reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny

Ale dziś zimno, brr i ten śnieg rano;-) . Co ze spotkaniem? po świętach ? pod koniec tego tygodnia ma być podobno już pogoda letnia:tak:.

kubusiowa powodzenia na ćwiczeniach. A jakie Kubuś miał objawy alergii bo Lenka ma okropną wysypkę ,trochę na twarzy, rękach, i nogach a teraz zrobiliśmy podstawowe badania i czekamy na wizytę u alergologa, ale męczy mi się mała bo swędzi ją to.

married kiedyś tu była jedna dziewczyna z Tychów ale się wyprowadziła do Wawy. Twoja Weronika chodzi już do przedszkola? A jak Kacper poszedł do szkoły to umiał już np. trochę czytać?

justyna A jak Adrian w szkole sobie radzi? jak czytam te różne artykuły ze męczą te dzieci różnymi testami co chwilę to się boję;-) i czy Kacperek umie już coś czytać ? ciekawi mnie to ze względu na moją starszą ,ona przeczyta tylko takie podstawy, tj. swoje imię i kilka słówek które dobrze zna.

kaska i co w Gliwicach?

mamaboo a gdzie jest ten Dinotor? i jakie atrakcje i jakie ceny;-).

iza
trochę spóżnione ale szczere życzenia sto lat dla Karolci!!!

Dobrego dnia :-).

reklama
witam :-)

mama boo - wczorajsze wrazenia po gimanstyce jak najbardziej pozytywne tanczylismy salse /krecenie bioderkami a dokładniej dla nas miednicą :-) uczucie super/ czułam sie tak lekka bo od dłuższego czasu to jak słoń miałam wrazenie;-)ćwiczenia tez bardzo fajne odciążające kręgosłup itp. potem 15 minut relaksacji i to było poprostu bajka miałam wrażenie że odpływam dziewczyna która prowadzi te zajęcia to chyba anioł :-) także polecam jak masz okazje to sie zapisz i korzystaj. A co do odczulania Kubusia narazie jest za mały na te ilośc alergentów ale powiem że po drugim dniu uzywania syropu i maści jest znacza poprawa.

karolina - wysypka która wygladała jak wysuszone plamki raz były bledsze a raz zaczerwienione i oczywiście tez go swedziało i ja sie drapał czasami rany miał teraz sie to nasiliło bo duzo zaczyna pylic. teraz czeka mnie codzienne mycie podłogi u niego żeby jak najmniej kurzu sie zbierało dobrze że nie mam zadnych dywanów i wykładzin ciezkich mebli gdzie jest duza ilośc roztoczy kurzu itp.

bOSZE ALE mam leniaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Lolo radzi sobie fantastycznie, szaleje jakby gipsu nie miał, Fifi marudzi na zęby..A ja bym spala i spala i spała...
Dziewczyny ciężaróweczki badania będa na 100% ok. Innej opcji ja nie widze.
Ach kręcenie biodrami w ciazy i rlaksacja...Mmm miód malina potwierdzam. Skupic sie nie moga bo Lolo marudzi i niw eim o co..Jejeku ja juz chce zeby do przedszkola poszedł. Jestem tak zmęczona , że nawet nie umiem sie w sobie zebrac, zeby pozałatwiac sprawy... Lolkowi będe musiała testy zrobic bo go wysypalo..Ech..

kubusiowa super że sobie potańczyłaś:tak: no właśnie moja Lenka ma podobne z opisu plamki na ciele, kurcze nie miała nigdy takich problemów (oprócz w niemowlęctwie na białko krowie).

bodzinka a gdzie ty chodzisz na testy? a kiedy wysyłasz Karolka do przedszkola?.

Kubusiowa - co za syropek macie?

Karola - jaki śnieg???:szok::szok::szok::szok: w Gliwicach poklachałam z kuzynką, pooglądałam jej rosnący brzuch:tak::tak:, poszłyśmy na sklepy, bluzeczkę sobie kupiłam:-p

Kasia w Katowicach rano posypało śniegiem z deszczem. Wycieczka się udała znaczy się :-)
Kubusiowa a jak się nazywają te zajęcia na które Ty chodzisz ? Nie wiem czy znajdę u siebie jakieś dla ciężarnych, ale chciałabym bo co ja będę cały dzień w domu robić ? Super, że już jest poprawa po lekach.
Bodzia Karolek idzie od września ? Bo on chyba też już będzie miał przygotowanie szkolne, prawda ?
Karolinna tu masz linka:http://www.dinozatorland.pl/
Iza, ale wstyd... Spóźnione, ale szczere: dużo uśmiechu, samych kolorowych dni i sto pomysłów na minutę dla Karolci !

kubusiowa super że sobie potańczyłaś:tak: no właśnie moja Lenka ma podobne z opisu plamki na ciele, kurcze nie miała nigdy takich problemów (oprócz w niemowlęctwie na białko krowie).

bodzinka a gdzie ty chodzisz na testy? a kiedy wysyłasz Karolka do przedszkola?.
No własnie jeszcze nie chodze bo ta wysypka mu wyszła ze 3 tygodnie temu i jeszcze ma resztki.Dzisiaj miałam iśc na szczepienie i wziąś od razu skierowanie do alergologa ale szczepionek zabrakło. Od wrzesnia idzie. Juz rok temu go zapisałam ale niestety...Nie dostal się.

Kasia w Katowicach rano posypało śniegiem z deszczem. Wycieczka się udała znaczy się :-)
Kubusiowa a jak się nazywają te zajęcia na które Ty chodzisz ? Nie wiem czy znajdę u siebie jakieś dla ciężarnych, ale chciałabym bo co ja będę cały dzień w domu robić ? Super, że już jest poprawa po lekach.
Bodzia Karolek idzie od września ? Bo on chyba też już będzie miał przygotowanie szkolne, prawda ?
Karolinna tu masz linka:Park rozrywki, Park dinozaur

Karolinna Adrian dobrze sobie radzi,nie mają żadnych testów co chwilę,czasami pani robi im coś w rodzaju dyktanda ale nie mają z tym problemów.
Kacper trochę czyta ale to dzięki Adrianowi bo lubi go nasladować i właśnie dużo się przy nim uczy.

reklama
A czy ja się Wam chwaliłam??? NADAL KARMIE PIERSIA I NIC NIE WSAZUJE żEBYM PRZED ROKIEM KOŃCZYŁA JUPI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Do góry