reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Bodzinko to mieliście nieiekawie rzeczywiście... Biedny Karolek...
Chrzciliście u św. Kamila ? Bo pamiętam, że mieliście problemy z zaświadzceniem od chrzestnych ? Jak się to rozwiązało ? A jak między Tobą a małżem ?
Kubusiowa odpoczęłaś za wszystkie czasy :-) Szkoda, że nie da się na zapas ;-)
Karolinna, Basia płci nie znamy jeszcze, bo na ostatnim USG tydzień temu nie było widać, może teraz już będzie widać. Chociaż mnie to obojętne.
Kasia współczuję koleżance, człowiek idzie z dusza na ramieniu na takie badania, kamień z serca mu spada jak się dowiaduje, że wszystko ok a tu zonk... A na co choruje maleństwo ?
Co do Piotrka to też jestem ciekawa czy mu przejdzie to zainteresowanie makietami. Kto chorował ? Piotrek tylko czy rodzinnie ?

My wczoraj ZOO zaliczyliśmy. I po takiej wyprawie 2 godziny spałam a jakbym mogła to bym spała i dłużej...

Boo - hurtowo, niestety. my też zoo mamy w planach i ogród botaniczny. i co najmniej dwa skanseny kolejnictwa, nie licząc obowiązkowego wyjazdu do Chabówki. liczę na piękną wiosnę.

Ostatnia edycja:
karolinna - Julcia jeszcze nie ząbkuje chociaż wciska te lapki do buzi bardz :))) Z cyrku zdjec też nie mamy :(

iza - ja napisałam, ze czekamy na wieści ale nie miałam na myśli, ze za tydzień czy miesiąc ale za rok czy dwa lata ;)

Bodzinka - współczuje...

Lolo w domu.
Boo ja nie wiem jak z małżem.Naprawde raz tak raz siak. Chrzcilśmu w św, Annie.Niestety musielismy zmienic chrzestnych ale było duzo powodów.

Married_1982 witam.
Bodzia jaki Fifi duży już ! A Karolek chyba neizbyt przejęty tym gipsem ;-) Chrzestną skądś znam, ale nie wiem skąd :-) A ty wyglądfasz kwitnąco !!! Gdzie robiliście tort ? Z małżem mam nadzieję, ze się wszystko ułoży po Twojej myśli.
Kasia takie wyprawy to już nie dla mnie ;-) Po Zoo spałam jak suseł przez 2 h. Ale wy zawsze tacy aktywni :-) Choroba przeszła ?
Kubusiowa jak wyniki ?

reklama
Boo - "poszwendać" lubimy się od czasu do czasu, najczęściej robimy wypad na wieś, bo to po miniaturach najciekawsze dla Tita. skanseny mamy w planach, bo tak się składa, że forumowi znajomi mieszkają w okolicach, więc od razu spotkanie będzie:happy2::happy2:, a Chabówka na stałe weszła już w plan rocznych wyjazdów. jeśli fanatyzm kolejowy pozostanie, to mam na oko Miniatur Wunderland Hamburg i skanseny na Ruhrgebiecie, a jak nie to mamusia skorzysta:baffled::cool2::cool2::cool2: ale na to mamy największą ochotę - tylko te km do pokonania http://www.spoorwegmuseum.nl/popup.fotoalbum.php?id=716

Do góry