reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
witam sie w niedzielny okropnie sniezny poranek ....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
widze wielka pustke znowu :-) a tak lubie czytac co tam uwas :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
jak po weekendzie??
Ja tez dzis musze wyjsc z domu a wcale mi sie nie chce...
wogole to czeka mnie ciezki tydzien i chcialabym zeby byl juz piatek
jak po weekendzie??
Ja tez dzis musze wyjsc z domu a wcale mi sie nie chce...
wogole to czeka mnie ciezki tydzien i chcialabym zeby byl juz piatek
izoldzia
Fanka BB :)
hej
ja juz po pracy Cięzko było heheh bo w sobotę byłismy na balu i tak się wyskakałam ze masakra było superrrrrrrrrrrrrr
Ale wpiatek jak kechalismy nie było tak optymistycznie droge pokonalismy w 2.5 godzinki wrrrrrrrr dzieciaki szłu juz dostawały pomałuu my zreszta tez
A dzis drogi nie lepsze rano jak jechałam to maskara
ja juz po pracy Cięzko było heheh bo w sobotę byłismy na balu i tak się wyskakałam ze masakra było superrrrrrrrrrrrrr
Ale wpiatek jak kechalismy nie było tak optymistycznie droge pokonalismy w 2.5 godzinki wrrrrrrrr dzieciaki szłu juz dostawały pomałuu my zreszta tez
A dzis drogi nie lepsze rano jak jechałam to maskara
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
hejka dziewczęta ;-)
z milion lat temu się tu z Wami witałam, ale jakoś nic nie wyszło.. może teraz? :-) podczytuję sobie różne wątki no i trafiłam w końcu spowrotem do Was :-)
Mam w domu maluszka - Zuzka ma 2 lata i miesiąc :-) drugi w drodze :-)
Obecnie mieszkam w Mysłowicach (pisze obcenie, bo trochę nami rzucało po kraju), pracuję w Katowicach.
No, a przede wszystkim grzecznie się witam :-)
z milion lat temu się tu z Wami witałam, ale jakoś nic nie wyszło.. może teraz? :-) podczytuję sobie różne wątki no i trafiłam w końcu spowrotem do Was :-)
Mam w domu maluszka - Zuzka ma 2 lata i miesiąc :-) drugi w drodze :-)
Obecnie mieszkam w Mysłowicach (pisze obcenie, bo trochę nami rzucało po kraju), pracuję w Katowicach.
No, a przede wszystkim grzecznie się witam :-)
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
abeja witaj :-) gratuluje drugiego dzidziusia :-) zeby bylo zdrowe i zebys za bardzo nie cierpiala w ciazy :-)
Podziel się: