reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
heheh ja stateczna matrona :p sadze ze jestem dobra matka ale ciagle jestem szalona :)

a nu mieszkamy w limerycku, mam teraz ok 15 km do centrum :) a w nenagh pracuje znajomy to orientuje sie gdzie to jest :)

reklama
Salik - faktycznie chuda jesteś. 14 kg schudnąć to jest bardzo dużo. Gratuluję wytrwałości!!!

Boo - mojemu bratu też przydałoby się znależć mieszkanie za taką cenę co ty szukasz...

Ja też boję się kredytu długoterminowego 30 lat to kupa czasu i czasem mam wątpliwości czy dobrze robimy chcąc kupić działkę bo co będzie jak stracę pracę itd. ale kurcze jak się w życiu nie zaryzykuje to nic się nie będzie miało. A dostałam juz podwyżkę czynszu o 30 zł. i jak co roku podwyższają to będe miała potem 1000 zł czynszu a blok będzie stary chyba coś jest nie tak..

Witam!
Dziś mam wolne :-). Mała w przedszkolu a R walczy z sufitem (konkretnie to go zdrapuje).

Dziękuję wszystkim za życzenia z okazji rocznicy :happy:.

AgaSalik super że udało Ci się tak schudnąć! Gratulacje!!! Wyglądasz super! :-)

Basia masz rację z tym kredytem, kto nie ryzykuje ten nic nie ma. Właściwie taki kredyt jest praktycznie już do końca życia i musi to być naprawdę przemyślana decyzja :tak:. Będziecie mieli co zostawić dzieciom :tak:.

Sylcia super fotki! Ostra babeczka z Ciebie a z mężula też ostry tatuś :-D, malutka to Wasza wierna kopia :tak:.
Dla Nadinki dużo zdrówka, oby wszystko poszło zgodnie z planem i mała szybko doszła do siebie po zabiegu!

Trysiu tych sarenek zazdroszcze!!! Ale z dzikami sama miałam do czynienia jak mieszkałam na Brynowie, chodziły całymi stadkami, z małymi. Jakoś za nimi nie tęsknię :baffled:;-).

Witam
Kurcze dzis mnie w gardle drapie,oby nic się nie wykluło z tego

Boo ok,jak znajdę chwilke to powklejam fotki

Twój Oskar to chytrusek jest,próbował sie wykręcić od przedszkola:-D Ach te dzieci:-)

Sylcia super rodzinka z was:-)

salik_agnieszka super fotki :-)

Baśka ja tez zastanawiam się nad budową domu.Czynsz i tak zawsze bedzie się płacić a co na czynsz to na ratę będzie:-)

Iza remont macie?Ja tez w tym roku odnawiałam pokój chłopaków.Dobrze,że juz po:-)

Hej dziołuszki, u mnie pod górkę, cholernie pod górkę.... powoli zdrowiejemy,nie wiem co mam zrobić, wszyscy mówią mi, że chucham i dmucham na mojego synka,że trzymam go w domu jak kaszle, a przecież to takie normalne, że wszystkie dzieciaki kaszlą i smarkają biegając w tym podłym czasie po przedszkolu... a ja nie chce żeby mój mały biegał po przedszkolu z kaszlem i katarem...czy to takie nienormalne..? przecież z zwykłej infekcji może zrobić sie zapalenie oskrzeli albo płuc... czy rzeczywiście jestem przewrażliwiona na pkt mojego dziecka...???? ach...szkoda gadać,bo czuję się z tym jakoś dziwnie, mam wrażenie,że może czasami chcę go chronić przed całym złem tego świata, a nie jestem w stanie tego zrobić, bo prędzej czy później musi sam zacząć się przed tym wszystkim bronić... jakoś patrząc przez pryzmat wcześniakowych doświadczeń ciężko mi z tym wszystkim...bycie mądrą matką,mądrym rodzicem to chyba jednocześnie siła i moc do pogodzenia się z ewentualnymi porażkami,problemami swojej pociechy i radość z tego jak dziecko potrafi sam się z nich wykaraskać ... no to wzięło mnie na filozofie... hehehe.
Pozdrówka i do zaś...

reklama
hello bejbes :)

domek wysprzatalam Padam na pysk, obiad juz tez gotow teraz tylko na staruszka czekac mi pozostalo :p Nadinka ma drzemke wiec mam chwile dla siebie :))

trys nie sadze abys byla zla matka :) dbasz jak tylko mozesz o swoja pocieche :) przede wszystkim kazda matka wie co jest najlepsze dla swojego dziecka :)

Do góry