reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kamilek dziś tez pierwszy dzień w przedszkolu był od 7 do 15. Wyszedł z przedszkola jako przedostatni i oświadczył tatusiowi jak po niego przyszedł ze jeszcze chce sie pobawić autkiem. Pani pochwaliła go, że jest dzielny i widać że żłobkowy,bo spokojny i umie dzielić się zabawkami itd. dzieci płakały a Kamilek nie. Jestem z niego bardzo dumna, zresztą on wyszedł taki dumny z tego przedszkola. Bardzo mu się podobało.

reklama
.Hejka.

.Lenka też po pierwszym dniu,zadowolona:tak:. A ja wraz z nią. Oczywiście moja już drugi rok więc luuuz:-D.Ale nic nie zmienia faktu że jestem z niej mega dumna,dzielny przedszkolaczek:-). Tradycyjnie odprowadziłyśmy Lenkę wraz z Darią:-).

.A ja padnięta,nie pisałam wam ale dziś zaczęłam pracę,wczoraj szkolenie .Zobaczymy jak pójdzie dalej,to taka bardziej tymczasowa praca,trzymajcie kciuki żebym się odnalazła :tak:.

.Dla wszystkich dzieciaczków gratki że są tak dzielne w przedszklu.

.kaska Peter na pewno szybciutko się zaadaptuje,i nie będzie chciał wracać do domu;-).

.aga ani się obejrzysz i będziesz się sama stresować przedszkolem:rofl2:.

.dla reszty babeczek pozdrowionka .

.lecę bo nie dawno wróciłam.

.dobranoc!.

Oskar również w dobrej formie, nawet stwierdził, że fajnie, ze będzie tam chodził :-)
Salik przeciecież Wiki miał iść od tego roku ?
Kasia Tito na pewno się przełamie, Oskate w tamtym roku też potrzebował dużo czasu. Każde dzieko przyzwyczaja się w innym tempie.
Karolinna gratuluję pracy !!! Trzymam kciuki, żebyś się szybciutko odnalazła, bo, ze to zrobisz to wiem :-) :tak:

Karol - trzymam kciuka mocno!!!

u nas raczej ciężko może być. płacz ogromny, jak tylko wstał płakał, że nie idzie do przedszkola.
Krzysiek go uspokoił i pojechali. od bramy ryk, zapieranie się nogami i chwytanie rączkami płotka.
pani Piotrka wzięła na ręce, Piotrek ryk nieziemski i krzyk "nie zostawiaj mnie tatusiu". Pani - tata papa. i poszli do sali.
Krzysiek z gulem na gardle chodzi, że dziecko krzywdzi.

:tak:Cześć dziewczyny!!! Przepraszam, ze tak długo nie pisałam, ale jakoś tak wyszło :baffled:.

Dziś i jutro mam wolne, od kilku dni czuję się paskudnie, na 11.30 idę do lekarza, to chyba jakaś grypa :crazy:

Karolinna gratuluję znalezienia pracy!!!! Na pewno się szybko odnajdziesz :tak:, a kto będzie z dziewczynkami jak będziesz w pracy? Głównie chodzi mi o Darię, bo Lena wiadomo że w przedszkolu.
Lencia wkońcu doczekała się przedszkola za którym tęskniła :tak:.

Basia brawo dla Kamilka, że taki dzielny!!!

Mokkate Martynka też dzielna dziewczynka!!!

Kaśka jak przeczytałam to co napisałaś to zaraz sobie wyobraziłam Piotrka jak płacze i sama aż się popłakałam. Bidulek strasznie to przeżywa, mam nadzieję że jednak spodoba mu się przedszkole i zacznie chętnie tam chodzić! Dużo zależy od pań w jego grupie. Trzymam mocno kciuki!!!!
Pamiętam jak w zeszłym roku zaprowadziłam Karolinkę (szła od listopada), poszła niby bez problemu, cieszyła się, ale potem przyniosłam jej jeszcze podusię do spania, zobaczyła mnie (to był błąd) i był straszny ryk, ciężko było mi ją wtedy tam zostawić. Na szczęście to był jedyny raz kiedy płakała.

Aga_Salik doczekasz się kiedy Wikuś pójdzie do przedszkola, czas biegnie tak szybko, ze nawet się nie obejrzysz. A do mieszkanka kiedy macie w planach się przeprowadzić:confused:

MamaBoo Oskarek też bardzo dzielny chłopczyk!!! :tak:

Anian Twoja córcia też dzielna dziewczynka! :tak:Wiem co to znaczy taki odpocznek :tak:sama dziś odpoczywam po raz pierwszy od 2 miesięcy :-D

Moja Karolinka podobnie jak Lenka już drugi rok do przedszkola, jest zadowolona i chętnie chodzi :tak::-), bez problemu zostaje. Chociaż rano przez chwilę mówiła że nie chce iść, podobało się jej w wakacje, z nami lub z dziadkami na działce. Miała dużo atrakcji, ale myslę że szybko się przyzwyczai do przedszkola :-).

Ale się rozpisałam :szok::cool2::-). Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :-p

Witam:-)

Wszystkim przedszkolakom gratuluję dzielności:-)

Kasiu
, Titek widocznie potrzebuje więcej czasu żeby się przystosować. A Wy nie dołować się tylko dzielnie znosić histerie przedszkolne:-pWiem, że dobrze mi się to pisze, ale .... na 100% będzie dobrze (kiedyś na pewno;-))

Karolinna gratuluję pracy. Oby wszystko było tak jak chcesz i żeby się poukładało:happy: I ponawiam pytanie Izy, co z Darią robisz?

Iza, zdrówka Ci życzę:-) oby nic Ci się nie przyplątało:cool2:

mokkate :-) (nie pamiętam co miałam Ci napisać, dlatego ślę buzaiczka)

Mnie dziecię powitało w przedszkolu słowami "mama, a dlaczego już po mnie przyszłaś?" :sorry: no i co mi zostało...poszła dziś już na cały dzień (jak chce niech chodzi).
Ja dziś do lekarza - pooglądam sobie Arka (mam nadzieję, że nic mu nie zanikło:happy:).
Pozdrawiam :happy:

Anian- nasze pociechy są do siebie bardzo podobne. Marcyś też dziś na cały dzień, bo wczoraj ogłosiła, że chciała "Śpić na leziaćku" :-D:rofl2::-D

Kaśka- mocno, mocno trzymam kciuki za Titka...I za Krzyśka- to musi być dla niego okropnie trudne...

reklama
mokkatka, moja też chodzi śpić:happy:

A co do spania w przedszkolu....Patuli nie sypia w domu w dzień od 2 lat....zobaczymy później co życie pokazało dziś:laugh2:

Do góry