reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka.

.STO LAT OSKARKU!!!!!!!!!!!!!!!!!.

.U nas jakoś leci,dziewczyny w końcu zdrowe,ale za to z mężem układa mi się średnio,czasem mam ochotę walnąć go w łeb;-) hehe.

.iza no coś ty, chodziło mi tylko o przegrzewanie:tak:.

.baska no to życzę wam wpadki:-D do Włoch...extra:tak:, a twojemu mężowi życzę zdania.

.sandros czekam na fotki nowego mieszkanka a meble już tam są? no i kiedy masz jakieś usg?.

.mokkate a kiedy my się spotkamy?.

.Miłego dnia,już marzec! blisko do wiosny:-).

reklama
Dziewczynki - z tym bólem głowy to nie ma żartów - badajcie się proszę.
Ja miałam z tym w rodzinie wielką tragedię w drugiej połowie roku. Moja ukochana, ulubiona i najbliższa kuzynka mieszkająca na stałe za granicą przyjechała do PL i mowila mamie ze ma bole głowy. poszły na TK i okazało się ze jest guz. dziewczyna 30 lat, syn - w planach drugie dziecko. na chwil kilka nam wszystkim zawalił się świat. Potem miesiąc wizyt w różnych ośrodkach, szpitalach - badania bo lekarze nie byli pewni co to jest (jedni stawiali na oponiaka inni na naczyniaka..) w koncu miesieczny pobyt na oddziale neurochirurgii w sosnowcu, operacja... i na szczescie okazało się, że wszystko się udało jak nalezy. Guz wycieli - nie złośliwy.. W tym czasie pozmieniał sie nam cały świat, system wartości ..
Bywałam u niej w szpitalu niemalże codziennie i powiem wam byłam w szoku jak wielu młodych ludzi dotyka ten problem.
dziewczyny - jesli coś się dzieje nie zaniedbujcie badan mimo niesprzyjających warunków w naszej służbie zdrowia.. :-)

Wszystkim wybierającym się nad Bałtyk życzę pięknej pogody w wakacje :-) Mieszkaliśmy z mężem 3 lata w Trójmieście więc wiem jak kapryśna potrafi być bałtycka aura! :-)

Monysia nas na szczęście to omineła, ale teraz bardzo dużo dzieci ma uczulenie na pieluchy, ciekawe co w nich takiego jest ...

No nie wiem i najlepsze jest to że ma uczulenie
tylko na pampery z pampersa,
już po szpitalu po urodzeniu miała tyłek taki że szok,
wczoraj zapisałam ją na dziś do lekarza
ale dziś odmówiłam bo wygląda to już o niebo lepiej
po tych moich kompreksach kremowych,
a pomogł wkońcu krem na odparzenia
nivea baby :tak:, dziś już prawie nic nie widać

Mila pewnie też za chwilkę się pochoruje
bo M poszedł do lekarza właśnie,
jakaś angina się przyplątała, ani przełykać nie może ...

Bardzo dziękuję za gratki Iza. Ogromnie się cieszę z końca pieluch.:tak::-):tak:

Karola- czekam na spacerkowe propozycje....:-):blink::-)

A co do bólu głowy- jasne, że trzeba się badać, ale w większości to nie są takie straszne choróbstwa. Wystarczy niewielka zmiana w ustawieniu kręgów lub po prostu nerwy a już migrena gotowa. To też zależy jak człowiek na stres reaguje...

Miłego dnia!

Witam,

Salik - nie ma co zazdroscic, bo t wynajmowane - niestety nie nasze :zawstydzona/y: O swoim myslismy na przyszly rok, jak juz nasa sytuacja ze wszystkim sie ustabilizuje.

Pozdrawiam,

reklama
dzisiaj przyszedl moj sprzeciorek :biggrin2: bede cykac fotki od jutra hehe :biggrin2:

wiki spi, ja ide sie okapac i bede czekac na 39 i pol :-D

Witam,

Salik - nie ma co zazdroscic, bo t wynajmowane - niestety nie nasze :zawstydzona/y: O swoim myslismy na przyszly rok, jak juz nasa sytuacja ze wszystkim sie ustabilizuje.

Pozdrawiam,
zawsze lepsze takie niz zadne .........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry