reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Bodzinka - wyhamuj, to nie ma sensu. teraz "to" wszystko jest świeże. musi minąc trochę czasu. za kilka lat "ochłoniesz", Twoje spostrzeganie akurat Tej ŚMierci się zmieni. a wiem, co mówię... u mnie ten proces jeszcze trwa i jeszcze potrwa, jednak moje rekacje są już normalniejsze...

reklama
Witam
Bodzinka spokojnie, kazdy ma swoje zdanie... i do roznych spraw inaczej podchodzi

dziewczyny mam pytanie, zna ktoras dorego neurologa w okolicy Katowic??? chodzi mi o takiego dla doroslych bo kurde u nas to juz nawet prywatnie ciezko sie dostac. a zalezy mi na czasie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyrażając swoją odp na temat świat nie zwracalam się z myślą o tobie tylko ogolnie, to ze mieszkam gdzie indziej nie oznacza ze zapimnialam o tradycjach etc rozumiem ze umarł ci ktoś bliski 22 stycznia tego roku umarła moja babcia za każdym razem gdy o niej myśle to mam oczy pełne łez Cieżko jest tracić kogos bardzo bliskiego ...

Dzięki dziewczyny za trzymane kciuki i gratulacje :) Jesteśmy juz dzisiaj wszyscy w komplecie w domku. Muszę się z tym troszkę wszystkim ogarnąć i jak będę miała czas to wkleję tu jakąś fotkę naszej małej księżniczki :) Powiem krótko MAŁA JEST KOCHANA!!! oczywiście nasz Kamilek również :)))Jak to dobrze byc w domu, cieszę sie, że mam to juz za sobą. Teraz mala musi się nauczyć mieszkać z nami bo jak narazie to ciagle uciszam Kamilka bo on zamiast mówić normalnie to wrecz krzyczy.

Witam wieczorkiem!
Basia super że już jesteście w domku, tak jak przypuszczałam szybko Was wypuścili:-). Czekam na fotki Juleczki :tak:.

A ja dziś miałam załamkowy dzień z dietką, odpuściłam ją sobie i mam ogromne wyrzuty sumienia. Jutro same białeczka i mam nadzieję, że ten jeden grzeszny dzień nie wstrzyma mi zbytnio spadku wagi :sorry:. Schudłam już zauważalnie i bardzo dobrze się z tym czuje, trzymajcie za mnie dalej kciukaski ;-).

Acha, zapomniałam Wam napisać, tydzień temu skoczyliśmy już remont łazienki. Nie macie pojęcia jaka ulga i radość :-D, ale jeszcze dużo przed nami do zrobienia w tym mieszkanku :eek:.

Obiecane fotki naszej Juleczki.

P1030608.jpg
P1030614.jpg

reklama
cześć

Julka sliczny bobasek:)

Jak bylismy w niedziele w szpitalu odwiedzić dziewczyny to uzmysłowilam sobie że nie pamiętam juz że Kubus był taki malutki, jak ten czas leci:)
Fajnie miec taką mała kruszynkę :) trzeba pomysleć:)))

Do góry