reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Izoldzia strasznie mi przykro ... :-(

Diablica wielkie gratulacje !!! :-D

MamaBoo dużo zdróweczka ;-)

A co u nas ???
powiem tyle
Jak chłop chory to gorzej niż dziecko :wściekła/y:

reklama
hej

a ja dzis w domku .....tzzn byłam w pracy ale nie ma co robic wiec zamiast sie błąkac to urlopik i jedziemy do czestochowy..............mam dzis spotkanie z kolezankami z liceum:)

KASKA ja pracuję w Strzemieszycach:)

pozdrowionka i miłego wekendu :)

witam sie i ja. my juz po spacerku, zakupy zrobione.
Oliwka zmeczona zasnela.

Izoldzia to pracujesz tam gdzie obecnie mieszka "tata" Oliwi, wieki tam nie bylam... i pewnie juz mnie tam nigdy nie bedzie.

Boo a ty powinnas troche odpoczac a nie za pranie sie z rana brac.

Izolcia- zaintrygowałaś mnie....praca w której się błąkać można i od ręki urlop?:confused::szok:;-)Nic mi nie przychodzi do głowy...:blink:

Boo- no własnie, do wyrka!!!! Bo jeszcze bardziej sie rozłożysz....:crazy::-)

reklama
.Cześć.

.Małe już śpią to mogę trochę na necie posiedzieć.

.boo zwolnij trochę,nie warto się tak zapracowywać;-).

.aga myślałam ze bierzecie udział w licytacji mieszkania?.

.mokkate ale groźna minka...;-).

.izoldzia fajnie tak urlopik od ręki:tak:.

.Miłego wieczoru.

Do góry