reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny.
Bodzinka przykro mi, że musiałas przerwać terapię, ale Ja wierzę, że wytrwasz. Kiedyś na pewno nie bedziesz już jej potrzebowała. Piękne zdjęcie w podpisie.
Monysia taki sezon... My dwa tyg. chorowaliśmy, 3 dni spokój i znów tydzień w domu. Wiesz... Jak się wali to wszystko naraz, bedzie dobrze. Trzymaj się ciepło !
Ewcik Ty wiesz : ja czekam :-) I po to tu jesteśmy żeby Cię "wyczytac", masz się żalić jak Ci źle !!!
Aga Ty to się masz dobrze, jak nie przyjaciółka to ciotka. Tylko byś klachała :-D Jak tam sprawa z mieszkaniem ?
Justyna, Kasia obie żeście się rozgadały, że hej :-D :-D :-D
Sandros a moze to i to ? Przyjdzie wiosna to poczujesz przypływ energii.
A Ja wczoraj wyrżnęłam orła pod Zenitem w K-cach, 10 minut się z ziemii zbierałam, wstyd jak nic. Kolano mam tak sine, że dzisiaj leciałam na pogotowie po pracy na Padreweskiego aPani do mnie , że "Nieeee, oni tu nie mają rentgena, Pani pojedzie na Markiefki na Bogucice". Fajnei jakbym w ogóle chociaż wiedziała gdzie to jest, poza tym nogi miałam nieogolone, majtki przezroczyste i jeszcze okres dostałam, więc pojechałam do domu. :-D :-D :-D Dam radę, a jak mi kolana znów zaczną dokuczać to będe wiedziała dlaczego. Miałam 5 lat spokoju, więc chyba czas z tym skończyć :-)

reklama
Sandros - jeszcze nie jest wszystko ok, w sumie niekt nie jest w stanie powiedzieć czy będzie. rehabilitowany dalej, od wiosny dojdą nowe zajęcia rehabilitacyjne. w maju na turnus rehabilitacyjny jedzie.

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkich
Mokkate wołanie usłyszałam
Nie ma mnie tutaj z Wami bo .......... o tym nie teraz.:-:)-:)-(.
Ale najwazniejsze ze Filipek zdrowy przedszkolaczek.

Jestem na nk wiec jak cos możecie mnie szukać , mam Kubusiowa Karolline i Mame Boo u nich pewnie mnie znajdziecie.

Teraz akurat mam urlop stary za zeszły rok az 15 dni i nowego już 26dni.
Ale co z tego...........:-:)-:)-:)-(

Ok nie zasmucam wam tu wątku.
Miłego dnia kobitki i całuski dla wszystkich dzieciaczków

kochana tak długo Cie nie ma a jak juz to tak tajemniczo i smutno !!! mam nadzieje ze szybko będzie dobrze !!! całuski

dzien dobry kobietki:)

I troszkę mnie dawno nie byłam ale ........od poniedziałku wróciłąm do pracy i jeszcze nie moge sie wdrozyc ogólnie atmosfera do dupy.............zwalniją na maksa szukaja tylko pretekstu:(
Męzus w domku z dzieciaczkami smiejemy sie pan niaina ale wiecie jak miło wrócic x pracy i dostac obiadek :))))))) superrrrrrrrr

Zdróweczka dla wszytskich i postaram sie wpadac częciej buziaczki:)

Hello !!!

Chciałam Wam napisać że w poniedziałek
idę na rozmowę w sprawie pracy :biggrin2:
i teraz będziecie w szoku gdzie ...
a mianowicie w żłobku :-p
trochę się boję czy podołam
bo jednak uciekam od własnego Dziecka
do innych ... trochę głupi pomysł ale chcę się wyrwać
z domu bo głupieje ... zawsze to trochę inaczej ...
będę mogła brać Milene ze sobą gdy nie będzie gdzie zostawić ...
dobre rozwiązanie też gdy pojawi się 2 dziecko
bo będe mogła pracować nie przerywając karmienia ...
nie wiem do końca czy dobrze robię
ale muszę spróbować ... :dry:

monysia ale super praca chyba ci pozazdroszcze ale nie bo jeszcze jej nie dostaniesz , no wlasnie a w ktorym zlobku ???

my dzisiaj u rodzicow bylismy, potem zakupy i do domku, maly spi od 21 ufff daje wkosc maly daje czasem :-)

Myśmy dzisiaj pospacerowali, zima się fajna zrobiła tylko wiatr nieprzyjemny.
Pokaże Wam śniegowego Lolka

reklama
Do góry