reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny.
Bodzinka przykro mi, że musiałas przerwać terapię, ale Ja wierzę, że wytrwasz. Kiedyś na pewno nie bedziesz już jej potrzebowała. Piękne zdjęcie w podpisie.
Monysia taki sezon... My dwa tyg. chorowaliśmy, 3 dni spokój i znów tydzień w domu. Wiesz... Jak się wali to wszystko naraz, bedzie dobrze. Trzymaj się ciepło !
Ewcik Ty wiesz : ja czekam :-) I po to tu jesteśmy żeby Cię "wyczytac", masz się żalić jak Ci źle !!!
Aga Ty to się masz dobrze, jak nie przyjaciółka to ciotka. Tylko byś klachała :-D Jak tam sprawa z mieszkaniem ?
Justyna, Kasia obie żeście się rozgadały, że hej :-D :-D :-D
Sandros a moze to i to ? Przyjdzie wiosna to poczujesz przypływ energii.
A Ja wczoraj wyrżnęłam orła pod Zenitem w K-cach, 10 minut się z ziemii zbierałam, wstyd jak nic. Kolano mam tak sine, że dzisiaj leciałam na pogotowie po pracy na Padreweskiego aPani do mnie , że "Nieeee, oni tu nie mają rentgena, Pani pojedzie na Markiefki na Bogucice". Fajnei jakbym w ogóle chociaż wiedziała gdzie to jest, poza tym nogi miałam nieogolone, majtki przezroczyste i jeszcze okres dostałam, więc pojechałam do domu. :-D :-D :-D Dam radę, a jak mi kolana znów zaczną dokuczać to będe wiedziała dlaczego. Miałam 5 lat spokoju, więc chyba czas z tym skończyć :-)

reklama
Sandros - jeszcze nie jest wszystko ok, w sumie niekt nie jest w stanie powiedzieć czy będzie. rehabilitowany dalej, od wiosny dojdą nowe zajęcia rehabilitacyjne. w maju na turnus rehabilitacyjny jedzie.

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkich
Mokkate wołanie usłyszałam
Nie ma mnie tutaj z Wami bo .......... o tym nie teraz.:-:)-:)-(.
Ale najwazniejsze ze Filipek zdrowy przedszkolaczek.

Jestem na nk wiec jak cos możecie mnie szukać , mam Kubusiowa Karolline i Mame Boo u nich pewnie mnie znajdziecie.

Teraz akurat mam urlop stary za zeszły rok az 15 dni i nowego już 26dni.
Ale co z tego...........:-:)-:)-:)-(

Ok nie zasmucam wam tu wątku.
Miłego dnia kobitki i całuski dla wszystkich dzieciaczków

kochana tak długo Cie nie ma a jak juz to tak tajemniczo i smutno !!! mam nadzieje ze szybko będzie dobrze !!! całuski

dzien dobry kobietki:)

I troszkę mnie dawno nie byłam ale ........od poniedziałku wróciłąm do pracy i jeszcze nie moge sie wdrozyc ogólnie atmosfera do dupy.............zwalniją na maksa szukaja tylko pretekstu:(
Męzus w domku z dzieciaczkami smiejemy sie pan niaina ale wiecie jak miło wrócic x pracy i dostac obiadek :))))))) superrrrrrrrr

Zdróweczka dla wszytskich i postaram sie wpadac częciej buziaczki:)

Hello !!!

Chciałam Wam napisać że w poniedziałek
idę na rozmowę w sprawie pracy :biggrin2:
i teraz będziecie w szoku gdzie ...
a mianowicie w żłobku :-p
trochę się boję czy podołam
bo jednak uciekam od własnego Dziecka
do innych ... trochę głupi pomysł ale chcę się wyrwać
z domu bo głupieje ... zawsze to trochę inaczej ...
będę mogła brać Milene ze sobą gdy nie będzie gdzie zostawić ...
dobre rozwiązanie też gdy pojawi się 2 dziecko
bo będe mogła pracować nie przerywając karmienia ...
nie wiem do końca czy dobrze robię
ale muszę spróbować ... :dry:

monysia ale super praca chyba ci pozazdroszcze ale nie bo jeszcze jej nie dostaniesz , no wlasnie a w ktorym zlobku ???

my dzisiaj u rodzicow bylismy, potem zakupy i do domku, maly spi od 21 ufff daje wkosc maly daje czasem :-)

Myśmy dzisiaj pospacerowali, zima się fajna zrobiła tylko wiatr nieprzyjemny.
Pokaże Wam śniegowego Lolka

reklama
Do góry