reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Zima, zima, zima, pada, pada śnieg:-D:-D:-D
Poszłabym z Lolkiem na sanki ale się jeszcze troche boje bo tej jego chorobie:dry::dry: Pięknie biało i ciagle sypie:tak::tak:

U nas nadal zima:-p:-p:-p
A tak konkretnie to dziś musze skarbówke nawiedzić, zeznanie złożyć, jutro chyba pójde wreszcie na bilans dwulatka, musze odgruzować po niedzieli mieszkanie a mi się nie chce...Helppppp

witam dziewczyny:)
jak po weekendzie??

Ja tez dzis musze wyjsc z domu a wcale mi sie nie chce...
wogole to czeka mnie ciezki tydzien i chcialabym zeby byl juz piatek

hej:)
ja juz po pracy :) Cięzko było heheh bo w sobotę byłismy na balu i tak się wyskakałam ze masakra było superrrrrrrrrrrrrr:)

Ale wpiatek jak kechalismy nie było tak optymistycznie droge pokonalismy w 2.5 godzinki wrrrrrrrr dzieciaki szłu juz dostawały pomałuu my zreszta tez

A dzis drogi nie lepsze rano jak jechałam to maskara:)

hejka dziewczęta ;-)
z milion lat temu się tu z Wami witałam, ale jakoś nic nie wyszło.. może teraz? :-) podczytuję sobie różne wątki no i trafiłam w końcu spowrotem do Was :-)
Mam w domu maluszka - Zuzka ma 2 lata i miesiąc :-) drugi w drodze :-)
Obecnie mieszkam w Mysłowicach (pisze obcenie, bo trochę nami rzucało po kraju), pracuję w Katowicach.
No, a przede wszystkim grzecznie się witam :-)

reklama
Do góry