reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czesc kobietki:)

AGa Wiki w czapie cudo:)

Iza hmm fajna wycieczka..........ja tez musze się w koncu wybrac do tego rura parku...........

MOnysia super ze wieczór się udał ........tez mam ochotę na wino???

sciskam was wszytskie sorki ze tak krótko ale odkąd wróciłam do pracy dzien dla mnie za krótki i w wekend nadrabiam wszytskie zaległosci:)

reklama
Przepraszam, że się nie odzywam, ale ledwo zyję.
Dzisiaj byłam w skzole i chłonę wiedzę :-)
A tak wszystko ok, tylko cos mnie łapie i łupie (kolana) buuuuuuuu
Buziaki :-*

Witajcie mamuski, mam na imie Magda i szukam kogos z woj.opolskiego,jeśli ktos jest z okolic zapraszam :) moj email.magdalena801@wp.pl

dev202pr___.png

Izoldzia - czy Ty dziś z dzieciuszkami i małżem nie buszowałaś czasem po Plazie i Modrzejowskiej??? rzucił mi sięna oczy phil....

KAska ano buszowałam tak w południe:):-):-)jak słyszałaś takie straszne wycie to napewno ja:-)...........hmmm trzebabyło mnie zaczepic:tak:.........

aga mam nadzieje że złosc minęła......

Hmm nas czeka robótka wymiana wody w akwarium;-)i jak sie tu do tego zabrac???/

Miłej niedzieli

Witam w niedzielę!
Ale tu pusto... chociaż bywało gorzej ;-)

Izoldzia a duże masz akwarium :confused:. Nas też czekaw wymiana wody, mieliśmy to zrobić dzś ale chyba nie zrobimy :rofl2:.

Agnieszka_Salik dotarła do Ciebie moja wiadomość na gg?

reklama
Do góry