reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Ja juz mam poscierane kurze, poodkurzane, sniadanie zjedzone, ja wykapana, Wiki tancuje sobie do jakiejs piosenki na mini mini ,
ja dzisiaj popoludniu ide do kina na KOCHAJ I TANCZ na 16:45 mamy seans bilety juz zamowilam w czwartek ide ja z moja szwagierka i nasza wspolna kumpela taki babski wypad z okazji jutrzejszego dnia kobiet, potem pojdziemy cos zjesc.
Karolinko nie my bralismy udzial w przetargu ze spoldzielni i nastepny jak bedzie to tez ze spoldzielni.
Monysia pewnie idz idz kazdej sie cos nalezy pozatym jutro nasze swieto jest :-)
ja dzisiaj popoludniu ide do kina na KOCHAJ I TANCZ na 16:45 mamy seans bilety juz zamowilam w czwartek ide ja z moja szwagierka i nasza wspolna kumpela taki babski wypad z okazji jutrzejszego dnia kobiet, potem pojdziemy cos zjesc.
Karolinko nie my bralismy udzial w przetargu ze spoldzielni i nastepny jak bedzie to tez ze spoldzielni.
Monysia pewnie idz idz kazdej sie cos nalezy pozatym jutro nasze swieto jest :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry)
Monysia idz przyunajmniej na zakupy kazdy musi troche odpoczac
Aga fajnie z tym kinem, ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w kinie...
a ja mam jak narazie tylko lozko przebarne, i mega lenia... i kto mi mieszkanko posprzata...
Monysia idz przyunajmniej na zakupy kazdy musi troche odpoczac
Aga fajnie z tym kinem, ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w kinie...
a ja mam jak narazie tylko lozko przebarne, i mega lenia... i kto mi mieszkanko posprzata...
Ollka- dobra, dawaj to mieszkanie, pod warunkiem, ze mi przebierzesz łóżka (jakoś nie lubię tej czynności..) ;-):-)
Karola- Troszkę groźna. Ociupinkę.....:-)
Kiedy ruszamy na Brynów? Pogoda się coś popsuła....:-(
Monysia- radzę i fryzjera i "wychodne" zaliczyć. 2 w 1...:-)
Miłego dnia....
Karola- Troszkę groźna. Ociupinkę.....:-)
Kiedy ruszamy na Brynów? Pogoda się coś popsuła....:-(
Miłego dnia....
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Mokatte ja tez nie lubie przebeirac lozek, no ale wole to niz sprztanie.
szczegolnie jak mi sie nie chce... tak jak dzis
ale jakos powoli do przodu...
szczegolnie jak mi sie nie chce... tak jak dzis
ale jakos powoli do przodu...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
widziecie co za oknem sie dzieje ??? snieg z deszczem .. a tak sie ludzilam ze to juz koniec sniegu !!! :-(
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Aga fakt za oknem paskudnie...
ja mialam nadzieje ze zostanie juz taka pogoda jak wczoraj byla..
ale coz...
ja mialam nadzieje ze zostanie juz taka pogoda jak wczoraj byla..
ale coz...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no wlasnie, myslalam ze jak pojde do kina to J z malym na spacerek pojdzie a tu dupa musi z nim w domu siedziec, maly dzisiaj jadl pierwszy raz sam obiadek i zjadl prawie caly to nic ze cala kuchnia w jedzeniu byla ale najadl sie i to sam ale duma mnie rozpiera
reklama
Kobitki z mojego wychodnego dupa blada wyszła :-(
Milenka w nocy nie spała, zasmarkana
i zarzygana ciągle ...
nie zostawie chłopa z chorym dzieckiem :-(
chyba mam za miękie serce
A fryzjer i tak by dziś nie wypalił
bo do mojego trza tydz wcześniej się zapisać ...
Mała dziś okropna
Podziel się: