reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.mamaboo no to faktycznie super,bo myślałam że jeszcze w styczniu będziemy chodzić w 2 semestrze;-)mam tylko nadzieję że u mnie w szkole tak samo:tak:.

.aga z tego co wkleiłaś to super się zapowiada mieszkanko,łazienka z oknem...wyyyypas:-).

Witamy się w niedzielny wieczór :-)
W sobotę wylądowaliśmy jednak tylko w kinie na "Załodze G" i ... powiem, ze jestem śrdenio zadowolona...
Ale za to dzisiaj byliśmy w Ustroni i takie tego efekty jak na załączonych obrazkach :-)
Karolinna wszędzie powinno yć tak samo.
Aga a kuchnia jest zabudowaną całą ? Może sobie zrobicie taką "na pokój" ?

Ostatnia edycja:
nie bedziemy robic kuchni na pokoj bo nie podoba mi sie to, kuchnia miala by okno gdybysmy nie zrobili sobie lazienki... ale fajnie zaczyna to wygladac.
Wczoraj bylismy u rodzicow na obiedzie no i na odpuscie.
Wiki ma kaszelek ehhhh .... a pozatym wszystko po staremu.

Witam wszystkie mamuśki:-)

Przypominam się i mam nadzieję, że uda mi się to zrobić:-)
Po raz pierwszy od 20 czerwca zostałam bez dziecka....:szok::szok::szok::szok::szok: i jest bosko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Przedszkolaczek w przedszkolu - bez problemów została, oby tak dalej:happy:a ja dziś odpoczywam

Miłego dnia:happy:

Witam! :-)
Martynka też była pierwszy raz w przedszkolu i jest.....zadowolona. :tak:
Pani ją pochwaliła. Powiedziała, że to idealny przedszkolak, więc mamusia dumna jak paw.:cool2::-D:-)

Anianku- a jak Patuchna? I jak Ty się czujesz? Coś mało Cię na forum...:-(

Daria jeszcze nie wróciła, bo musi "obskoczyć" koleżanki...Ciekawe jak jej się podobało pierwszego dnia w gimnazjum?:eek:

reklama
Kaśka- ojjjj..to szkoda.....:-( Ale może się przełamie. Niektóre dzieci potrzebują więcej czasu...

Salik- zleci szybko....Ani się obejrzysz...:-)

Do góry