reklama
anian
Fanka BB :)
:-)
szalejecie ;-)
justyna
Abeja witaj !!!
oj widze że Mokatka chciałaby ale nie może Pisaj dziewcze nie wstydź sie
my pojechaliśmy do Brennej i wróciliśmy, mieliśmy spędzić tam wekend !!! śnieg walił non stop zaspy po pachy wiec średnio byłoby spacerować z wózkiem ! co innego z samą Liwią ! woleliśmy wrócić niż siedzieć w pokoju ! szkoda bo znajomi zostali i super młody uczył sie jeździć na nartach itd zjedliśmy obiad z nimi posiedzieliśmy i wróciliśmy do domku ! wczoraj byliśmy w jaskini solnej z dziewczynami a dziś Liwcia miała pierwszą jazde na łyżwach na początku podobało sie potem histeria ze nie umie sie utrzymać my z Pawłem tez do wytwornych łyżwarzy nie należymy wiec wizja gleby całą trójką była ale udało sie jakoś nie narobić obiachu dalismy jej po 20 min spokój i w szatni Liwia stwierdziła że ja tu mam czekać a ona jeszcze raz idzie z tatą koza !
Liwuś dalej w domu ! w przedszkolu tak hyrlają podobno, wiec nie poszła bo Lenka ma szczepienie a poza tym zaraz po antybiotyku taka wyjałowiona jak pójdzie to zaś jakieś dziadostwo przywlecze !!!!
Anian a Ty co ta sama choroba ???
oj widze że Mokatka chciałaby ale nie może Pisaj dziewcze nie wstydź sie
my pojechaliśmy do Brennej i wróciliśmy, mieliśmy spędzić tam wekend !!! śnieg walił non stop zaspy po pachy wiec średnio byłoby spacerować z wózkiem ! co innego z samą Liwią ! woleliśmy wrócić niż siedzieć w pokoju ! szkoda bo znajomi zostali i super młody uczył sie jeździć na nartach itd zjedliśmy obiad z nimi posiedzieliśmy i wróciliśmy do domku ! wczoraj byliśmy w jaskini solnej z dziewczynami a dziś Liwcia miała pierwszą jazde na łyżwach na początku podobało sie potem histeria ze nie umie sie utrzymać my z Pawłem tez do wytwornych łyżwarzy nie należymy wiec wizja gleby całą trójką była ale udało sie jakoś nie narobić obiachu dalismy jej po 20 min spokój i w szatni Liwia stwierdziła że ja tu mam czekać a ona jeszcze raz idzie z tatą koza !
Liwuś dalej w domu ! w przedszkolu tak hyrlają podobno, wiec nie poszła bo Lenka ma szczepienie a poza tym zaraz po antybiotyku taka wyjałowiona jak pójdzie to zaś jakieś dziadostwo przywlecze !!!!
Anian a Ty co ta sama choroba ???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anian, Just- :-):-)
Bodzinka- dawaj to mieszkanie. Odgruzujemy!!:-)
Justa- a to pechowo skończył sie wypad. :-(
Na jakim lodowisku szalejecie?
Kubusiowa- jak tam z Twoim wystrojem wnętrz? Działasz?
Karolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Żyjesz???????
Bodzinka- dawaj to mieszkanie. Odgruzujemy!!:-)
Justa- a to pechowo skończył sie wypad. :-(
Na jakim lodowisku szalejecie?
Kubusiowa- jak tam z Twoim wystrojem wnętrz? Działasz?
Mokkate dzięks, w końcu je odgruzowałąm ale do skarbówki nie poszłam bo przyszła tesciówka ze szwagierką w ciąży i mnie wybawiły Szwagierka ciuszki małe pobrała..Och powspominałam jak Karollo był taki malutki
Któraś się pytała co to za terapia..Jużem tłumacze, dokładnie to sie zowie Psychiatryczny Oddział Dzienny i ze względu na moje zaburzenie osobowości tam chodziłam, na miejscu lekarz, psycholog no i rózne terapie zajęciowe, muzykoterapie itp.Fajnie było no ale się skończyło
Dziś juz mus tyłeczek do tej skarbówki ruszyc...Oj jak mi się nie kce!!!!
Któraś się pytała co to za terapia..Jużem tłumacze, dokładnie to sie zowie Psychiatryczny Oddział Dzienny i ze względu na moje zaburzenie osobowości tam chodziłam, na miejscu lekarz, psycholog no i rózne terapie zajęciowe, muzykoterapie itp.Fajnie było no ale się skończyło
Dziś juz mus tyłeczek do tej skarbówki ruszyc...Oj jak mi się nie kce!!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
bodzinka nie tylko Tobie sie nie chce ja moj Pit mam juz zlozony ale od J jeszcze nie a nie chce mi sie jechac .....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz po spacerku, po zakpuach i po obaidku, Wiki dzisiaj odmowil jedzenia obiadku heh trudno... przezyje :-)
justyna
hej !!
LEnka po szczepieniu !!! dzielna twardzielka tylko kwękła i tyle !!! Wazy juz 5770 !!!
Z Liwią powygłupiałyśmy sie na polku ponad godzine a Lenka spałą sobie w wózku po czym pogoniła nas zawierucha taka i teraz walą takie płaty śniegu że szok a tak fajnie było !!!
Mokatka tu w Pszowie mamy !!!
LEnka po szczepieniu !!! dzielna twardzielka tylko kwękła i tyle !!! Wazy juz 5770 !!!
Z Liwią powygłupiałyśmy sie na polku ponad godzine a Lenka spałą sobie w wózku po czym pogoniła nas zawierucha taka i teraz walą takie płaty śniegu że szok a tak fajnie było !!!
Mokatka tu w Pszowie mamy !!!
reklama
.Hej:-).
przyznaję ze mokkatka mnie ściągnęła.
.U nas obie dziewczynki chore,Lenka powoli kończy zapalenie gardła (przynajmniej mam taką nadzieję) a Darunia od dziś zakatarzona i stan podgorączkowy ,mnóstwo syropków (poza tym ma już skończone 5 miesięcy,czas leci że ho ho). Lenka po balu w przedszkolu,przebrana była za księżniczkę,już mamy fotki. No ale choróbsko przywlokła z balu..Ja pilna uczennica,zapisuje ten segregator ,kseruje pomoce naukowe:-) tyle można ciekawych rzeczy się nauczyć wsiąkam wiedzę po prostu ,do egzaminów sporo czasu a już mam stres;-).
.justyś fajnie się mieliście z lodowiskiem no i z wypadem w góry.
.mokkatka,anian i kubusiowa fajnie że u was ok.
.mamaboo jak u ciebie w szkole?.
.dla reszty ogromne uściski.
.ja tak skromnie ale mam nadzieję bywać częściej o ile czas pozwoli;-).
.pozdrowionka.
przyznaję ze mokkatka mnie ściągnęła.
.U nas obie dziewczynki chore,Lenka powoli kończy zapalenie gardła (przynajmniej mam taką nadzieję) a Darunia od dziś zakatarzona i stan podgorączkowy ,mnóstwo syropków (poza tym ma już skończone 5 miesięcy,czas leci że ho ho). Lenka po balu w przedszkolu,przebrana była za księżniczkę,już mamy fotki. No ale choróbsko przywlokła z balu..Ja pilna uczennica,zapisuje ten segregator ,kseruje pomoce naukowe:-) tyle można ciekawych rzeczy się nauczyć wsiąkam wiedzę po prostu ,do egzaminów sporo czasu a już mam stres;-).
.justyś fajnie się mieliście z lodowiskiem no i z wypadem w góry.
.mokkatka,anian i kubusiowa fajnie że u was ok.
.mamaboo jak u ciebie w szkole?.
.dla reszty ogromne uściski.
.ja tak skromnie ale mam nadzieję bywać częściej o ile czas pozwoli;-).
.pozdrowionka.
Podziel się: