reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Salik gratki i ode mnie ;-) fajnie wygląda w tej czapie :-D

Witam nowe mamuśki :tak:

No a moje naleśniki wzięły w łeb
bo przyszli teście w odwiedziny,
potem na spacerze kupiłam zapiekanki
bo już późno było na cudowanie z obiadem :happy:
a naleśniki przeniesione na jutro
jak zaś mi coś nie wypadnie :sorry2:
Kobitki zachciało mi się dziś muzyki :-p
Mila zasnęła, M poszedł na nockę
a ja wsadziłam słuchawki i upajałam się muzyką,
boshe jak mi tego brakowało,
jakbym się wybrała na jakiś koncert poskakać,
nawet sie w domciu jak jakiś osioł poszarpałam,
stare dobre czasy :sorry2:

no i mam smaka na winko :dry:

reklama
wiesz co ja jestem cholernie zadowolona z tego spzitala, ale nie tylko ja :-) jak bede jeszcze miala dzidzie to tez bede tam rodzic.
nie musisz brac ubranek odrazu, tylko na wyjscie beda ci potzrebne, ale musialabys miec pampresiki bo wiem ze prosza o pampersiki.
oprocz tego wszystko co potrzebujesz, sztucce termometr.

Witam! Przed chwilą wcięło i posta :wściekła/y:, w ogóle są jakieś problemy techniczne :baffled:, drugiego posta tez mi wcięło ale już miałam go zapamiętanego.

Jeszcze tylko weekend i koniec urlopu :baffled:, całe 9 dni spędziłam w domu z Karolinką, nie tak miało być, ale cóż. W gruncie rzeczy nie żałuję, córcia miała mnie na wyłączność, już nie jest taka męcząca jak kiedyś (po wolnym chciałam iść do pracy bo miałam dość ;-)) nie broi już tak, można się z nią dogadać i fajnie pobawić :happy:.

Aga Wiktorek super wygląda w tej czapie :-D.

Magdalena ja nie rodziłam w Kolejowym ale słyszałam o nim same superlatywy :tak:, ogólnie chyba ma dobrą opinię. A gdzie mieszkasz jeśli można zapytać, to Twoja pierwsza dzidzia:confused:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny podczytuje was czasami ale normalnie czas tak biegnie, że nie mam czasu tu nic skrobnąć :-(U nas wszystko ok. Żyjemy :-D:-) Pracujemy a Kamilek chodzi do żłobka. Codziennie zaskakuje nas czymś nowym. Ostatnio zaspiewał nam piosenkę Panie Janie.... bylismy w szoku. Dowiedzieliśmy się, ze w żłobku grają na instrumentach, śpiewają, mają gimnastykę, uczą się literek, kolorów itd. Pani powiedziała, że Kamilek jest gadułą :-):-DWidzi jak wszystko go ciekawi i interesuje. W poniedzialek muszę iść małego zapisać do przedszkola troszkę mi żal że do żłobka bedzie chodził jeszcze do końca sierpnia., ale wiem, że jak bede miała drugą dzidzię to dam je do żłobka już od roczku bo jestem z niego bardzo zadowowlona :-)Niewiem co miałam jeszcze wam tu napisać...

mmm - czekam na zdjęcia małej córeczki
karolinna - widziałam twoje kruszynki na nk , są kochaniutkie
justyna - wklej kilka fotek twoich dziewczynek

salik - super czapeczke dostał wiktor

Lecę na kawkę...Miłego weekendu

reklama
Witam w sobotę :tak:

Baska super, że ten żłobek Kamilka taki fajny, ale w przedszkolu też na pewno będzie ok :tak:. Moja Karolinka ciągle ostatnio śpiewa "My jesteśmy krasnoludki" :-Dto nasz domowy hicior :-D.

Za niedługo przyjdzie małż z pracy, Karolinkę położyłam dziś wcześniej spać, bo wybieramy się do RuraParku do Chorzowa :-) na pizze no i mała będzie tam szaleć :tak:. Jeszcze tam nie byliśmy ale na stronce w necie wygląda to dość ciekawie. Mieliśmy iść też do kina (a mała do babci na ten czas) ale nie grają obecnie nic ciekawego, więc szkoda kasy na jakieś badziewia. Za to mam nadzieję, że uda nam się w końcu kupić telewizor :sorry2:.

Miłego weekendu!!!

Do góry