Cześć dziewczyny!!! Przepraszam, ze tak długo nie pisałam, ale jakoś tak wyszło
.
Dziś i jutro mam wolne, od kilku dni czuję się paskudnie, na 11.30 idę do lekarza, to chyba jakaś grypa
Karolinna gratuluję znalezienia pracy!!!! Na pewno się szybko odnajdziesz
, a kto będzie z dziewczynkami jak będziesz w pracy? Głównie chodzi mi o Darię, bo Lena wiadomo że w przedszkolu.
Lencia wkońcu doczekała się przedszkola za którym tęskniła
.
Basia brawo dla Kamilka, że taki dzielny!!!
Mokkate Martynka też dzielna dziewczynka!!!
Kaśka jak przeczytałam to co napisałaś to zaraz sobie wyobraziłam Piotrka jak płacze i sama aż się popłakałam. Bidulek strasznie to przeżywa, mam nadzieję że jednak spodoba mu się przedszkole i zacznie chętnie tam chodzić! Dużo zależy od pań w jego grupie. Trzymam mocno kciuki!!!!
Pamiętam jak w zeszłym roku zaprowadziłam Karolinkę (szła od listopada), poszła niby bez problemu, cieszyła się, ale potem przyniosłam jej jeszcze podusię do spania, zobaczyła mnie (to był błąd) i był straszny ryk, ciężko było mi ją wtedy tam zostawić. Na szczęście to był jedyny raz kiedy płakała.
Aga_Salik doczekasz się kiedy Wikuś pójdzie do przedszkola, czas biegnie tak szybko, ze nawet się nie obejrzysz. A do mieszkanka kiedy macie w planach się przeprowadzić
MamaBoo Oskarek też bardzo dzielny chłopczyk!!!
Anian Twoja córcia też dzielna dziewczynka!
Wiem co to znaczy taki odpocznek
sama dziś odpoczywam po raz pierwszy od 2 miesięcy
Moja Karolinka podobnie jak Lenka już drugi rok do przedszkola, jest zadowolona i chętnie chodzi
:-), bez problemu zostaje. Chociaż rano przez chwilę mówiła że nie chce iść, podobało się jej w wakacje, z nami lub z dziadkami na działce. Miała dużo atrakcji, ale myslę że szybko się przyzwyczai do przedszkola :-).
Ale się rozpisałam
:-). Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam