Dzisiaj poradziłam się koleżanki, która bardzo często zmienia mieszkania. Poradziła mi gdzie szukać tanich mieszkań. Także od dzisiaj wielkie poszukiwania. Nie stać nas żeby płacić 1000 zł za mieszkanie + media, są tańsze mieszkania, od osób które wyjechały lub mają dodatkowe mieszkanie (np. dostali z UM po wielu latach), jednak trzeba dobrze poszukać, bo takich ludzi niestety jest mało. W szczególności, ze my chcemy wynająć na dłuższy okres, więc ja jako właściciel mieszkania wolałabym mieć może i mniejszy zarobek ale stały i pewny przez kilka lat, ponadto wiadomo, że na pewno jeśli mielibyśmy tam długo mieszkać to zrobilibyśmy remont.
Nie chcę się pakować w kredyt na 30 lat ...
Justyna ten człowiek jest w ogóle... Ehhh... Szkoda się denerwować, bo na takiego człowieka nie ma rady, on chyba nawet nie wie co oznacza termin prawo, więc nie z nim cokolwiek dyskutować...
Fajnie, że dzieci nie dosyć, że dobrze się bawią i integrują to jeszcze poprawiają swoją kondycję i zdrowie.
Sylwia tak to stres, tak jak mówi Basia. My przechodziliśmy zaszywanie przepukliny jak Ozi miał nieco ponad rok, ale dobrze, ze nic nie będzie pamiętała.
Sylwia, Justyna a ja (z resztą inne dziewczyny chyba też) nie widziały żadnych Waszych fotek, skoro już się tak zadomowiłyście to czas pokazać siebie i swoje pociechy.
Jak Kubusiowa i Basia nie dały fotek to przynajmniej inne pooglądamy :-)
Oskar glista mała jak spał wczoraj u babci to o 22 jeszcze kakao popijał, a o 23 poszedł spać
Na szczęście mógł pospać a jak wstał rano i jakimś cudem zorientował się, ze jest później to chciał się wymigać i stwierdził: "Babciu, ale my o tej porze już nie chodzimy do przedszkola". Na szczęście teściówka go zaprowadziła, bo gdyby nie praca to skłonna byłaby mu ulec.