reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trzymam kciuki za Basie i po cichu zadroszcze...Ja czuje się jak wielki inkubator...Z chorym zebem, którego nikt nie ruszy bo gin zakazał, bo się boi....Dostałam tylko duomox...
A co do Mikołaja to ja nie myślałam...Za tydzień urodzinki i też pomysłu nie mam...Nie mówiąc o funduszach..Wiem, że i na urodziny i na Mikołaja i pod choinke skromnie będzie, bo jakiś okazalszy prezent to od Dzidzi dla Lolka. Ach czuje się jak piłka, z której spuszczono powietrze...

reklama
heloo :)

baśka jest juz w szpitalu i zaplanowano cc jutro godz. 8 rano. Trzymajcie wszystkie kciuki jak tylko dostane wiadomość o nardzinach Julki to zaraz Wam dam znać :) Sama juz sie nie moge doczekać :) Dzisiaj rozmawiałam z Basią i była nawet w dobrej formie psychicznej dól przeszedł

heja ny rowniez trzymamy kciukasyyy :))

heja laski :) sorka za nie odzywanie sie ale malo czasu mam na forum dzienna praca nadinka dom kot sprawy urzedowe i tylko jestem ja z damianem to czasem tak ciezko jest no ale dajemy rade :) ogolnikowo to u nas wszystko ok Nadinka ma za soba szkarlatyne ;/ a u nas zaniedlugo halloween :) Nadinka ma juz przebranko gotowe i umie powiedziec trick trick :) nie za czesto jej wychodzi trick'or'treat :) ale czasem sie uda :)

goraco was pozdrawiamyyy :)

sylcia współczuje choróbska....Ja tez miałam szkarlatyne w dzieciństwie...ze skutkami sie męcze do dziś...I dopiero w tym tygodniu sie dowiedziałam, ze moje problemy z zębami sa spowodowane szkarlatyną....Ale i tak dobrze, że tylko na zeby, bo tyle lat temu co ja miałam to moja mame tak nastraszyli powikłaniami, że pol dzieciństwa spędziłam u lekarzach. Ale poza zębami jestem zdrowajak kón (pomijajac głowe) he he he he. Tylko paskudnie się mała musiała namęczyc, szczególnie, ze ona malutka...
My halloween nie obchodzimy... W ogóle nie lubie tego święta...W jeden dzień się cieszysz a w drugi idziesz na groby...Jakieś to dla mnie dziwne...A w tym roku to juz w ogole bo pierwszy raz jade na grób do bliskiej osoby..I akurat 12 listopada minie pół roku... Nie moge uwierzyć, że juz tyle a czas płynie dalej...

Ostatnia edycja:
No to Basia już na sali pewnie... Mocno trzymam kciuki.
Bodziu i Ciebie też to czeka. Jeszcze troszkę i zobaczysz na świecie swoją pociechę.
Sylwia nie zazdroszczę - też przechodziliśmy... Paskudne choróbsko... My od tamtego roku kupujemy dynię, wycicnamy i do srodka wkładamy świeczkę. I w zasadzie na tym nasze Haloween się kończy, ale Oskar ma dużo uciechy i jest w tym jakiś nastrój. Rozglądam się za jakąś uroczystością żeby Młody mógł się pobawić, ale u nas jest mało takich rzeczy organizowanych... Jest w Jupi Parku w Silesii upiorny weekend - moze się wybierzemy.
Iza - widze, ze waga leci ! Super ! :-)
Kubuisowa jak tylko będziesz coś wiedziała - daj proszę znać.

Cześc:)

Basia urodzila zdrową Julkę!! Narazie wiem tyle że wazy 3200. Jak bede wiedzieć wiecej dam znać.
Basia teraz 2 godz. lezy na bloku operacyjnym

uffffffff :)

reklama
Do góry