reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza - a w K-cach dalej mieszkacie?

my od rana na działce, teraz obiad w domu i zaraz idziemy poleżakować. aż milej jak upał zelżał.

reklama
Witam wieczorkiem :-). Przed chwilą obejrzałam super pokaz sztucznych ogni :-D.

Kaśka tak nadal mieszkam w Katowicach.
Basia podobno lepiej rodzić naturalnie, ale ja też wolałabym drugą cesarkę ;-).

Zaraz finał Tańca, ciekawe która wygra :eek:

heja dziewczyny :)

wpadam kuknac Co tam u was slychac :) ?

U nas powiedzialabym kupowo/smierdzaco/podrazniajaco :( Nadinie wychodza nastepne zabki dwie kolejne czworeczki Bidulka kupkii robii mi straszne smierdza konsystencja nieciekawa pipka i pupka odparzona No ale Nadia jest wesola :) Czasem posteka i po marudzi ale nie moge na nia narzekac :)

Nadal pracuje w weekendy Pozalatwiane mam wiekszosc rzeczy w urzedach Zaczyna sie uklada wiele rzeczy na "tak" :) w koncu :p

Zycze wam mamy milego wieczorku Buziaczki dla solenizantow/ek dla miesieczniaczkow/ek :) no i zdrowka dla chorowitkow/ek :)

a ja od dwóch miesięcy jestem "ranczerką". mam upragnioną działkę. w sumie tę, na którą polowałam od jesieni. teraz widzę jej wady i zalety, sporo pracy nas czeka żeby to wyglądało, jakbyśmy chcieli.

Hejka!
Odnoszę wrażenie że za każdym razem jak pojawiam się na forum to ono zamiera :dry:

Kaśka gratuluję działeczki! Teraz możesz spełniać swoje ogrodnicze marzenia.
Sylcia buziaki dla Nadinki! Oby ten trudny czas dla niej szybko się skończył.

Jutro do pracy ale urlopik już blisko :happy2:.

I my się meldujemy :-) U nas w zasadzie wszystko ok.

Iza jesteś tu rzadko dlatego zamiera :-)
Kasia, ale pomyśl jaką satysfakcję będziecie mieli kiedy już będzie wyglądać taj jak sobie wymarzyliście :-)
Sylcia w takie upały nie trudno o podraznienia, ale dobrze, ze Mała niespecjalnie narzeka.

Zmykam do pracy ;-)
Buziaki !

reklama
kupki sie juz skonczyly bo zeby sie prawie przebily ona zawsze miala na zabki 2-3 dni straszne kupy ... dalej ma 39 i kilka kresek kaza ciagle zbijac temperature ... bylam dzis u lekarza rodzinnego i powiedzial ze uszko juz jest ok ze infekcji juz nie ma ze mam ja pilnowac do piatku i przyjsc na kontrole wtedy ... mam dosc irlandzkich lekarzy a polscy tu tez nie lepsii ... mam dosc jestem wykonczona psychicznie ...

Do góry