reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Zima, zima, zima, pada, pada śnieg:-D:-D:-D
Poszłabym z Lolkiem na sanki ale się jeszcze troche boje bo tej jego chorobie:dry::dry: Pięknie biało i ciagle sypie:tak::tak:

U nas nadal zima:-p:-p:-p
A tak konkretnie to dziś musze skarbówke nawiedzić, zeznanie złożyć, jutro chyba pójde wreszcie na bilans dwulatka, musze odgruzować po niedzieli mieszkanie a mi się nie chce...Helppppp

witam dziewczyny:)
jak po weekendzie??

Ja tez dzis musze wyjsc z domu a wcale mi sie nie chce...
wogole to czeka mnie ciezki tydzien i chcialabym zeby byl juz piatek

hej:)
ja juz po pracy :) Cięzko było heheh bo w sobotę byłismy na balu i tak się wyskakałam ze masakra było superrrrrrrrrrrrrr:)

Ale wpiatek jak kechalismy nie było tak optymistycznie droge pokonalismy w 2.5 godzinki wrrrrrrrr dzieciaki szłu juz dostawały pomałuu my zreszta tez

A dzis drogi nie lepsze rano jak jechałam to maskara:)

hejka dziewczęta ;-)
z milion lat temu się tu z Wami witałam, ale jakoś nic nie wyszło.. może teraz? :-) podczytuję sobie różne wątki no i trafiłam w końcu spowrotem do Was :-)
Mam w domu maluszka - Zuzka ma 2 lata i miesiąc :-) drugi w drodze :-)
Obecnie mieszkam w Mysłowicach (pisze obcenie, bo trochę nami rzucało po kraju), pracuję w Katowicach.
No, a przede wszystkim grzecznie się witam :-)

reklama
Do góry