reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A tu znowu cisza :-)
My już zakupiliśmy chomika.
Pan Wazowski się oswaja :-) A jutro planujemy wypad do ZOO, bo obiecujemy Oskarowi już od jakiegoś czasu, ale pogody nie było.

Kasia - człowiek całe życie się uczy ;-)
Bodzia ty nie myśl za dużo !!! (Wiesz co mam na myśli...). Pisz jak najczęściej.

reklama
Padam na pyszczek i dzisiaj nie miałam czasu na myślenie:-D Nalatałama się troche, Lolo zrobił w sklepie i potem przed taki pokaz, że głowa mała. Pierwszy raz mu sie to zdażyło ale ja byłam twarda i nie zwracałam na niego uwagi, tylko go za ręke trzymałam co by sie pod auto nie władował.
Niedobrze mi, ale jak mówi moja mama w Twoim stanie to dobrze ja Ci niedobrze;-)
O Zoo też chcem, póki jeszcze si ę moge ruszać ale jutro w Zabrzu targi AGD
PARTNER, a, że mój szanowny tam pracuje to idziemy. A potem pan małżonek idzie na impreze o 20, wstęp za okazaniem zaproszenia, zaproszenie bez osoby towarzyszącej...Ale ja bym i tak nie szła aon niech idzie w końcu to impreza pracowa, a, że jego rodzice pracują w tej samej firmie to będą go mieli na oku hihihihiiiii.

Ostatnia edycja:
Ja też się melduję.
W pracy zawrót głowy, mamy zmianę ustawy i pełne ręce roboty.
W sobotę byliśmy w Krakowie (swoją drogą ja pierwszy raz) i było bosko, trafiliśmy na jakiś festiwal smoków i Oskar był zachwycony.
Salik co tam ? :-D
Bodzinka i bardzo dobrze, ze nie zwracałaś uwagi, to chyba najlepszy sposób na takie histerie. No chyba, ze ma powód, w co jednak wątpię. Jak się czujesz ?

Bodzinka - niedługo pewnie ci wymioty przejdą ja źle czułam się tak do 12 tyg. ale nie wymiotowałam.

baśka mam nadzieje...A jak znosisz te upały??? JA wychodze albo rano albo po południu...A pewnie jakby nie potrzeba wyprowadzenia Potworka to bym sobie siedziała w domku gdzie mi chlodno i przyjemnie a słoneczko delikatnie zagląda w okna...JA CHCE GRUDZIEŃ!!!

Bodzinka - jakoś znoszę te upały a chodzę codziennie do pracy a w pokoju mamy duchotę ale co zrobić... Nie narzekam na pogode wolę taką niż te deszcze i zimno co było...

Hej! I ja się melduję :-). Dawno mnie tu nie było, ale czasem Was podczytuję ;-). Siedzę sobie przy komputerze i słucham koncertu Lady Pank który jest tu niedaleko :-D.

Basia to już prawie połowa ciąży :tak:szok jak ten czas szybko leci, na kiedy masz termin:confused:

My na razie remontujemy jedno mieszkanko i mieszkamy obecnie już czwarty tydzień z teściową, kilka dni był koszmar ale teraz już jest ok. Oby ten remont szybko się skończył, potem zabieramy się za drugie mieszkanko, to w którym teraz mieszkamy, ale to już stopniowo :cool2:.
Na wczasy postanowiliśmy nie jechać ale może na parę dni gdzieś wyskoczymy. Urlop już niedługo :cool2:.

Mama Boo wysłałam CI wiadomość :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iza - to prawda już półowka niedługo bo niby 20 tydzień to połowkowe. termin hmm... kiedy to sama niewiem bo z OM wychodzi 05.11. ale mam mieć cc więc bedzie to jakiś dzień października. Mam nadzieję, że lekarz nie zmieni zdania i nie kaze mi rodzić SN. Gdzie kupiliście teściowej mieszkanko???

Do góry