reklama
Witam wieczorkiem :-). Przed chwilą obejrzałam super pokaz sztucznych ogni .
Kaśka tak nadal mieszkam w Katowicach.
Basia podobno lepiej rodzić naturalnie, ale ja też wolałabym drugą cesarkę ;-).
Zaraz finał Tańca, ciekawe która wygra
Kaśka tak nadal mieszkam w Katowicach.
Basia podobno lepiej rodzić naturalnie, ale ja też wolałabym drugą cesarkę ;-).
Zaraz finał Tańca, ciekawe która wygra
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja dziewczyny
wpadam kuknac Co tam u was slychac ?
U nas powiedzialabym kupowo/smierdzaco/podrazniajaco Nadinie wychodza nastepne zabki dwie kolejne czworeczki Bidulka kupkii robii mi straszne smierdza konsystencja nieciekawa pipka i pupka odparzona No ale Nadia jest wesola Czasem posteka i po marudzi ale nie moge na nia narzekac
Nadal pracuje w weekendy Pozalatwiane mam wiekszosc rzeczy w urzedach Zaczyna sie uklada wiele rzeczy na "tak" w koncu
Zycze wam mamy milego wieczorku Buziaczki dla solenizantow/ek dla miesieczniaczkow/ek no i zdrowka dla chorowitkow/ek
wpadam kuknac Co tam u was slychac ?
U nas powiedzialabym kupowo/smierdzaco/podrazniajaco Nadinie wychodza nastepne zabki dwie kolejne czworeczki Bidulka kupkii robii mi straszne smierdza konsystencja nieciekawa pipka i pupka odparzona No ale Nadia jest wesola Czasem posteka i po marudzi ale nie moge na nia narzekac
Nadal pracuje w weekendy Pozalatwiane mam wiekszosc rzeczy w urzedach Zaczyna sie uklada wiele rzeczy na "tak" w koncu
Zycze wam mamy milego wieczorku Buziaczki dla solenizantow/ek dla miesieczniaczkow/ek no i zdrowka dla chorowitkow/ek
Hejka!
Odnoszę wrażenie że za każdym razem jak pojawiam się na forum to ono zamiera
Kaśka gratuluję działeczki! Teraz możesz spełniać swoje ogrodnicze marzenia.
Sylcia buziaki dla Nadinki! Oby ten trudny czas dla niej szybko się skończył.
Jutro do pracy ale urlopik już blisko .
Odnoszę wrażenie że za każdym razem jak pojawiam się na forum to ono zamiera
Kaśka gratuluję działeczki! Teraz możesz spełniać swoje ogrodnicze marzenia.
Sylcia buziaki dla Nadinki! Oby ten trudny czas dla niej szybko się skończył.
Jutro do pracy ale urlopik już blisko .
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
I my się meldujemy :-) U nas w zasadzie wszystko ok.
Iza jesteś tu rzadko dlatego zamiera :-)
Kasia, ale pomyśl jaką satysfakcję będziecie mieli kiedy już będzie wyglądać taj jak sobie wymarzyliście :-)
Sylcia w takie upały nie trudno o podraznienia, ale dobrze, ze Mała niespecjalnie narzeka.
Zmykam do pracy ;-)
Buziaki !
Iza jesteś tu rzadko dlatego zamiera :-)
Kasia, ale pomyśl jaką satysfakcję będziecie mieli kiedy już będzie wyglądać taj jak sobie wymarzyliście :-)
Sylcia w takie upały nie trudno o podraznienia, ale dobrze, ze Mała niespecjalnie narzeka.
Zmykam do pracy ;-)
Buziaki !
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja laski my od wczoraj mamy zapalenie ucha prawego i zapalenie migdalkow, spedzilismy na pogotowiu czas o 7do po 10 pm ;/ Nadina miala 40,5 goraczki ciezko z nia ... ;(
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Sylcia jak tam dzisiaj ?
Czyli te kupki wcale nie musiały być z żabków.
Kasia to co wy tam sadzicie ? :-)
Czyli te kupki wcale nie musiały być z żabków.
Kasia to co wy tam sadzicie ? :-)
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
kupki sie juz skonczyly bo zeby sie prawie przebily ona zawsze miala na zabki 2-3 dni straszne kupy ... dalej ma 39 i kilka kresek kaza ciagle zbijac temperature ... bylam dzis u lekarza rodzinnego i powiedzial ze uszko juz jest ok ze infekcji juz nie ma ze mam ja pilnowac do piatku i przyjsc na kontrole wtedy ... mam dosc irlandzkich lekarzy a polscy tu tez nie lepsii ... mam dosc jestem wykonczona psychicznie ...
Podziel się: