reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Uświadomiłam M że jutro biore wychodne :-p
ale teraz tak się zastanawiam czy nie zrezygnować
na rzecz fryzjera :confused:
a może iść choć po sklepach połazić
albo cuś ... sama nie wiem :sorry2:

reklama
Ja juz mam poscierane kurze, poodkurzane, sniadanie zjedzone, ja wykapana, Wiki tancuje sobie do jakiejs piosenki na mini mini ,
ja dzisiaj popoludniu ide do kina na KOCHAJ I TANCZ na 16:45 mamy seans bilety juz zamowilam w czwartek ide ja z moja szwagierka i nasza wspolna kumpela taki babski wypad z okazji jutrzejszego dnia kobiet, potem pojdziemy cos zjesc.

Karolinko nie my bralismy udzial w przetargu ze spoldzielni i nastepny jak bedzie to tez ze spoldzielni.

Monysia pewnie idz idz kazdej sie cos nalezy pozatym jutro nasze swieto jest :-)

dzien dobry:))
Monysia idz przyunajmniej na zakupy:) kazdy musi troche odpoczac:)

Aga fajnie z tym kinem, ja juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w kinie...

a ja mam jak narazie tylko lozko przebarne, i mega lenia... i kto mi mieszkanko posprzata...

Ollka- dobra, dawaj to mieszkanie, pod warunkiem, ze mi przebierzesz łóżka (jakoś nie lubię tej czynności..:zawstydzona/y:) ;-):-)

Karola- Troszkę groźna. Ociupinkę.....:-)
Kiedy ruszamy na Brynów? Pogoda się coś popsuła....:-(

Monysia- radzę i fryzjera i "wychodne" zaliczyć. 2 w 1...:-)

Miłego dnia....:blink:

Mokatte ja tez nie lubie przebeirac lozek, no ale wole to niz sprztanie.
szczegolnie jak mi sie nie chce... tak jak dzis:)

ale jakos powoli do przodu...

no wlasnie, myslalam ze jak pojde do kina to J z malym na spacerek pojdzie a tu dupa musi z nim w domu siedziec, maly dzisiaj jadl pierwszy raz sam obiadek i zjadl prawie caly to nic ze cala kuchnia w jedzeniu byla ale najadl sie i to sam ale duma mnie rozpiera :-D

reklama
Monysia- radzę i fryzjera i "wychodne" zaliczyć. 2 w 1...:-)

Kobitki z mojego wychodnego dupa blada wyszła :-(
Milenka w nocy nie spała, zasmarkana
i zarzygana ciągle ...
nie zostawie chłopa z chorym dzieckiem :-(
chyba mam za miękie serce :zawstydzona/y:
A fryzjer i tak by dziś nie wypalił
bo do mojego trza tydz wcześniej się zapisać ...
Mała dziś okropna :angry:

Do góry