenie: zyto, leszczyna, olcha, wierzba, bylica, trawy, brzoza reszta jest ale w małej ilosci. Wiadomo kontatu nie da sie uniknąc wiec czeka nas leczenie bo na odczulanie za mały mamy pełno masci syrop, tabletki oby tylko pomagało nawet okna w dzien nie moge za bardzo otwierac wietrzyc w godz. 22-6 no nic trezba sie dostosowac.

Dzisiaj ide na pierwsze zajęcia gimanstyki dla kobiet w ciązy /nie mylic szkoła rodzenia/ bedzie pilates i cwieczenia poprzez taniec :-D bedziemy wywijały brzuchami moze taniec brzecha nas nauczą.

oki zmykan do projektu potem obiadek milego dzionka

mamaBoo - ja byłam w Feminie na pierwszych badaniach prenatalnych a na drugich byłam w \Zabrzu na 3 Maja koło szpitala polecam ;)

Kubusiowa - jak bedziesz tak kręcić brzuchem na cwiczeniach to mała będzie tancerką ;)

Hejka

married witam, trójka na pewno wesoła i też tak myślę że kiedyś na zjazdach rodzinnych to będzie wesoły gwar wieeeelu osób:-p nie przejmuj się opiniami złośliwych bo co komu do tego ile ty masz dzieci? A na jakim osiedlu mieszkasz? ja mam bliskich znajomych na osiedlu "m".

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.
trysiu hop hop
blink1tu.gif
.

Pozdrowionka, miłego dnia.

przepraszam ze teraz ale nie miałam kiedy siasc spokojnie
zaraz ide soac bo sie zasiedziałm

tylko odp na TWOJE pytanie

ja jestm z os "C"/mieszkam na Czechowej

a jest tu któras z Tychów bo na wątku z Tychów cisza,mikt nie pisze juz

pozdrawiam

Kubusiowa 6 lat, a mam wrażenie jakbyśmy ze sobą byli 20 :-) To moje pierwsze badanie prenatalne, bo nie było powodów do tego żebym je robiła wcześniej, dopiero ta pępowina spowodowała, ze idziemy. Przy Oskarze też nie robiłam. Jak po ćwiczeniach ? Jakie wrażenia ? Ja się chcę zapisać dopiero jak będę na L4, bo teraz nie mam na to kompletnie czasu...
A kiedy będziecie mogli Kubusia odczulać ?
Basia a w Feminie jak było na tych badaniach ? Robi je lekarz w ogóle ? Masz płytkę?

reklama
MamaBoo - w Feminie robi je lekarz a za płytke płaci się 20 zł z tego co pamiętam. Badania ok ale bardziej zadowolona byłam tutaj w Zabrzu. A w Feminie byłam w I trymestrze wiec płci nie określił a Kubusiowa miała określoną (ale była gdzie indziej). Nie pamietam nazwiska tego lekarza ale wiem, ze tam dwóch przyjmuje wiec niewiem na którego trafisz....

Do góry