reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Bodzinka - wyhamuj, to nie ma sensu. teraz "to" wszystko jest świeże. musi minąc trochę czasu. za kilka lat "ochłoniesz", Twoje spostrzeganie akurat Tej ŚMierci się zmieni. a wiem, co mówię... u mnie ten proces jeszcze trwa i jeszcze potrwa, jednak moje rekacje są już normalniejsze...

reklama
Witam
Bodzinka spokojnie, kazdy ma swoje zdanie... i do roznych spraw inaczej podchodzi

dziewczyny mam pytanie, zna ktoras dorego neurologa w okolicy Katowic??? chodzi mi o takiego dla doroslych bo kurde u nas to juz nawet prywatnie ciezko sie dostac. a zalezy mi na czasie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyrażając swoją odp na temat świat nie zwracalam się z myślą o tobie tylko ogolnie, to ze mieszkam gdzie indziej nie oznacza ze zapimnialam o tradycjach etc rozumiem ze umarł ci ktoś bliski 22 stycznia tego roku umarła moja babcia za każdym razem gdy o niej myśle to mam oczy pełne łez Cieżko jest tracić kogos bardzo bliskiego ...

Dzięki dziewczyny za trzymane kciuki i gratulacje :) Jesteśmy juz dzisiaj wszyscy w komplecie w domku. Muszę się z tym troszkę wszystkim ogarnąć i jak będę miała czas to wkleję tu jakąś fotkę naszej małej księżniczki :) Powiem krótko MAŁA JEST KOCHANA!!! oczywiście nasz Kamilek również :)))Jak to dobrze byc w domu, cieszę sie, że mam to juz za sobą. Teraz mala musi się nauczyć mieszkać z nami bo jak narazie to ciagle uciszam Kamilka bo on zamiast mówić normalnie to wrecz krzyczy.

Witam wieczorkiem!
Basia super że już jesteście w domku, tak jak przypuszczałam szybko Was wypuścili:-). Czekam na fotki Juleczki :tak:.

A ja dziś miałam załamkowy dzień z dietką, odpuściłam ją sobie i mam ogromne wyrzuty sumienia. Jutro same białeczka i mam nadzieję, że ten jeden grzeszny dzień nie wstrzyma mi zbytnio spadku wagi :sorry:. Schudłam już zauważalnie i bardzo dobrze się z tym czuje, trzymajcie za mnie dalej kciukaski ;-).

Acha, zapomniałam Wam napisać, tydzień temu skoczyliśmy już remont łazienki. Nie macie pojęcia jaka ulga i radość :-D, ale jeszcze dużo przed nami do zrobienia w tym mieszkanku :eek:.

Obiecane fotki naszej Juleczki.

P1030608.jpg
P1030614.jpg

reklama
cześć

Julka sliczny bobasek:)

Jak bylismy w niedziele w szpitalu odwiedzić dziewczyny to uzmysłowilam sobie że nie pamiętam juz że Kubus był taki malutki, jak ten czas leci:)
Fajnie miec taką mała kruszynkę :) trzeba pomysleć:)))

Do góry