reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
DIABLICA oGROMNIASTE GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

AGA JAkupowałam Filkowi takie Kolekcja Gufo wiosna-lato 2009 marki CCC, Obuwie dziecięce > Kolekcja Gufo wiosna-lato 2009 marki CCC dla nas były super!!!!!!!!!!

Justyna no to masz orzeszek do zgryzienia heheheh !!!!!ale masz spryciulkę :-)

MNie chwilkę nie było bo od poniedziałku nie mogę dojsc do siebie.....nie iwem czy słyszałyscie w niedzielę o pożarze w Ząbkowicach........spaliła się dziewczyna z dzieckem i ojcem......to moja kolezanka z pracy........szok:szok::-( w pracy atmosfera niezamiła wczoraj był pogrzeb........a dzis ból jeszcez głębszy a w piątek była z nami smiała się zartowała a dzis już jej nie ma..........................

Witam,

Diablica - gratulacje - super nowina

Salik - my mielismy sandalki z Gufoo - Sonia obchodzila prawie dwa sezony, bo jej wyjatkowo wolno nozka rosnie - wiec mysle, ze ok

Pozdrawiam,

Izoldzia współczuję.
Diablica ogromne gratulacje!!! Za niedługo wszystkie będziecie podwójnymi mamami:-)
Aga śliczne buciki, ile kosztowały ?
Monysia i jak Milenka ? Doszłyście do lekarza ?
AbEjA łatwo się mówi, inaczej jest w praktyce. Ja na przykłąd jestem taka osobą, ze jak ide do lekarza to już jest źle... Ja po tragedii w rodzinie mam awersję do lekarzy (jeśli chodzi o mnie, bo z Oskarem nie ma żartów...) i wolę nie wiedzieć co tam we mnie siedzi....
Karolinna jak każda, uwierz mi, ja nie raz mam myśli, zeby mojego Ry udusić w nocy poduszką :-D Czasem myślę gdzie ja miałam oczy.... A jak w szkole ? My w tym tyg. mamy tylko w neidzielę od 11:20 prawo :-)
Ja dzisiaj zadzwoniłam do pracy, ze musze wziąć urlop na żądanie, bo nei byłam wstanie podnieśc się złóżka. Juz wczoraj mnie coś brało, zeo 19:30 spałam jak aniołek, ale miałam nadzieję, ze do rana mi przejdzie. Dobrze, ze w pracy jestem "na czysto", więc nikt za mnie nie musi nic robić. Mam zapalenie gardła, nie umiem prawie mówić i boli mnie wszystko .... Masakra, a tak się cieszyłam, że całą zimę nie chorowałam. Jutro mam wolne też, bo i tak miałam planowany urlop, więc na szczęście na L4 nie muszę iść.

.hejka.

.u nas jakoś leci,przerzuciliśmy się już na spacerówkę:-),Lenka chodzi do przedszkola i na razie jest super:tak:.

.aga a po co byłaś w urzędzie? coś mi się wydaje że się spotkamy:-p.

.diablica OGROMNE GRATKI!!!!! a na kiedy termin? może się urodzi tak jak Darusia? (08.09).

.mamaboo ja w tym tyg i sobota i niedziela:tak:.

.całusy babeczki.

Hej dziewczyny!!!

Diabliczko ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!! Super!

Aga Karolci często kupowałam butki tej firmy i byliśmy z nich zadowoleni :tak:.

Justyna a to Wam Liwia dała zadanie :-D. Dzięki za odp.na priv :happy:.

Izoldzia współczucia, straszna tragedia ...

Ostatnia edycja:
Wiktor spi od godzinki, ja juz wykapana , J tez spi :-)
byla kumpela dzisiaj , wypilysmy sobie winko pogadalysmy, jutro ide do niej bo 21 marca wylatuje do szwecji chyba juz na stale :-( no ale co zrobic jedzie za miloscia hihi

Boo butki kosztowaly 39,99 w CCC w silesi :-) juz mial kozaczki z gufo na zime oczywiscie po moim braciszku ani jeden ani drugi w nich nawet po ziemi nie chodzil sa jak nowki :-) teraz tez ma gufo po braciszku pol buty wiec kupilam mu wlasnie jeszcze kedne bo bardzo mi sie spodobaly. Duuuzo zdrowka anetko zycze :-(

Karolina bylam w urzedzie po odbior ostatniego zasilku :-) a o co chodzi z tym spotkaniem ???

reklama
Izoldzia.... sytuacja naprawdę nie do pozazdroszczenia..... w Radlinie (gdzie pracuję) ostatnio gimnazjaliści zdjęcia sobie robili na słupach trakcji kolejowej i jeden spadł... niestety nie przeżył.... w wszystkich szkołach jest żałoba.... i ogólnie w Radlinie jest nieciekawa atmosfera.... bo zginą młody chłopak... i to przez głupotę i bezmyślność.... nawet nie próbuję postawić się w sytuacji jego rodziców.....:unsure:

Karolina...
wstępnie na 21.09

Justyna.... no cóż... zostawiam bez komentarza:-p

MamaBoo... dużo zdrówka

Do góry