reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Uświadomiłam M że jutro biore wychodne :-p
ale teraz tak się zastanawiam czy nie zrezygnować
na rzecz fryzjera :confused:
a może iść choć po sklepach połazić
albo cuś ... sama nie wiem :sorry2:

reklama
Ja juz mam poscierane kurze, poodkurzane, sniadanie zjedzone, ja wykapana, Wiki tancuje sobie do jakiejs piosenki na mini mini ,
ja dzisiaj popoludniu ide do kina na KOCHAJ I TANCZ na 16:45 mamy seans bilety juz zamowilam w czwartek ide ja z moja szwagierka i nasza wspolna kumpela taki babski wypad z okazji jutrzejszego dnia kobiet, potem pojdziemy cos zjesc.

Karolinko nie my bralismy udzial w przetargu ze spoldzielni i nastepny jak bedzie to tez ze spoldzielni.

Monysia pewnie idz idz kazdej sie cos nalezy pozatym jutro nasze swieto jest :-)

dzien dobry:))
Monysia idz przyunajmniej na zakupy:) kazdy musi troche odpoczac:)

Aga fajnie z tym kinem, ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w kinie...

a ja mam jak narazie tylko lozko przebarne, i mega lenia... i kto mi mieszkanko posprzata...

Ollka- dobra, dawaj to mieszkanie, pod warunkiem, ze mi przebierzesz łóżka (jakoś nie lubię tej czynności..:zawstydzona/y:) ;-):-)

Karola- Troszkę groźna. Ociupinkę.....:-)
Kiedy ruszamy na Brynów? Pogoda się coś popsuła....:-(

Monysia- radzę i fryzjera i "wychodne" zaliczyć. 2 w 1...:-)

Miłego dnia....:blink:

Mokatte ja tez nie lubie przebeirac lozek, no ale wole to niz sprztanie.
szczegolnie jak mi sie nie chce... tak jak dzis:)

ale jakos powoli do przodu...

no wlasnie, myslalam ze jak pojde do kina to J z malym na spacerek pojdzie a tu dupa musi z nim w domu siedziec, maly dzisiaj jadl pierwszy raz sam obiadek i zjadl prawie caly to nic ze cala kuchnia w jedzeniu byla ale najadl sie i to sam ale duma mnie rozpiera :-D

reklama
Monysia- radzę i fryzjera i "wychodne" zaliczyć. 2 w 1...:-)

Kobitki z mojego wychodnego dupa blada wyszła :-(
Milenka w nocy nie spała, zasmarkana
i zarzygana ciągle ...
nie zostawie chłopa z chorym dzieckiem :-(
chyba mam za miękie serce :zawstydzona/y:
A fryzjer i tak by dziś nie wypalił
bo do mojego trza tydz wcześniej się zapisać ...
Mała dziś okropna :angry:

Do góry