reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Abeja witaj !!!

oj widze że Mokatka chciałaby ale nie może :-D Pisaj dziewcze nie wstydź sie :-D

my pojechaliśmy do Brennej i wróciliśmy, mieliśmy spędzić tam wekend !!! śnieg walił non stop zaspy po pachy wiec średnio byłoby spacerować z wózkiem ! co innego z samą Liwią ! woleliśmy wrócić niż siedzieć w pokoju ! szkoda bo znajomi zostali i super młody uczył sie jeździć na nartach itd zjedliśmy obiad z nimi posiedzieliśmy i wróciliśmy do domku ! wczoraj byliśmy w jaskini solnej z dziewczynami a dziś Liwcia miała pierwszą jazde na łyżwach na początku podobało sie potem histeria ze nie umie sie utrzymać my z Pawłem tez do wytwornych łyżwarzy nie należymy wiec wizja gleby całą trójką była ale udało sie jakoś nie narobić obiachu :-D dalismy jej po 20 min spokój i w szatni Liwia stwierdziła że ja tu mam czekać a ona jeszcze raz idzie z tatą :szok: koza !

Liwuś dalej w domu ! w przedszkolu tak hyrlają podobno, wiec nie poszła bo Lenka ma szczepienie a poza tym zaraz po antybiotyku taka wyjałowiona jak pójdzie to zaś jakieś dziadostwo przywlecze !!!!

Anian a Ty co ta sama choroba ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anian, Just- :-):-)

Bodzinka- dawaj to mieszkanie. Odgruzujemy!!:-)

Justa- a to pechowo skończył sie wypad. :-(
Na jakim lodowisku szalejecie?

Kubusiowa- jak tam z Twoim wystrojem wnętrz? Działasz?:blink:

Karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Żyjesz???????:confused:

Mokkate dzięks, w końcu je odgruzowałąm ale do skarbówki nie poszłam bo przyszła tesciówka ze szwagierką w ciąży i mnie wybawiły:-D:-D:-D Szwagierka ciuszki małe pobrała..Och powspominałam jak Karollo był taki malutki:sorry2::sorry2:
Któraś się pytała co to za terapia..Jużem tłumacze, dokładnie to sie zowie Psychiatryczny Oddział Dzienny i ze względu na moje zaburzenie osobowości tam chodziłam, na miejscu lekarz, psycholog no i rózne terapie zajęciowe, muzykoterapie itp.Fajnie było no ale się skończyło:sorry2::sorry2:
Dziś juz mus tyłeczek do tej skarbówki ruszyc...Oj jak mi się nie kce!!!!

Jednak tyłeczek ruszyłam, przy okazji wyspacerowałam dziecię, zmoczyło kombinezon więc do jutra siedzim w domku.Na podwórku dużo sniegu i średnio mu się podobało to,że wstać nie mógł;-)

hej !!

LEnka po szczepieniu !!! dzielna twardzielka tylko kwękła i tyle !!! Wazy juz 5770 !!!
Z Liwią powygłupiałyśmy sie na polku ponad godzine a Lenka spałą sobie w wózku po czym pogoniła nas zawierucha taka i teraz walą takie płaty śniegu że szok a tak fajnie było !!!
Mokatka tu w Pszowie mamy !!!

reklama
.Hej:-).

Karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Żyjesz???????:confused:

przyznaję ze mokkatka mnie ściągnęła:-D.

.U nas obie dziewczynki chore:dry:,Lenka powoli kończy zapalenie gardła (przynajmniej mam taką nadzieję) a Darunia od dziś zakatarzona i stan podgorączkowy ,mnóstwo syropków:dry: (poza tym ma już skończone 5 miesięcy,czas leci że ho ho). Lenka po balu w przedszkolu,przebrana była za księżniczkę,już mamy fotki. No ale choróbsko przywlokła z balu:baffled:.:baffled:.Ja pilna uczennica,zapisuje ten segregator ,kseruje pomoce naukowe:-) tyle można ciekawych rzeczy się nauczyć:tak: wsiąkam wiedzę po prostu ,do egzaminów sporo czasu a już mam stres;-).

.justyś fajnie się mieliście z lodowiskiem no i z wypadem w góry:blink:.

.mokkatka,anian i kubusiowa fajnie że u was ok:-D.

.mamaboo jak u ciebie w szkole?.

.dla reszty ogromne uściski:happy:.

.ja tak skromnie ale mam nadzieję bywać częściej o ile czas pozwoli;-).

.pozdrowionka.

Do góry