reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dla Oskarka 1000 buziaczków z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!
A u nas pierwsza prawdziwa sucha noc bez pieluchy!!!!!!!! :-):-D:-):tak::-D:-):tak::-D Ale się cieszę!!!

Wpadnę wieczorem, bo za chwilę jadę z Darią na basen (na szczęście to już przedostatnie zajęcia, bo nie wyrabiam czasowo. A i dziecię na podwórko wyjść bardzo chce:-). Wiadomo- wiosną czuć w powietrzu....)

Miłego popołudnia....​

reklama
hejka babeczki ;-)

wpadłam zobaczyć co słychać ciekawego ;-)

U nas czas leci chorobowo :-( ja robie badania głowy bo ciągle bardzo mnie boli :-( w czwartek idę na tomografię .

Wszystkiego naj...naj...naj dla Oskarka.

Ja właśnie piję sobie kawkę, mężuś mi ją zrobił i smakuje o sto razy lepiej :-D Wogóle jestem jakaś zmęczona i nic mi się nie chce. Męzuś ma w środę obronę i dlatego zakuwa a ja siedzę chwilkę na kompie a Kamilek patrzy na bajeczki :-)
Mamy już zarezerwowane wczasy nad morze do Międzyzdroji nie mówiąc już o wczasach na tydzień do Włoch w maju. Bardzo się cieszę, tego mi trzeba odpocząć od tego wszystkiego. Chciałabym mieć drugie dziecko i ciężko mi się na nie zdecydować i czasem wolałabym taką wpadkę i byłoby po problemie bo już by było w brzuszku :-D:-)

Czekam już na tą wiosnę, na te słoneczne dni, żeby człowiek troszke więcej ruchu miał a szczególnie Kamilek. Dziś Adam miał iśc do przedszkola po wnioski i nie zaszedł. Musze go jutro pogonić.

Miłego dnia...

Jeszcze raz dziękujemy :-D
A my jeszcze w sumie nie po urodzinkach czekamy na teściów - też sobie godzinę wybrali...
Oskarek wyszalał się w FunCity godzinkę a potem w kinie wytrzymał cała bajkę - "Wyspa Dinozaura 2". Ja popłakałam się ze śmiechu, bo Oski się tak chichrał, że się udzielało. Byliśmy SAMI na sali i fajnie, bo Oskar mógł szeleścić, ściągnąć buty i gadać. Super urodzinki, aż sama jestem zadowolona :-D
AbEjA ja w Katowicach nie byłam jeszcze w żadnym, ale np. w Plazie jest rewelacja ! Tylko tzreba być cały czas tam z dzieckiem, a np. w Zabrzu można iśc na górę napić się kawki. W Plazie niestety tzreba wyjść całkiem z sali zeby się czegoś napić. Co do ciąży to może od 3 msc będziesz czuła się lepiej. Chociaż ja wpierszej spałam cały czas cała ciąże, jakby 9 miesięczny sen :-) Ale wiadomo, ze przy drugim dziecko nie można tyle leniuchować....
Basia rzeczywiście chyba na drugie dziecko jest się ciężej zdecydowac niż na pierwsze.... A co do wakacji to bardzo szybko. Zazdroszczę Wam tych Włoch :-)
Czarnulka ty to masz słuch :-D

Witam,

Wszystkiego dobrego dla Oskarka.

Justyna - zdrowka dla Liwi

Czarnulka czekam na wiesci, co z glowa. Mnie po porodze Soni strasznie bolala, mialam badania u neurologa, dostalam jakis silny lek ze stwierdzeniem, ze panikuje..., do tomografii nie doszlo, bo przyznam, ze przestalam chodzic do lekarza, jak zostalam tak potraktowana...

Znalezlismy sobie super fajne nowe mieszkanko, wiec za dwa tygodnie mamy przeprowadzke. Sonia bedzie miala swoj pokoik, ktory jej sie spodobal i ciagle pyta kiedy tam zamieszkamy

Pozdrawiam,

Sandros ale wam zazdroszcze mieszkanka... jak juz sie urzadzicie to sie pochwal :-)

Justynko duzo zdrowka zycze Liwce , buziaki od Wikusia :-*

Czarnulka tzrymam kciuki zeby wyniki badan wyszly dobrze i dla ciebie tez duuzo zdrowka.

my dzisiaj prawie caly dzien na spacerku bylismy taka piekna pogoda byla ahhh :-) zeby jeszcze jutro tak bylo bo musze isc na zakupy....

reklama
Witam!
Ja tylko na chwilkę, dziś byłam pierwszy dzień w pracy po 9 dniach wolnego i jestem wykończona :baffled:.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA!!!!

Mokkate gratulacje dla Martynki! :tak:

MamaBoo dzięki za komplementa! :-)

Basia super że wakacje już zaplanowane, my też musimy w końcu coś pomyśleć :sorry2:a co do dziecka to nie wiem na co czekacie ;-)

Czarnulka trzymam kciuki za badania! Dużo zdrówka! Mnie też tak często boli głowa i też nie wiem co się dzieje :baffled:

Przepraszam Was ale nie mam siły wszystkiego czytać :baffled:. Dobranoc!

Do góry