reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Boo dzięki.Chrzestna może podobna do kogos bo ona pochodzi z Mazur na śląsku mieszka dwa lata no dwa i pół roku a od półtorej roku najpierw w Sosnowcu teraz w Dąbrowie. A miszkała drzwi drzwi ze mną.Chociaż...Świat jest mały to moze.
Kaska nam sie dinozaury marza bo Lolo uwielbia ale "money, money, money" więc zostaje Zoo latem.

reklama
Witam wieczorkiem!
Married_1982 witaj na naszym forum! Niezłą masz gromadkę:tak:
Kaśka ale Wy macie aktywne życie! Naprawdę szacun! :tak:
Bodzinko super foteczki, Fifi to naprawdę duży chłopczyk i te niebieskie oczęta.... Fajną miał minkę jak go chrzcili :-D. Tort śliczny!!! (właśnie jestem na etapie szukania torciku na urodzinki dlatego pewnie go zauważyłam :-D).

Zmykam do wyrka, jutro jeszcze do pracy a potem mały urlop :-)

Iza1 no mam gromadke
powiem a raczej napiszę tylko tyle ze nieraz ktos mi powiedział ze mi...współczuje
a jedna z kuzynek ma 40l i jest dalej sama i bezdzietna
i mowi na mnie matka-polka
mąż mowi zebym sie nie przejmowała bo pewnie zazdrosci mi a jak jeszcze raz mi tak powie to zebym jej powiedziała stara panno to sie odczepi

a lekko nie mam
bo jedno cos chce,drugie marudzi,trzecie płacze a jestem sama(mąż ma taka prace ze od 8/9-17:00 pracuje)
a jak np mama przyjdzie to zawsze cos pomoze
moge wyskoczyc sama do sklepu bo zakupy z dziecmi to...tak sie konczą ze starsze cos chcą,marudzą,ze zapominam co chce kupic(nawet jak zapisze na kartce to i tak nie klupie wszystkiego bo mam dosc zakupow z dziecmi,wiec dzwonie do męża by cos kupił w miedzy czasie)

Married_1982 teraz jest ci na pewno cięzko, ale pomyśl sobie jak za kilkanaście lat będziecie mieć cudwonie np. w Święta Bozego Narodzenia jak się taka gromadka ze swoimi partnerami i dziećmi zjedzie. Teraz z resztą pewnie też juz macie wesoło :-) Ja Ci nie współczuję, ja Ci zazdroszczę.
Bodzia no to możliwe, że ją z kimś pomyliłam, albo jest do kogoś bardzo podobna.
Kasia Tito pewnie zachorował jak widział krainę Tomka :-) Super, ale rzeczywiście troszkę daleko...

Boo skleroza nie boli...Tort kupowałam na Krasińskiego, naprzeciwko wejścia do kliniki jest apteka i obok piekarnia.
Married a mnie ZAWSZE marzyła się trójka. 3 wprawdzie jak bede miała ok. 35, 36 lat więc jest jeszcze szansa.
Iza no ta mina do księdza BEZCENNA hi hi hi.
Lolo swietnie sobie radzi z gipsem, w szoku jestem. Sam sie rozbiera, je, pije, bawi się, rysuje. Lewą ręką.No i pomału dochodzi do siebie. Jutro idziemy do porani to się zapydam na ile on ma ten gips bo w tym szoku nie zapytałam...

Iza - czy ja wiem czy aktywne??? jeździć lubimy, zwiedzać też. najaktywniej jest na wsi, bo doopki trzeba ruszyć przy pracach polowych.

Boo - Tito zachorował na taką krainę po obejrzeniu przypadkiem filmiku na youtube. za pierwszym razem w Chabówce myślał, że będą tam jeździć właśnie takie tomki. na szczęście pokochał szybko parowozy.

Hej kiedyś pisałam z Wami ale jakoś nie umiałam się wdrożyć.
Mam pytanie-jest tu ktoś z Mikołowa lub Jastrzębia? Szukam osoby która leczyła ząbki u Marii Matlok,ma ona gabinet w tych miastach i u nas w Orzeszu a ja mam do wstawienia ząb.Czytałam różne opinie i nie wiem czy warto iść do niej.

witam w pochmurny dzionek

Dzisiaj zaspalismy do przedszkola tak nam sie dobrze z Kubusiem spało ze przed 8 wstalismy i jest "przymusowy" dzien dziecka:-)

Jestem po wizycie kontrolnej z maluszkiem wszystko okej teraz czekac na drugie prenantalne 27.04 znowu mam stresa:-(no nic czekamy

W jednym z postów napisałam o spotkaniu zareagowała baska :-) wiec juz nie podejmuje tematu.
Dlatego Karolina tak jak sie umawiałysmy na gg musimy uzgodnic termin /oczywiście musi byc ładna pogoda co dzieciaczki pobiegaja na świezym powietrzu a my spokojnie posiedzimy / u mnie i zapraszam znane mi mamuski /baska, karolina, kaska, iza, mokatte, trysia, mama boo chyba to tyle z naszej lekko aktywnej starej "gwardii"/

trysia - co sie z tobą dzieje??? dawno sie nie odzywałaś???

reklama
Hejka

Napiszcie dziewczyny jakieś fajne miejsca do odwiedzania, bo tak piszecie o tych parkach miniatur itp, tak żeby dzieci były zachwycone :-).

Dziś oddałyśmy stroik wielkanocny na konkurs w przedszkolu a tak poza tym bierzemy też udział w zbieraniu makulatury , trochę się udzielamy :laugh2: poza tym wczoraj się dowiedziałam że w końcu Darunia zjadła śniadanie i obiad i nie płakała w przedszkolu! czekałam na to ponad miesiąc i w końcu :happy2:.

kubusiowa
super że po wizycie ok a znacie już płeć? może nie doczytałam wcześniej. Za kolejne wyniki trzymam kciuki. Tak tak piszmy o spotkaniu, nie mogę się doczekać:tak:.

bodzinka ale Filipek ma oczęta,och. Na torcik to ślinka mi leci;-) . A Karolek widzisz jaki dzielny w tym gipsie.

iza a wybieracie się gdzieś na urlopik? jutro macie ważny dzień:tak:.

married witam, trójka na pewno wesoła i też tak myślę że kiedyś na zjazdach rodzinnych to będzie wesoły gwar wieeeelu osób:-p nie przejmuj się opiniami złośliwych bo co komu do tego ile ty masz dzieci? A na jakim osiedlu mieszkasz? ja mam bliskich znajomych na osiedlu "m".

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.
trysiu hop hop
blink1tu.gif
.

Pozdrowionka, miłego dnia.

Do góry