reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No właśnie Boo niewiem co znowu dzieje się z tym forum wrrrr.

Ja jestem troszkę przeziebiona :( Pije herbatę z miodem i raz mi jest gorąco a raz zimno. A i jeszcze na kibelek latam na szczęście nie mam biegunki ale już się stresuję tym czwartkiem. Wczoraj miałam doła tak jakoś naszły mnie dziwne myśli i to, że znowu będą pieluchy, karmienie itd. Ale kurcze chcę miec to dziecko to dlaczego tak się boję.... Kamilek siedzi w tym tygodniu w domu bo nie chciałam go puszczać do przedszkola bo ja się muszę kurować a tak to by mnie zawiało a i tak w czwartek idzie do moich rodziców bo ja do szpitala więc ma teraz takie krótkie ferie :) choć nie ukrywam, ze wolę jak chodzi do przedszkola to przynajmniej ma większą rozrywkę niż w domu. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.

Kubusiowa pewnie wam tutaj da znać co i jak....zresztą ona odgrywa (i będzie odgrywała) ze swoją rodzinką w naszym życiu ważną rolę :))))

Niewiem czy będę miała jeszcze przed rozwiązaniem okazję cokolwiek tutaj napisać więc trzymajcie sie kochane.

Czarnulka- duży minus, tak czekałam na twojego posta co u was a tu ciszaaaaaa....

reklama
ja funkcjonuję, majątek wydaję na dentystę przez jeden ząb, z którym męczę się od połowy sierpnia.

Basia - trzymam kciuki. coś enigmatycznie piszesz.

cześć:)

Jak baśka wspomniała jak najbardziej przekaże Wam szczęśliwa nowinkę o narodzinkach mojej chrześniaczki:)) tak tak zostanę matka chrzestną Julki:) wielka moc forum bb hahaha

Jutro jeszcze jade zobaczyć Basię ostsni raz z wielkim brzeszkiem i podtrzymac ja na duchu!!

Kubusiowa - gratulki.

dziewczyny jakie macie pomysły mikołajkowe - hmm u nas był list już napisany o betoniarę, ale już go przechwycił funkcyjny. nowe tory tomkowe na gwiazdkę i pomysłow mi brak.

Ostatnia edycja:
Hejka
Ja na szybko, znacie jakiegoś laryngologa/klinikę jednego dnia co dziecku migdał wycina:confused::confused::confused:
Patula musi mieć wycięty, a termin w szpitalu....16 maj 2011:wściekła/y: tak więc szukam czegoś innego.

baska, będzie dobrze.

kaśka, nie pomogę z prezentem, bo u nas lalki i inne babskie rzeczy królują:happy2:

luczynka, jak miło Cię czytać:happy2:

kubusiowa, jak to bb przeplata się z życiem, gratuluję przyszłej chrześnicy:-)

miłego dnia

No to Kubusiowa już się pochwaliła :) i już nie jestem tajemnicza :)

Co do prezentów na Mikołaja Kaśka to ja mam pustke w głowie a i nie bede miała nawet czasu na latanie po sklepach. Dziś zdałam sobie sprawę, że 5 grudnia robimy chrzciny z moją 30-stką i kolejnymi meża urodzinkami i trzeba byłoby w to również włączyć Mikołaja, który przypada na poniedziałek a wiadomo, że nie pojedziemy na drugi dzień do dzieci czy też ktoś do nas. Strój Mikołaja mamy to moze ktoś się przebierze i przy okazji dzieci dostaną prezenty a tych dzieci trochę bedzie :) ale ja lubię robić dzieciom prezenty - jak one się cieszą :)

Dziś małżonek jedzie po pracy do sklepu kupić coś Kamilkowi, ze niby to prezent od siostrzyczki, też problem co kupić bo Kamilka na chwilę zajmują zabawki a potem jak to się mówi rzuca je w kąt....

Witam serdecznie:-)
Jestem rodowitą Zawiercianką, chwilowo mieszkam w Opolu, ale od grudnia znowu wracam z mężem i synkiem na stare śmieci:-). W związku z tym mam pytanko czy mogę dołączyć się do Waszych ploteczek jako Mamuśka ze Śląska? :-)

reklama
Agita witaj, cóż to zapytanie - oczywiście, ze tak :-)
Kasia współczuję problemów z zębem. Co do prezentów, to my co roku zbieramy wszytskie dzieci z rodziny (a jest ich 9...) + dzieci od najbliższych przyjaciół i przychodzi Mikołaj. Uciecha starszna, ponieważ Mikołaj obdarzony jest niesmaowitymi pomysłami i poczuciem humoru. Prezenty od zeszłego roku robiliśmy taki, ze każdy rodzic zrzucał się na swoje dziecko 50 zł i dwie mamy jechały na zakupy i kupowały w miare podobne paczki. W tamtym roku była to no. teczka z zadaniami 3,4,5 latka ( w zalezności od wieku), jakieś kredki czy mazaki+słodycze i owoce. Zawsze nawet ja z chęcią czekam na Mikołaja, bo atmosfera oczekiwania a potem miny tych dzieci jest nie do przebicia. Takze w tym roku to samo (po prezenty wybieramy się z bartową, moze w sklepie wpadniemy na jakiś pomysł), za to w Wigilię Oskar dostanie jakiś większy prezent. najprawdopodbniej będzie tor Hot Wheels`ów, bo jest dobry jakościowo, nigdy mu się nie nudzi (jeden dostał 2 lata temu i wciąz się nim bawi). Ło Jezusicku,ale się rozpsiała :-)
Kubusiowa - gratuluję :-) Jak się trzyma Basia ?
Basiu mocnooooooooo trzymam kciuki !!!

Jak tam Wasze dietki ? :-)

Do góry