reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!

Wczoraj Liwia popisała fotel tesciom długopisem ! no i teść zamówił środek do czyszczenia takich plam na skórze za 130 zł :wściekła/y: no ale cóż musze zapłacić ! A jak temu wandalowi powiedziałam ze w skarbonce jej braknie pieniedzy na ten środek to powiedziała ze Lenka ma duzo w skarbonce i weźmie od niej :eek: No i na pytanie czy jest małym dzieckiem stwierdziła teściowej z uśmieszkiem : Nie! jestem urwisem !! A dzis połamała mi liście i kilka gałązek w kwiatku ! masakra ! cieakwe co jutro zdemoluje !!! a gdzie tam koniec marca :baffled:

Diablica ...... :-) śmiało !

reklama
Dobry laseczki
Czarnulka na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja jestem do piątku słomiana wdówka:-D:-DJakoś dziwnie mi się spi bez małża w łóżku:-(

o wakacjach rozmawiacie....
Ja na początek lipca planuje wyjazd do rodziny do Szczytna i pod Szczytno.W tym roku tylko we dwójke z Lolem.

hej !!!

Salik Agnieszka spokojnie będzie wesoło :-D

a dzis Liwia zero szkód ! A nie wiem skąd ale wypaliła dzis że chce braciszka teraz :szok: mówie jej a to juz nie chcesz siostry drugiej a ona siostre chciałam i mam Lene a teraz chce braciszka i bedzie sie nazywał Edzio :rofl2: normalnie prawie sie udusiłam ciastkiem :-D:-D:-D

witam i ja.
nie pisze duzo ale na bierzaco podczytuje.

Aga fajne biciki, ja czesto Oliwi z tej firmy kupuje.
zreszt niezlaeznie z jakiej jej kupie to ona dosc czybko niszczy buty.

a tak to u nas ok,powoli prostujemy swoje sprawy.
wkoncui moglam zlozyc wniose o aliemnty FA i czekamy na odp.
albo raczej na kase.

Witam wszystkie mamuśki które już znam i te które dopiero dołączyły.....

Justyna... dzięki za dodanie odwagi:sorry2::-);-)......

Drogie Panie.... najpierw chciałam powiedzieć Justynie.... co już uczyniłam a teraz Wam..... że we wrześniu będę drugi raz mamusią......:zawstydzona/y::-D..... zsuwaczek odpowiedni już jest :)

UFFFFFFFFFF.... udało się.... :)

chciałam już wczoraj Wam napisać ale miałam przygodę... :crazy: a właściwi mój psiak..... opiszę Wam później.... bo przerwa w szkole się kończy..... ale efek taki że Atos "polazł na baby" i przyszedł ze złamaną łapą w 2 miejscach i teraz leży w domu w gipsie..... doigrał się chłopak.... a tłumaczyłam mu żeby siedział na swoim podwórku.......

reklama
Do góry